פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אין כאן פורום צבא והשאלה קשורה לרשתות אזשמעתי שיש יחידה שמתעסקת בנושא הרשתות(מחשבים) ורציתי לדעת מה הדרישות שלהם ומה שמה של יחידה זו?
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים השאלה שלך סתמית ואי אפשר לענות עליה. זאת כי יש אלף ואחת דרכים לפרש את הביטוי "מתעסקת עם רשתות", והיה בטוח שיש עשרות יחידות בצבא שנופלות לתוך אחד הפירושים האלה לפחות.שמעתי שיש חנות בתל-אביב שמוכרת סירים. רציתי לדעת איפה היא נמצאת ומה המחירים שלהם.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר אוקי אני ינסח את עצמי מחדשאני מעוניין לדעת אילו יחידות עוסקות בנושא הרשתות לא כמשהו משני אלה משהו ראשי מקווה שזה עוזר
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים טוב, אבל עדיין לא מספיק.מדובר בבנייה פיזית של רשתות? תשתית? ניהול רשתות? אבטחת מידע ברשתות?פיתוח ציוד לרשתות? (ד"א, לא חושב שמישהו בצבא עושה את זה)
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים הצבא עוסק בפיתוח רשתות מסווגות יעודיות ויחודיות לו, לא מעבר, כי את השאר אפשר להשיג באזרחות. ואם מישהו מתעסק בזה לרוב זה יהיה עתודאי עם תואר הקשור לעניין ולא חפ"ש. כוכב שני מה זה MEGAUPLOAD?? מאיפה זה צץ לי??
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים את מה שאפשר להשיג באזרחות עדיין צריך להתאים למערכות הצבאיות, אז גם לזה יש יחידות.יש גם יחידות שאחראיות על התחזוקה של הרשתות.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים כל מה שנקה באזרחות לרוב נשאר רגיל, ואם הוא צריך לעבור שינוי למטרה צבאית יעודית אז כן עוסקים בפיתוח של הדבר....
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים לך ליחידת הסוויצ'ים הצה"לית, זו יחידה מובחרת שחייליה מעבירים פאקטים של מידע ממקום למקום על גבי משאיות ריאו ממוגנות.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים שששש! יש דברים שהשתיקה יפה להם.בכל מקרה, לפותח התרא'ד. אם אתה מדבר (ואני מנחש) על יחידה שעוסקת בצד של תפעול רשתות מחשבים. אז יש קורס/ים יעודיים לכך בממר"מ ומשאם מתפצלים לשאר הפיקודים והזרעות. אתה לא משוייך ליחידה מסויימת - זה תלוי בפיקוד/זרוע ובהצבה שלך.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים פותח הת'ראד -שלח פקס ללשכת הגיוס שלך \ למדור קד"צ \ למדורי האיתור של חיל המודיעין ושל אגף התקשוב ותגיד להם שבזה אתה מתעניין ושאתה מבקש לשרת בתפקיד עם מאפיינים כאלה.זה עוזר. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.