עבור לתוכן

מקרר או מסך?

Featured Replies

פורסם

המקרר בחדר שלי כל הזמן מנסה "להתניע" (בסןף מצליח) וכשהוא עושה את זה הוא עושה הפרעות בחשמל (במתח)

ואני חושד שהוא מעוות לי את המסך הiiyama 454 היקר שלי :-[

כשהוא מנסה להתניע אני שומע ברמקולים רעשים ובטלוויזה ראיתי כל מיני קפיצות קטנות (היא נשרפה ,מוזר האא)

אבל כשה קורה על המסך אני לא רואה כלום

כשאני עוזב אותו וחוזר (אחרי שהוא במצב stand by) הוא מתעקם לי זז קצת שמאלה צד ימין מתעקם ימינה בעוד שהחלק העליון נשאר ישר ועוד כל מיני כאלה .... (הוא עקום אבל יציב ,לא קמו שטלפון לייד והוא רועד)

אמרו לי שזה כנראה המסך אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא המקרר (והמסך לא בעקבות הטלוויזיה שלי)

לא משהו שאי אפשר לסדר אבל מעצבן לסדר את זה אחרי כל פעם שאני חוזר למחשב (זה נשאר קבוע עד שהוא עובר למצב STAND BY) וגם אני חושש שקורה או יקרה משהו למסכי היקר :-X

מה אתם אומרים ?

ועוד מישהו עם 454 נתקל במשהו כזה?

פורסם

ככל הנראה שזה המקרר... אם הוא והמסך יושבים על אותה נקודת חשמל, רצוי להפריד ביניהם.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שקע או אזור ?

הוא לא על אותו שקע עם המקרר

וזה חדר קטן יחסית אז אני מניח שאין אזורים כמו שיש בבית (שקופץ רק בסלון ובחדרים לא) וכל החשמל על חלק אחד

הוא מתחלק לעוד 3 חדרים אחרים בשורה שלי ...

אני צריך למצוא מישהו שמתקן מקררים...

דרעק ,איפה אני אמצע אחד כזה ???

פורסם

בבית שלי יש מן כזה סידור מאוד לא איכותי שגם המקרר וגם המערכת בסלון יוצאים מאותה נקודת מתח,וזה כבר דפק פעמיים מספר חלקים בטלוויזיה ויצר בעיה מרגיזה של זמזום בסאב.

בנוגע לטלוויזיה,אחת הבעיות הייתה בערך מה שתיארת,חצי מהתמונה פשוט הוקרנה מחוץ למסך...

פורסם

מקרר רצוי להריץ בנפרד ממכשירי חשמל הרגישים לתנודות במתח/זרם, כנ"ל גם לגבי מזגנים, תנורים וכו'...

סביר להניח שמאחר ומדובר בחדר קטן, השקעים יושבים על אותו הפקק.

תזמין חשמלאי שיתקין לך שקע בחדר עבור המקרר בלבד ויישב על פקק נפרד.

כמו כן, יש לטפל במקרר לפני כן, במידה והוא לא תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים