עבור לתוכן

זמינות עכבר Logitecg G5 Rev2 (2007) בארץ?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אילו חנויות מוכרות גם גרסת ה 2007 של ה G5 (עם 2 כפתורי האגודל בצדי העכבר)?

עשיתי חיפוש בפורום למידע, חיפשתי בחנויות ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הגרסה החדשה הזו.

אמור להגיע לארץ? יש מושג מה יהיה המחיר?

במקרה שלא יגיע לארץ, או יימכר במחיר מופרז, האם כדאי ללכת עם ה G5 ה'ישן' (יש כמה גרסאות, אילו מהן?), או על עכבר שונה?

תודה.

פורסם

מישהו יודע אילו חנויות מוכרות גם גרסת ה 2007 של ה G5 (עם 2 כפתורי האגודל בצדי העכבר)?

עשיתי חיפוש בפורום למידע, חיפשתי בחנויות ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הגרסה החדשה הזו.

אמור להגיע לארץ? יש מושג מה יהיה המחיר?

במקרה שלא יגיע לארץ, או יימכר במחיר מופרז, האם כדאי ללכת עם ה G5 ה'ישן' (יש כמה גרסאות, אילו מהן?), או על עכבר שונה?

תודה.

למה שלא תלך על הMX518? יש לו גם שני כפתורים. בדיוק אותו דבר כמו הG5 בגרסא החדשה, רק שהוא אופטי, אבל אפילו יותר מדוייק מהG5.

ואל תגיד לי מהירות סריקה כי העכבר הזה מספיק מהיר, ותמיד אפשר להגדיל את הרגישות.

בכל מקרה, בקשר לגרסא החדשה, יש אותה באיזה מחיר של 390 או משהוכ זה.. לא משתלם בכלל כרגע..

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי את ה MX518

רק את ה G5 והוא היה טוב בשבילי (התקלקל)

אני פשוט רוצה לדעת אם קיים בארץ G5 2007, אם לא פשוט אלך על ה G5 הישן יותר, שני כפתורים לא עד כיד כך חשובים לי.

פורסם

חבל שתוציא כסף סתם.

ה-G5 טוב פחות מה-MX518 בצורה משמעותית ( אם אתה גיימר ), וגם עולה יותר. העיצוב של שני העכברים זהה לחלוטין ככה שאם נהנת מה-G5 שלך אתה תהנה כפליים מה-MX518 הודות לשיפור בביצועים.

פורסם
  • מחבר

שני העכברים עולים בערך אותו סכום

אני משתמש בעכבר גם לגלישה באינטרנט (שימוש רגיל) וגם למשחקים. אתה חושב שה MX518 יהיה עדיף על ה G5 בשבילי?

מה ההבדל בין ה MX510 ל MX518? והאם ה MX518 בא בצבע מטאלי בלבד?

תודה

מה שארצה לדעת זה האם תוכנת setpoint תעבוד עם ה MX518 בוויסטה 64 ביט (ואם לא, והאם היא תעבוד בוויסטה 64ביט עם ה G5)?

ולמה הוא נראה כך... לא יפה, אין גרסה בצבע חלק? http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/images/mouse9.jpg

פורסם

שני העכברים עולים בערך אותו סכום

אני משתמש בעכבר גם לגלישה באינטרנט (שימוש רגיל) וגם למשחקים. אתה חושב שה MX518 יהיה עדיף על ה G5 בשבילי?

מה ההבדל בין ה MX510 ל MX518? והאם ה MX518 בא בצבע מטאלי בלבד?

תודה

מה שארצה לדעת זה האם תוכנת setpoint תעבוד עם ה MX518 בוויסטה 64 ביט (ואם לא, והאם היא תעבוד בוויסטה 64ביט עם ה G5)?

ולמה הוא נראה כך... לא יפה, אין גרסה בצבע חלק? http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/images/mouse9.jpg

ה-MX518 מגיע רק בצבע הזה, וזה ממש יפה. אני לא חושב שהצבע צריך להיות הבעיה שלך.

בקשר לתוכנה אני לא ממש יודע. לא ניסיתי את הויסטה, אבל אני מאמין שלוג'יטק דאגה לעדכון לויסטה.

והתוכנה SetPoint תואמת לכל העכברים של לוג'יטק, ככה שאם היא לא תעבוד לאחד, גם לא תעבוד לאחר.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על התגובות

פורסם

חח.. שמתי לב שכל מי שהגיב כאן יש לו XP. חכו לדרייברים של לוג'יטק SETPOINT 4 שתתקינו בויסטה ואז נראה אם תעבדו עם מוצרי לוג'יטק.

אני פשוט לא מבין מדוע אנשים ממשיכים לרכוש עכברים של לוג'יטק כשהדרייברים שלהם גרועים.

לי יש MX1000 ואני חייב להשתמש עם SETPOINT 3.1 כי גירסה חדשה יותר ממש גרועה.

גם אחרי שדיברתי עם שירות לקוחות של לוג'יטק לא נמצאה הבעיה. חיפוש באינטרנט הראה כי הבעיה מאוד מוכרת ונפוצה. לכן, אני לא ממליץ לך לרכוש עכבר חדש של לוג'יטק כי יכול להיות שהוא לא יעבוד עם הדרייברים הישנים שלהם. ואז תהיה חייב לשים דרייברים חדשים שלא יעבדו טוב.

תבדוק ותראה כי הבעיה מאוד מאוד מאוד נפוצה.

תנסה את המוצר קודם ואז תחליט. אבל אל תקנה במקום כזה שלא תוכל להחזיר את המוצר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים