עבור לתוכן

שאלה על יחידה מסויימת בצבא(קשור לרשתות)

Featured Replies

פורסם

אין כאן פורום צבא והשאלה קשורה לרשתות אז

שמעתי שיש יחידה שמתעסקת בנושא הרשתות(מחשבים) ורציתי לדעת מה הדרישות שלהם ומה שמה של יחידה זו?

פורסם

כל יחידה בחיל הקשר עוסקת במחשבים וברשתות.

פורסם

כל יחידה בחיל הקשר עוסקת במחשבים וברשתות.

NOT!!!!

מאיפה הבאת את זה??

פורסם

השאלה שלך סתמית ואי אפשר לענות עליה. זאת כי יש אלף ואחת דרכים לפרש את הביטוי "מתעסקת עם רשתות", והיה בטוח שיש עשרות יחידות בצבא שנופלות לתוך אחד הפירושים האלה לפחות.

שמעתי שיש חנות בתל-אביב שמוכרת סירים. רציתי לדעת איפה היא נמצאת ומה המחירים שלהם.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ינסח את עצמי מחדש

אני מעוניין לדעת אילו יחידות עוסקות בנושא הרשתות לא כמשהו משני אלה משהו ראשי

מקווה שזה עוזר

פורסם

טוב, אבל עדיין לא מספיק.

מדובר בבנייה פיזית של רשתות? תשתית? ניהול רשתות? אבטחת מידע ברשתות?

פיתוח ציוד לרשתות? (ד"א, לא חושב שמישהו בצבא עושה את זה)

פורסם

הצבא עוסק בפיתוח רשתות מסווגות יעודיות ויחודיות לו, לא מעבר, כי את השאר אפשר להשיג באזרחות. ואם מישהו מתעסק בזה לרוב זה יהיה עתודאי עם תואר הקשור לעניין ולא חפ"ש.

כוכב שני :D

מה זה MEGAUPLOAD?? מאיפה זה צץ לי??

פורסם

את מה שאפשר להשיג באזרחות עדיין צריך להתאים למערכות הצבאיות, אז גם לזה יש יחידות.

יש גם יחידות שאחראיות על התחזוקה של הרשתות.

פורסם

כל מה שנקה באזרחות לרוב נשאר רגיל, ואם הוא צריך לעבור שינוי למטרה צבאית יעודית אז כן עוסקים בפיתוח של הדבר....

פורסם

לך ליחידת הסוויצ'ים הצה"לית, זו יחידה מובחרת שחייליה מעבירים פאקטים של מידע ממקום למקום על גבי משאיות ריאו ממוגנות.

פורסם

שששש! יש דברים שהשתיקה יפה להם.

בכל מקרה, לפותח התרא'ד. אם אתה מדבר (ואני מנחש) על יחידה שעוסקת בצד של תפעול רשתות מחשבים. אז יש קורס/ים יעודיים לכך בממר"מ ומשאם מתפצלים לשאר הפיקודים והזרעות. אתה לא משוייך ליחידה מסויימת - זה תלוי בפיקוד/זרוע ובהצבה שלך.

פורסם

פותח הת'ראד -

שלח פקס ללשכת הגיוס שלך \ למדור קד"צ \ למדורי האיתור של חיל המודיעין ושל אגף התקשוב ותגיד להם שבזה אתה מתעניין ושאתה מבקש לשרת בתפקיד עם מאפיינים כאלה.

זה עוזר.

בהצלחה

פורסם

כשתגיע לבקום תגיד שאתה רוצה קורס מר"מ (מנהלת רשת מחשבים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים