עבור לתוכן

עזרה עם אפשרויות טלוויזיה עם RX1800XT

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה ימים מנסה לחבר טלויזיה למחשב כדי לראות בטלוויזיה.

יש לי Radeon X1800XT עם יציאת VIVO ו DVI.

המתאם הוא מתאם HDTV, בתכלס הצלחתי לחבר ולקלוט תמונה (לפעמים שחור-לבן, לפעמים צבעוני....) אבל לרוב זה יצא שפועל.

הקטע הוא שקניתי כבלים חדשים יותר ארוכים(RCA) כדי לחבר לטלוויזיה שנמצאת רחוק יותר, אבל עכשיו כשנזכרתי- כשאני מחבר את ה- TV אפשר לראות רק באחד מהמסכים (או טלוויזיה או מסך המחשב).

וזה בעיה כי המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון, ככה שאני לא אוכל לעבוד עם זה כי העכבר והמקלדת בחדר :|

בתכלס אני רוצה למצוא את האפשרות של לעשות שיראו גם במסך של המחשב וגם בטלוויזיה כי אני יודע שיש אפשרות כזאת הקטע שאני לא מוצא את זה כבר כמה ימים... ראיתי שיש גם במדריכים את האפשרות הזאת...

ניסיתי למצוא עוד מדריכים.. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש(מעודכנים).. ניסיתי להתקין Catalyst חדש שוב.

אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות של להפעיל 2 מסכים (לא ב- catalyst וגם לא ב- Display settings של השולחן עבודה).

בעיקרון יש באפשרויות שתי מסכים, הנה תמונה:

http://img408.imageshack.us/img408/6418/pr5kl5.jpg

אבל בכל פעם שאני עושה enable או attached למסך השני, הוא חוזר להיות אפור ולא פעיל.

מישהו יכול לעזור?

תודה.

פורסם

אני לא יודע לגבי ה-X1800, אבל בX800 שלי אין אפשרות להוציא תמונה מה-DVI והTVOUT ביחד.

אם אני לא טועה לכרטיס שלך יש שתי יציאות DVI. נסה לחבר את המסך שלך ליציאה השניה.

פורסם

גם לדעתי הריבוי מסכים בATI לא ידידותי כל כך, אבל זה חיב לעבוד...

בעיקרון הכרטיס חייב לזהות TV מחוברת, תעשה ככה...

תכבה את המחשב, חבר גם את מסך המחשב וגם את הTV ותוודא ששניהם פועלים, תדליק את המחשב כנס לדריברים של הכרטיס מסך ושם תגרור את סמל הTV לאזור האפור הריק....

זה אמור לעבוד.

ושוב... דרך הדריברים, לא מאיפה שאתה עשית....

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, הקטע הוא שב Catalyst הריבוע השני שאמור להיות המסך השני הוא אפור תמיד.

הנה תמונה אולי זה יעזור:

http://www.silvup.net/images/x8xqbr5yqtec0tc.jpg

פורסם
  • מחבר

כל כך הרבה צפיות ואף אחד לא יודע...?

אני בטוח שמישהו יודע איך לפתור את הבעיה...

בבקשה מי שיכול לעזור שיכתוב, ניסיתי כבר כל מה שעלה לי לראש....

תודה.

פורסם

ככה בתמונה שהבאת יש את המסך מחשב בריבוע בצד שמאל, ואז מימין יש ריבוע לבן קטן ואז יש ריבוע אפור בגדול של הריבוע שהמחשב נמצא בו...

קח את הסמל של הTV מלמטה ותגרור אותו לריבוע האפור שבצד ימין...

אל תתיחס לשני הריבועיים הימניים (איפה שכתוב 1 ו2), הדרך לעשות את זה, זה כמו שאמרתי לך...

פורסם
  • מחבר

אז אני שוב אומר... הריבוע השני הוא אפור, אי אפשר לגרור לשם כלום ניסיתי הכל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים