עבור לתוכן

OC למעבד

Featured Replies

פורסם

איך אני עושה את זה?

אני לא יודע כלום בקשר לנושא אז אל תשתמשו במושגים שאני לא מבין

המעבד שלי Q6600 STEPING G0

פורסם

תגיד אופיר, מה החלטת לבוא ולשאול שאלות תאורטיות פה כי מה? משעמם לך? :pissed:

בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות אתה בא ושואל מה עדיף הריפר או הפלקס, וכותב במפרט שלך שיש לך אותו..

מה הקטע? :bash:

יש מדריכים באתר, ובלי להיכנס למושגים אל תנסה להיכנס לאוברקלוק, לא בגישה המחו$בנת שלך. כדי לא להרוס חלקים אתה תהיה חייב להתחיל ללמוד ויותר חשוב להתחיל להקשיב לאנשים שבאמת מנסים לעזור לך. :pissed:

פורסם
  • מחבר

תפסיק לתקוע סמיילים מפגרים, בפורום זכרונות בזמן שפתחתי את התרד עוד לא קניתי את הזכרון ובמהלכו קניתי אותם....

אני רק רוצה לעשות OC קטן ל3.0GHZ זה הכל, עם אתה לא יודע אז לא משנה מישהו אחר יסביר לי, התככנתי לא להיכנס למושגים בכך שאנשים זורקים מושגים בלי להסביר ומה אני אמור להבין מכך

אני רק רוצה להבין את העניין ולהתחיל ללמוד איך עושים זאת לאט לאט...

פורסם

קודם תקרא את המדריכים באתר בכדי שיהיה לך כיוון וקצת יותר הבנה

אחר כך נוכל לעזור לך הרבה יותר

פורסם
  • מחבר

קראתי...

פורסם

ו..? מה הבנת?

אני באמת שואל - נעשה את זה הפוך, מה אתה כן מצליח להבין.?

פורסם

אופיר, אני עברתי על הת'רדים שלך וsuBarel צודק בכל מלה ואל תגיד לו שהוא לא מבין. הוא מבין טוב מאוד על מה הוא מדבר.

אם אין לך שום הבנה בתחום אתה תדפוק משהו ואז תבוא אלינו בטענות? לנו יש הידע איך לעשות OC, השאלה היא האם לך יש? מה תעשה במקרה של תקלה או אם המחשב לא יעלה לך?

הנה בפשטות ועל קצה המזלג: תעלה FSB ל333, תוסיף מתי למעבד לסביבות 1.4 ותעלה אם צריך ל1.425 או 1.45 . אם אין יציבות אתה צריך לתת עוד מתח ךMCH וFSB , בשיעור של +0.1 או 0.15 (וגם זה יותר מדי ל3GHZ). תוודא שהיחס בין הFSB לזיכרונות תקין ושהם לא רצים במהירות גבוהה מדי (מחלק של 2.5 יהיה טוב), תבדוק שהזיכרון שלך מקבל 2.1 - 2.2 וולט (לא זוכר איזה מודל יש לך, לפי הגדרת היצרן... ברירת מחדל היא 1.8V ) אם אתה רוצה להשתמש בתיזמונים ההדוקים שלו ואל תשכח לנעול את הPCIE ל100.

בהצלחה.

פורסם

שמע אלא אם כן אתה מביא את המחשב אלי או אל אחד מהאנשים כאן, אתה בכוחות עצמך - תסתדר בדיוק כמו שאני הסתדרתי.

יש לך זכרונות מתאימים, גם אם הם בתדר 667MHZ הם יעשו את העבודה במעמבד.

פורסם
  • מחבר

XVERTIGO, זה כמו סינית בשבילי...

איפה לעשות את כל הדברים הנ"ל? בביוס? עם איזה תוכנה?

פורסם

אופיר, בשביל לעשות OC אתה צריך לדעת "סינית", בכל הרצינות.

כל השינויים נעשים בביוס. אני לא מכיר את כל התפריטים של כל הביוסים בעל פה.... אם אתה מבין אנגלית ברמה טובה אז תרשום בגוגל את מודל הלוח שלך וOC, לדוגמא :Asus P5K Overclocking או Asus P5K review ושם תוכל לראות את התפריטים ואיפה משנים את מה שאמרתי לך.

פורסם
  • מחבר

אין איזה מדריך סטפ בי סטפ או משהו כזה?

זה מסובך כל הדברים האלו, אני לא רוצה להרוס משהו אני צריך משהו מדוייק.

פורסם

אני צריך משהו מדוייק.

אין כזה דבר, כל לוח הוא אינדיודואלי וכל מערכת היא שונה במעט מאחרות.

אם לא תנסה להבין מושגים שקשורים ללוח שלך, למעבד, לזכרונות לא תצליח ללמוד.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי,

אבל רשום שזה למעבדי C2D או שאין הבדל?

פורסם

תודה אחי,

אבל רשום שזה למעבדי C2D או שאין הבדל?

אותו דבר, רק תשגיח יותר על הטמפרטורה ואולי תצטרך לתת יותר מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים