עבור לתוכן

המלצה למשולבת צבעונית - 1K

Featured Replies

פורסם

היי, אני צריך המלצה למדפסת לשימושים ביתיים עם ראשי דיו שיחזיקו יחסית הרבה זמן (משמע גדולים), שהמדפסת תהיה חסוכונית יחסית ובאיכות הדפסה סבירה.

לא מזמן יצא לי להתקין איפושהו את המשולבת של ברדר - 130C, אפשר להגיד שדי התאכזבתי מאיכות ההדפסה.

אני בבייתי מחזיק CANON IP3000 מצויינת שעושה את עבודתה אם כי לא כל כך חסכנית בדיו.

היות והקנון יקרה לתקציב הדרוש (הגרסא המקבילה שנמכרת כעת בכל אופן) איני יכול להציע אותה כאופציה ולכן אני מבקש מכם את העזרה בלמצוא את המדפסת המתאימה לתקציב, שתציע מיכלי דיו גדולים, חסכנות בדיו, ואיכות הדפסה סבירה (שלא תאכזב כמו הברדר שציינתי למעלה).

המדפסת צריכה להיות מדפסת נטו ולא מכונה משולבת כלשהי.

*עדיפות לראשים נפרדים.

שינוי מטרת הת'רד בהמשך העמוד...

פורסם

קנון 3300 זו ההתחלה למדפסת טובה עם ראשים נפרדים.

פורסם
  • מחבר

תודה לך. כמה שאלות ברשותך:

1. המדפסת הזאת יחסית חסכונית בדיו?

2. מה גודל מיכלי הדיו שלה ביחס לממוצע במדפסות ביתיות? כי במדפסת הדרושה יש יתרון למדפסת עם מיכלי דיו גדולים יחסית.

פורסם

למה אתה חושב שחברה כלשהי תשים דיו חסכוני במדפסת שעולה 200 או 300 שקל?

מדפסות חסכוניות שזה אומר 20 אג לדף מתחילות מ 500-600 שקל.

במקרה של קנון הדיו שלה בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לך..

עכשיו בקשה נוספת אם לא אכפת לך. דוד שלי צריך מדפסת חדשה לבית.. הם לא מדפיסים המון והם רוצים מדפסת צבעונית (הזרקת דיו) משולבת עם סורק ופקס.

שתהיה איכותית מבחינת איכות הבניה שלה ולא מכל העדינות מידיי עם הפלסטיקים העדינים האלה..

התקציב יכול לנוע עד איזור ה1000, כמובן שעדיף כמה שפחות, לא בטוח שהם צריכים מדפסת באלפיה.

פורסם

6313 של HP,חסכונית וחזקה.

פורסם
  • מחבר

אם הוא ירצה לרדת קצת ברמה (במחיר...), מהי ירידת המדרגה הכדאית הבאה ובמה קיימים הבדלים?

פורסם

800 שקל,הבדלים של חוזק המכשיר.

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים