עבור לתוכן

החלפת קבלים בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך שיש בו שני קבלים נפוחים ומפוצצים, 479 \ 16.

הלכתי לקוסולובסי בתלפיות וביקשתי ממנו כאלו, אז הוא נתן לי 470 \ 25. כשאמרתי לו שאני צריך את זה למשהו רגיש ואני לא יודע אם זה יתאים, הוא הסתכל עלי במבט מצומצם ואמר לי במבטא רוסי כבד "אתה חושב אני לא יודע אלקטרוניקה? :pissed:" מפחיד האיש הזה. בקיצור, קניתי קבלים של 470 \ 25, והשאלה היא אם אני באמת יכול לשים אותם במקום קבלים של 470 \ 16. תודה.

פורסם

אתה מתכוון לשים אותם לבד.

למה ניסיתי לעשות פעם משהו דומה וזה עבודה מאד עדינה וקשה עדיף ללכת למעבדה אלקטרוניקה ולהביא להם את הקבלים והם ישמיו אותם.

ואפילו לקנות מה כי עם מלחם רגיל בתנאים בייתים זה מסובך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דווקא לא.

את הקבלים הישנים כבר הוצאתי, ונשאר רק להלחים את החדשים. עסק די פשוט.

פורסם

יש לי כרטיס מסך שיש בו שני קבלים נפוחים ומפוצצים, 479 \ 16.

הלכתי לקוסולובסי בתלפיות וביקשתי ממנו כאלו, אז הוא נתן לי 470 \ 25. כשאמרתי לו שאני צריך את זה למשהו רגיש ואני לא יודע אם זה יתאים, הוא הסתכל עלי במבט מצומצם ואמר לי במבטא רוסי כבד "אתה חושב אני לא יודע אלקטרוניקה? :pissed:" מפחיד האיש הזה. בקיצור, קניתי קבלים של 470 \ 25, והשאלה היא אם אני באמת יכול לשים אותם במקום קבלים של 470 \ 16. תודה.

זה מאוד תלוי מה השימוש של הקבלים הנ"ל, אך די ברור שאין לך את הסכימות האלקטרוניות של הכרטיס ולכן שווה לך לנסות, מקסימום הכרטיס שלא עבד ימשיך לא לעבוד...

פורסם

אתה מתכוון לשים אותם לבד.

למה ניסיתי לעשות פעם משהו דומה וזה עבודה מאד עדינה וקשה עדיף ללכת למעבדה אלקטרוניקה ולהביא להם את הקבלים והם ישמיו אותם.

ואפילו לקנות מה כי עם מלחם רגיל בתנאים בייתים זה מסובך :xyxthumbs:

לא, זה לא.

מפחיד האיש הזה. בקיצור, קניתי קבלים של 470 \ 25,

הלקוח תמיד צודק, היית צריך לעמוד על שלך.

2 דברים:

1. יכול להיות שהקבלים הם לא הבעיה, ויש בעיה אחרת בכרטיס שגרמה לקבלים להתנפח.

2. תקנה את הקבלים שאתה צריך, ואל תנסה להשתמש באלה שקנית.

פורסם
  • מחבר

הלקוח תמיד צודק, אבל לא כשאין לבעל החנות במלאי את מה שהייתי צריך...

גם אם הקבלים הם לא הבעייה, הם עולים גרושים... אז בפעם הבאה שיתנפחו, אם זה יהיה זמן מועט, אני פשוט אזרוק את הכרטיס.

למה לא לנסות את אלו? המוכר שם אמר לי שהמתח זה בסדר גבוהה יותר, כי זה אומר רק בכמה מתח הוא יכול לעמוד. מה שחשוב זה כמות הUF. ככה לפחות הוא אמר.

קיצור, אם זה נכון אין בעייה להשתמש בהם. השאלה היא, ואני מרגיש קצת גולם שלא שאלתי את זה מהתחלה, אם זה באמת נכון.

פורסם

זה נכון מה שאמר לך המוכר .. השאלה אם הקבלים לא גדולים יותר ...

פורסם
  • מחבר

גדולים יותר, אבל נכנסים יופי.

אם ככה אני אלחים ונראה אם לא יתפוצץ :smile1:

תודה.

פורסם

אוהב לקחת סיכון?

למה שלא תזמין את הקבלים שאתה רוצה מאירב עם עוד כמה דברים נחמדים וזהוא?

תמתין שבוע וחצי לכל היותר וזה עצלך..

מומלץ!

פורסם

נשמח לתמונות של הכרטיס...

פורסם

את סוקולובסקי אני לא אוהב (הבחור הרוסי בהחלט צועק כל הזמן, והוא נראה כמו הרופא מאסקימו לימון עם הסיגריה בפה..)

בל אופן, אני כן ממליץ על כשיוף בעיר, גם מבחר גדול יותר, וגם מחירים טובים יותר, ואם תרצה, הוא יעשה לך את ההלחמה בשניה על המקום

פורסם

בהצלחה,

אשמח לראות תמונות לאחר ההלחמות של הקבלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים