עבור לתוכן

בעיה בכרטיס קול+משחקים

Featured Replies

פורסם

עזרתם לי מאוד בבעיה הקודמת שלי אז רציתי להעלות לדיון בעיה מאוד רצינית שמטרידה אותי כבר כחצי שנה .

יש לי כרטיס קול Creative sound blaster audigy שאמור להיות אחד מהכרטיסים הטובים ביותר שיש.

ברגע שאני מתקין אותו ומפעיל משחק,כעבור כמה זמן מופיע צפצוף במקום הקול והמשחק נתקע .

חשוב לציין מספר עובדות לעזרה בפתרון :

1)כבר ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים לא פעם ולא פעמיים

2)העברתי אותו לסלוטים שונים בלוח אם ,לא עזר

3)יש לי כרטיס קול אונבורד,ביטלתי אותו בביוס ושיחקתי עם ההגדרות,לא עזר

4)החלפתי ספק כוח,עזר במקצת,עכשיו זה עובד וכעבור כמה זמן (שעה שלמה בספלינטר סל) זה נתקע

נ.ב יש לי 4 רמקולים ולכן אני חייב את הכרטיס כי בשלי יש רק כניסה לשתי רמקולים

בעיה נוספת היא שכאשר אני מחבר את הכרטיס ואת מודם הכבלים ביחד פשוט המחשב כולו נתקע כעברו דקה שתיים

חייב עזרה , וחייב פתרון

תודה, ותעזרו לי בבקשה !

פורסם

נו, ומה הוביל אותך לחשוב שהכרטיס קול הוא הגורם לבעיות הללו?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יכול להיות שזה לא ברור , כשאני מוציא את הכרטיס קול או מנתק אותו ב device manager אז הכל עובד בסדר.

הכרטיס קול אונבורד לא עושה שום בעיות,כל הבעיות התחילו מרגע שקניתי את כרטיס הקול.

פורסם

נסה לחבר אותו לכניסת PCI אחרת, שמא אותה כניסת PCI אשר ניסית לבצע דרכה את השימוש בכרטיס, פגומה.

פורסם
  • מחבר

נסה לחבר אותו לכניסת PCI אחרת, שמא אותה כניסת PCI אשר ניסית לבצע דרכה את השימוש בכרטיס, פגומה.

אני ציינתי שכבר ניסיתי לשים אותו בכל הסלוטים הקיימים.. ולא זה לא עזר.....

אולי עוד דברים?

פורסם

אצלי יש בעיה דומה כשאני מחבר מיקרופון למחשב כשהוא פועל

תנסה לנתק את הרמקולים לגמרי וכל דבר אחר ככה ששום דבר לא יהיה מחובר לכרטיס

אם זה מסתדר תחבר כל פעם רק חוט אחד ותדאג שהוא יהיה מוכנס עד הסוף כמו שצריך

פורסם

אני לא ממש יודע בדיוק איך אפשר לפתור בעיה כזאת אבל יש לי כמה הצעות:

1. ייתכן שחלק מההתקנים במחשב שלך גורמים להתנגשות (כרטיס קול ומודם כבלים למשל...) ובגלל זה המחשב קורס, נסה להחליף את הפורטים (IRQ, I/O בעיקר) של ההתקנים ולנהל אותם ידנית דרך Device Manager ולא אוטומטית ע"י חלונות.

2. ציינת שניסית להתקין דרייברים מחדש, אך אולי תבדוק אם יש עדכון לדרייברים, אולי יש יותר חדש

3. ייתכן שהכרטיס קול פגום, נסה להחליף אותו אם יש לך אחריות.

4. ציינת שלאחר שהחלפת ספק כוח אז הכרטיס קול עובד יותר טוב, אם זהו ספק כוח של פחות מ300W נסה להחליף את ספר הכוח באחז יותר חזק כי בדרך כלל לא צריך יותר מ300W במחשב, בגלל שיותר W (הספק) נותנים יותר יציבות.

5. נסה לעשות ריסט לביוס אם יש בביוס שלך אפשרות של ניהול פורטים, זה יכול בהחלט לפתור את הבעייה.

פורסם

יש לי בעיה דומה מאוד

עם הסאונד בלאסטר לייב וואול שלי...

זה קרה לי רק בפרי לאנסר...

זה מבאס רצח אני לא שומע מה אומרים לפעמים

ואני לא יודע מה לעשות

אם ימצא פיתרון בבקשה עדכנו אותי

פורסם

מדובר בבעית התנגשות משאבים בין הכרטיס הזה לחומרה אחרת במחשב. אם אתה אומר שניסית להחליף את הכרטיס לכל מיקומי הPCI שיש לך וגם ניסית להפעיל את המחשב ללא הכרטיס והוא לא נתקע אז נשאר לנסות לעדכן את הBIOS או לנסות להגדיר בצורה שונה את שיתוף הפסיקות בחלונות. ASPI עושה טוב את העבודה אבל אם עדיין יש לך בעיות איתו תנסה לבטל אותו ואולי גם להגדיר ידנית משאבים לכל כרטיס (זה יותר מסובך ויכול לגרום לבעיות אחרות, אבל שווה לנסות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים