פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים בתוכנה תומכת רבוי ליבות יהיה נצול מלא של המעבד בתוכנה לא תומכת רבוי ליבות זה יהיה כאילו יש לך ליבה אחת אבל הגדולה של מרובע ליבות הוא מולטי טסקינג כלומר יכולת להפעיל הרבה תוכנות במקביל בלי שהמחשב יהיה "נחנק" מהעומס .
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים iopanel מרשים לפרסם לינקים מהחדשות שלהם,בכל מקרה הנה מקור באנגליתhttp://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=453ובאותו אתר בדיוק, כתבה אחת אחרי, אתה יכול לראות שאין ל-Q6600 ירידת מחירים בחודשים הקרובים: http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=454&pgno=1
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים תגידו אם ה- Quad Core הוא 2.4 זאת אומרת שהוא בעצם 9.6 (X4)?לא, זה 4 ליבות שרצות בתדר כללי של 2.4לא מחברים או מכפילים או משהו כזה.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים שמעו לא יודע מה איתכם אבל אם כדי לי לקנות בעוד כחצי שנה בערך + - את הQ6600 כי לא תמיד יש לי אפשרות להשקיע כל כך הרבה כסף במחשב ! זו השקעה מטורפת ואני חושב שהQ6600 יספיק כדי לתמוך בויסטה עם כרטיס מסך לא כזה טוב ! האם כדי לקנות אותו עוד חצי שנה ?
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים עוד חצי שנה פנריין יהיה בן 4 חודשים בערך... ככה שבטוח יהיה משהו יותר משתלם. עוד חצי שנה.כרגע זה 4 ליבות במהירות 2.4 במחיר של 1480 + - וזה הכי משתלם שכרגע ניתן לקבל.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אבל אין לכולם אפשרות להשקיע רק במעבד צריך גם לוח אם וגם זכרון ! תחשוב אבל האם הוא יהיה עדיין שווה משהו !!!
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אבל אין לכולם אפשרות להשקיע רק במעבד צריך גם לוח אם וגם זכרון ! תחשוב אבל האם הוא יהיה עדיין שווה משהו !!! מזתומרת? זה מעבד מספיק טוב שאפשר להגיד עליו שלדעתי עוד חצי שנה הוא עדיין אממ, יתן בראש! כן הוא יהיה שווה משהו עוד חצי שנה. הוא 4 ליבות - שבאופק הקרוב לא רואים מעבר ליותר מזה... ככה שהוא עדין יהיה אקטואלי עוד חצי שנה לפחות. לדעתי.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אני מתכנן לקנות לוח אם ומעבד חדש (4CoreDual)האם כדאי לקנות Q6600 או E6750 או E6850 ?
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אבל אין לכולם אפשרות להשקיע רק במעבד צריך גם לוח אם וגם זכרון ! תחשוב אבל האם הוא יהיה עדיין שווה משהו !!! גם היום אין הרבה שימוש ל 2 ליבות וכולם כבר רצים לקנות 4 כולל אותי אני לא חושב שאפילו בשנה הקרובה נצליח לנצל באמת את מה שהמעבדים האלה יכולים לתת
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים לינק אתה צודק הרבה רצים לקנות 4 ליבות כי הQ6600 הוא לא כזה יקר ! 1480 שקלכדי לקנות את הQ6600 בעוד כחצי שנה + - ולחכות להורדת מחירים שלו ושל כל הסדרה !?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.