עבור לתוכן

שדרוג מעבד PRESCOTT לP4 חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי דגם של מארז לא ציינת ככה שאני יכול לקבוע נחרצות שיש לך מארז ג'נרי לחלוטין שזה מסביר את התופעה....עוד דבר האם המחשב שלך נימצא באותם כוכים בשולחן?! אם כן תוציא אותו מיד ותיראה איך יורדות לך 20 מעלות באחריות....

עוד דבר הוא שאין לך כלל סירקולציה ככה שזרימת אוויר טובה אין לך במארז.....כמו כן אם התקנת לבד את הקירור יכול ליהיות שהתקנת אותו לא טוב והוא לא מהודק מספיק או לחילופין יש יותר מידיי/מעט מידיי משחה טרמית....תענה לי על השאלות.

1) התקנת לבד את הקירור?-כי עם קירור פשוט של 60 שקל אתה צריך להגיע לטמפרטורות יותר נמוכות מכאן אני מסיק שזה המארז.

2) איזה מארז?? (תן תמונות שלו זה מאוד חשוב-ברוב הפעמים זה הגורם המכריע לבעיות חום)

יש לי מארז די רגיל, כן... אבל לא- הוא לא נמצא בתוך כוך :)

אכן, התקנתי לבד את הקירור. ואני אשמח להוראות כיצד להתקין אותו בצורה נכונה יותר!

אני בספק שהוא לא מהודק מספיק, למרות זאת :)

התמונות של המארז- מצורפות...

המון המון תודה על כל התגובות עד כה! :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כול תקשיב אבל תקשיב טוב.....סידור חוטים דחוף ומיידי ניקוי אבק בצורה דחופה יותר מחדר מיון מייד עכשיו כשאתה קורא את זה אל תמשיך לקרוא עד הסוף אפילו מייד לך לנקות אבק למה רק זה יכול לגרום לך לעלייה מאוד מאוד משמעותית בטפרטורות....

עכשיו שנירגעתי נעבור שניה לרצינות.

1) יש לך מארז ג'נרי רגיל הייתי ממליץ לעבור למארז אחר כמו כן הספק גרוע שזה לא קשור לטמפרטורות אבל בכול מקרה....ככה שאמרת שאתה רוצה להשקיע 400 שקל בערך...אז לדעתי במקום להשקיע בשידרוגים חסרי טעם והרי אמרת שהביצועים מספיקים לך אז תיקנה את זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2146

הוא אומנם לא שיא היופי אבל הוא מאוורר היטב מאוד עם שני מאווררים של 12 ס"מ אחד מקדימה ואחד מאחורה ויש אפשרות לאחד בצד הוא שקט בצורה יחסית והספק שבא איתו מעולה! ככה אתה מרוויח שקט-איכות-ספק טוב-ורמת איוורור גבוהה....זזאתי כבר השקעה יותר נכונה של הכסף כמו כן הוא בא עם מסנני אבק מקדימה ככה שהקטסטרופה שרואים בתמונות לא תחזור על עצמה....

בקשר להתקנה כנס לאתר של זלמן כנס לדגם שלך שמה יש סירטון הדגמה כזה איך להתקין נכון תיראה אם ככה אתה התקנת ובכול מקרה חידוש המשחה הטרמית (לאחר שתסיר את השינה כמובן!) יעזור מאוד ולא יכול לגרוע...(תלוי מתי התקנת אם לפני כמה חודשים אז אין צורך אבל לפי רמת האבק אז ממש לא!!)

פורסם

^^^ הדוקטור צודק ..

אני סוגר לך באנלוגיה לאדם שמעשן כבד וצילום הרטגן שלו מראה גושים לבנים .. :screwy:.

פורסם

לדעתי קצת הגזמתם.כל מה שאמרתם נכון אך לא בגלל זה המעבד מגיע לטמפ הזו לדעתי.בגלל המשחה טרמית אולי כן.השדרוג של המעבד מבחינתך זה כמו להחליף מחשב(חוץ מHD).אם אין לך מה לעשות אם 400 שקל אז תקנה מארז אם ספק של HEC כמו שבטח הציעו לך.עצה שלי קודם כל תבדוק את המשחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים