עבור לתוכן

עכבר של TEAC דגם M43WC מה דעתכם ?

Featured Replies

פורסם

הי

אני מחפש עכבר טוב וזול (כמובן) היו לי כבר בעבר שני עכברים של Microsot דגם Intelimouse V3&4

למען האמת הם לא היו גרועים אבל פחות משנה ולחצן שמאל לא עבד כמו שצריך(לא תמיד מגיב) אז ראיתי את העכבר הזה במחיר ~100ש"ח

למישהו יש ניסיון איתו?

ד.א אני חייב בעכבר שני לחצנים בצדדים.

תודה.

325834.jpg

פורסם

זבל.

פורסם

חרטא...

לא שיש לך אופציות הרבה יותר טובות ב-100 שקל. יש את ה-IntelliMouse Optical 1.1 ב-noacomp במחיר של 90 שקל אבל אני לא בטוח שיש לו לחצנים בצדדים. מה שכן הוא נוח מאוד ולא תהיה לך בעיה להתרגל אליו לאור הנסיון שלך עם ה-Intelli 3.0 ( זהה לו כמעט לחלוטין בעיצוב אם כי ה-1.1 קטן יותר במקצת ).

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה כולם מתלהבים מ Intelli 3.0 עדיין יש לי אותו אבל הוא לא הכי נוח , הלחצנים בצד מאוד דקים הגומי משתפשף לפעמים וכו...

שני הדגמים 3&4 לא החזיקו לי הרבה זמן כאמור לחצן שמאלי לפעמים לא מגיב כמו שצריך :-( אולי זו בעיה בכלל בדגם של Intelli?

מה, לכם זה לא קרה?

אמרתם"חרטה" אבל למה ? והעכבר נראה נוח ומספר הרב של לחצנים יכול להוות פקטור מכריע בבחירה. השאלה היא האם העין האופטית עובדת כמו שצריך ואין החלקות...

למישהו יש ניסיון עם העכבר?

פורסם

אם לא שמעתי עליו סביר להניח שהוא גרוע. plain and simple.

חוץ מזה החברה לא נראית כמו אחת מהאיכותיות. ב-100 שקל אתה יכול להשיג כמה עכברים הרבה יותר טובים. אם אני לא טועה ה-MX510 עולה קצת יותר מ-100 שקל וה-MX500 בערך 100. לשניהם יש לחצנים בצדדים ושניהם טובים מאוד.

ד"א -

אתה משתמש באינטלי 3.0? אם לא.. אתה מוכר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים