עבור לתוכן

2007WFP מפנדה בבאר שבע - עדכון: נקנה מפנדה בבאר שבע.

Featured Replies

פורסם

המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים.

תודה.

עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

פורסם

גם אני מאיזור ב"ש וחוץ מפנדה,KSP ואייבורי (גם באג ואופיסדיפו אבל הם יקרים יותר מדיי) אני לא מכיר אף חנות אחרת שהיא זולה ואמינה, לא פעם בנסיעות לב"ש ראיתי את "בית המחשב" אבל לא מכיר אותה והיא נראת חנות קטנה. אתה מכיר?

ולמה לעבוד עם חנות אחרת שיש את פנדה?

פורסם

עצה קטנה, תשלח להם מייל עם כל השאלות שעולות לך לראש... תדרוש שיענו לך על כולם (בדרך כלל לא עונים על מה שלא נוח)

אם תוך שני מיילים לא יענו לך על כל השאלות, וותר על החנות ותחפש מקום אחר.

יש לי את המסך שאתה רוצה לקנות...

בהתחלה חשבתי לקנות אותו מ IQPC, אבל אחרי 2 מיילים הם עדיין לא ענו אם אפשרי לבדוק את המסך אחרי שאני ישלם בחנות, ובמקרה ויהיה איזה פגם אני יחליף מייד במקום.

התקשרתי אליהם כמה פעמים וקיבלתי תשובות מעורפלות, לבסוף וויתרתי על החנות.

חיכיתי שבועיים עשיתי קצת חיפושים וקניתי מדל ישראל שנתנו לי לבדוק את המסך במחסן פלוס הציעו לי אותו במחיר נמוך יותר בזמנו.

צריך סבלות, מה שלהרבה אנשים חסר. תקרא למשל מה קרה למי שקנה בגיבור מחשבים רק בגלל שזה קרוב לבית שלו...

פורסם

לא ידעתי בכלל שיש להם סניף באיזור.

מה שבטוח, הם מאוד טובים בכל מה שקשור למסכים. לא רק במחירים המעולים שלהם, אלא גם בזמני האספקה ומימוש אחריות.

פורסם

שמע אם מבטיחים לך החלפה תוך 48 שעות על כל פיקסל שרוף.......מה אתה צריך יותר מזה ואיפה תמצא טוב יותר?

אן יש אותו במלאי אני בטוח שיתנו לך לבדוק אותו במוחד שתשים כסף על השולחן אם אין במלאי והם מזמינים במיוחד תצטרך לשאול אותם מה המדיניות מניסיוני בעבר הם עונים למיילים ומנסים לעזור

פורסם

עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

נתנו לך לבדוק את המסך (פיקסלים שרופים וכו') בחנות עצמה? כי לי המנכ"לית שלהם אמרה שהם מאפשרים זאת רק במידה ואין עוד קונים בחנות.מפניני החכמה שלה:" כשאתה קונה מכונת כביסה ,אז גם נותנים לך לבדוק אותה בחנות ?"......

פורסם
  • מחבר

לא ביקשתי לבדוק בחנות(הרבה יותר נח לקחת הביתה ולבדוק בשקט). נתנו לי בכתב שב-48 השעות הראשונות, אוכל להחליף על כל פיקסל שרוף.

פורסם

לא ביקשתי לבדוק בחנות(הרבה יותר נח לקחת הביתה ולבדוק בשקט). נתנו לי בכתב שב-48 השעות הראשונות, אוכל להחליף על כל פיקסל שרוף.

לי הם אמרו שאני יכול לקחת הביתה ,לבדוק בשקט, אבל להחזיר באותו יום עצמו(!).. לך נתנו בכתב 48 שעות?... אולי הם שינו את המדיניות..

בכל אופן ,תתחדש! בדקת כבר שהפאנל הוא S-IPS ? כמדומני פנדה מתחייבים לכך.

פורסם
  • מחבר

אכן S-IPS. (לא נראה לי שמיהו קיבל את הרחב עם VA)

אתה מדבר על הסניף בבאר שבע? נראה לי שהם לא פתוחים מספיק זמן בשביל לשנות מדיניות. גם בטלפון הם אומרים שיש 48 שעות להחליף אם יש פיקסל שרוף.

פורסם

התכוונתי לחברה באופן כללי.אני לא חושב שהתנאים שונים מסניף לסניף. המנכל"ית יושבת בסניף הראשי בקיסריה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים