עבור לתוכן

שאלה על DEVART

Featured Replies

פורסם

אהלן, חג שמח - it's been a while :-*

מישהוא שמשתמש באתר (deviantart.com) יכל להסביר לי איך להציג תמונת"פריוויו" לעבודות בעמוד שלי במקום תמונה מוקטנת של העבודה עצמה?

שניר.

פורסם

אתה יכול לתת דוגמא למה אתה מתכוון?

פורסם

עקוב אחרי ההוראות כאן:

If you are submitting a Skin, Flash Animation, or a file in a format that cannot be converted by our conversion system to an image, you will also need to upload a separate Preview image to show in your Gallery and on Browse pages. Acceptable Previews are jpeg, png or small(100x100px) gifs.

Once your deviation file is in the file deck you will need to click "add file" again and add your preview image from your computer to your File Deck. Now it's uploaded, click on the file you want as your deviation to select it and it will be highlighted blue. When you do this you'll notice below the file deck it will ask you for a preview image.

Click on the "choose" button and select the image file you uploaded for the preview.

Please note preview images are disabled for most images files.

אני חושב שברוב המקרים לתמונות רגילות זה לא יעבוד, כלומר כל עוד מדובר בתמונה רגילה, והמערכת מבחינתה מסוגלת לפענח תמונת preview משל עצמה ע"י הקטנת התמונה (מה שקורה ברוב המקרים), נראה לי שהאפשרות עם לחצן ה choose פשוט לא תוצג.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני רוצה לעשות prev באיזה סוג קובץ אני צריך להשתמש?

or a file in a format that cannot be converted by our conversion system to an image

ניסיתי כמעט כל אפשרות שהPS נותן לי לשמור ולא הצלחתי. אולי אני מפספס איזה סוג קובץ?

פורסם

מעניין. אני יודע בוודאות שעבור כל סוג קובץ שלא ניתן לרנדר כתמונה (כמו אנימציות פלאש וכד') זה ניתן בלי בעיה.

ניסית אולי רק לצורך הניסוי, לקחת את הדוגמא עצמה שהבאת כאן, להעלות אותה כיצירה בדף שלך ולראות אם אתה יכול ליצור עבורה preview? זה קובץ גדול (מעל 2 MB), ואולי באמת עם קבצים גדולים תהיה האפשרות לשים preview.

מצד שני, אולי בדוגמא שהבאת יש טריק כלשהו (או שהאדמינים בעצמם שינו את ה preview), כי ראיתי מדריך אחר שלו שאין בו preview בסגנון:

http://pandabaka.deviantart.com/art/head-angle-and-face-emotion-45239734

בקיצור, אני לא יודע.

וכהערה בצד, אני חייב לומר שהמדריך הזה שלו מאוד מומלץ למי שמתחיל לצייר. השיטה הזו שנקראת stick figures (מצחיק שהוא קורא לזה match man :)) היא טכניקה מעולה לכל רמת מיומנות ואני מצייר ככה מאז ומתמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים