עבור לתוכן

מתלבט בין שני מכשירי סלולר מבוססי WIN6

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר מבוסס מערכת הפעלה של win6 עכשיו אני מתלבט לגבי שני מכשירים ובנוסף אני מחזיק כמה שאלות שאשמח לקבל עליהם תושובות אם למישהו יש.

מכשיר ראשון HTC Touch DUAL - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch_dual.htm

מכשיר שני HTC Touch - http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm

מה מבין המכשירים הנ"ל נראה לכם יותר טוב?

אם אני מביא אותו לארץ האם זו בעיה לעברת אותו? האם איירון או איך שלא קוראים להם תומך בזה?

האם אורנג'/סלקום יאפשרו שימוש במכשיר ע"ג הרשת שלהם?

ואם יש לכם מכשיר אחר מומלץ יותר אשמח לשמוע על כך

תודה מראש

פורסם

הHTC Touch DUAL הרבה יותר טוב..

פורסם
  • מחבר

אבל הוא בלי רשת אלחוטית, האם זה אמור להניע אותי מלקנות אותו? :nixweiss: :nixweiss:

ומה גם על עיברות של המכשיר זה אפשרי?

והאם יש מכשירים מקבילים טובים יותר

פורסם

לא שמתי לב לזה. מכל שאר הבחינות הdual עדיף.

מה התקציב שלך? הבנתי שאתה קונה בחו"ל, אבל איפה?

כל עוד המכשיר הוא סימפריי אין סיבה שלא תוכל להפעיל אותו באורנג'\סלקום.

ויש מספר חברות המעברתות מחשבי כף יד, אם אני לא טועה הטובה מביניהם נקראת eyron.

http://www.eyron.com/hdefault.asp

פורסם
  • מחבר

אני יקנה בהודו, אני טס הרבה על הקו בזמן האחרון, כבר הבאתי כמה מכשירים נחמדים, אבל הפלאפון שאני משתמש בו 6223 נדפק לי ודי נמאס לי מנוקיה, המערכת שלהם לדעתי לא מפותחת מספיק כמו הווינדוס מובאייל.

אני אכן נראה לי ילד על הדיול, מצאתי אותו ב - 520$ בהודו חדש דנדש וסיםפרי כמובן

פורסם

תבדוק אם הוא מקורי

פורסם
  • מחבר

זה בטוח מקורי, הסוכן שלי באירטאייל מביא לי אותו

פורסם

אני ימליץ לך גם על הP3600 של HTC (אני מתכנן אחד בקרוב)..

פורסם
  • מחבר

אני די נעול על שני המכשירים, הם בערך באותה רמה והבנתי שה 3600 זה דגם ישן מאוד בערך בין שנתיים?

בכול מקרה אתה יודע אם יש להם עיברות בארץ?

ואם אפשר לקנות מקשים בעברית? אפשר לסדר משהו עם המקשים? :silly:

פורסם

עברית אתה יכול לקנות..זה לא בעיה..

מקשים אפשרי לדעתי לחרוט במקום מתאים...

פורסם

לפי דעתי זה כן בעיה, צריך לברר אם הם כבר הכינו עברית ל WIN6 ואם כן אז אם זה מתאים למכשיר, אם לא זה בטח יהיה ממש יקר

פורסם
  • מחבר

הרבה שאלות ללא תשובות :nixweiss: :nixweiss: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני צריך לחשוב מה אני עושה, אין תמיכה מובנית בעברית בחלונות 6 שיאפשר לי לקרוא הודעות בעברית ולרשום אה? נשלח מחר אימייל לאיירון בתיקווה לקבל תשובה, אם יש להם תמיכה מותאמת למכשיר זה יהיה מצויין כי אז בעצם אני חוסך הרבה בלאגן וכאבי ראש, כי בעצם יש את המקשים שעליהם חרוטים אותיות בדיול ואז אין בעיה לרשום לפי הזיכרון כול עוד זה יתמוך בעברית

פורסם

יש עיברית לWM6 של איירון או של PDAC...אני די בטוח שהגירסה של איירון די מותאמת למכשיר שלך..

כמו כן תצפה למחיר נחמד של 300-500+- שקלים..

פורסם

קצת סדר בבלאגן!

כבעלים של מכשיר ה- touch אני מאוד ממליץ אבל לפני שאתה קונה אתה צריך להגדיר לך את הצרכים כי יש דברים השמכשיר לא יתן לך מענה כל כך טוב

במידה ואתה כותב הרבה מיילים ומסמכים עם המכשיר שלך זה לא המכשיר הנכון והייתי ממליץ לך ללכת על מכשיר עם מקלדת מלאה (דבר שיגדיל לך את המכשיר משמעותית אבל יתן ביצועים טובים לצורך הזה - סוללה חזקה יותר, מעבד ועמידות)

לגביי צריבת המקשים אין לך מה לדאוג לגביי ה touch כי אין לו מקשים הכל נמצא במסך (-:

ה- dual עדיין לא נחת אצלנו בארץ ככה שאני לא יכול להגיד לך אם הצריבה מתאפשרת מבחנית מקום על המקשים

לגביי העברית כיום חברת איירון וpdac מאפשרות תמיכה מלאה במכשירי כף יד מבוססי wm6

אפשר לכתוב בעברית לראות עברית התפריטים בעברית ככה שגם לגביי זה אתה יכול להיות רגוע.

חסרונות שמצאתי ב- touch הם מעבד חלש יחסית למכשיר שיצא לא מזמן המעבד שלו הוא 200MHZ שזה לא הרבה בכלל אבל ברגע שתישאב לתחום הזה אתה תלמד להחליף ROM וככה לשפר גם את יצועי המכשיר. (ב dual המעבד הוא 400)

לא תומך דור 3 ולא 3.5 ככה שאם אתה צריך שיחות וידאו או דברים כאלה לא תמצא אותם במכשיר

תיהיה לך גלישת edge שזה יחסית מהיר במידה ותגלוש דרך החברה הסלולרית ולא בwifi

מצלמה 2 מגה פיקסל (קיימת גם בdaul)

זהו בגדול יש המון תוכנות צד שלישי שמשפרות משמעותית את המכשיר אם זה מקלדת וירטואלית pcm keyboard המאפשרת לכתוב עם האצבעות בלי להשתמש בעט, תוכנות סינון מתקשרים, תוכנות מסרים ועוד ועוד עוד אבל כל התוכנות האלה אתה יכול לשים על כל מכשיר מבוסס WM.

מקווה שעזרתי לך קצת בהתלבטות. אם יש לך שאלה ספציפית אני אשמח לענות לך ואם אתה גר בסביבה (ת"א)

אתה מוזמן לבוא להתרשם מהמכשיר (תיזהר זה מדבק יחסית למכשירי כף יד הוא קטן נורא וגם דק, מעוצב יפה עושה את הרושם)

סופ"ש נעים

פורסם

בגדול ה DUAL יותר טוב בהכול מה TOUCH הרגיל, יש לו מקלדת חומרה, מעבד מהיר יותר, TouchFLO חדש יותר (למרות ש HTC הבטיחו לעדכן את הטאץ' הישן עם הגירסה החדשה מתישהו בעתיד) ודור שלישי.

יש לו רק חיסרון אחד, אין לו wifi!

עכשיו זה כבר לשיקולך, אם wifi יותר חשוב לך מכול היתרונות שציינתי לך על הטאץ' האורגינל, אם לא אז הDUAL הוא המכשיר בשבילך.

דרך אגב אם אתה מוכן להתפשר על מכשיר טיפה יותר עבה וללא ה TouchFLO הטרינטי מושלם (בנוסף יש לו GPS).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים