פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים שלום,אני בונה אתר לבית הספר ואני צריך שבתוך איזשהי תמונה להכניס קובץ EXE שהוא בעצם קובץ כניסה לאתר או משהו כזה (המנהל הסביר לי משהו לא ממש הבנתי)ובקיצור אני צריך שכשמישהו נכנס לאתר ורואה את התמונה יהיה בתוך התמונה קובץ EXE .אני יודע שזה אפשרי רק שחכתי איך עושים את זה..או אפילו יותר טוב-איך אפשר לעשות שמישהו יכנס לאתר זה יוריד לו אוטומטית קובץ EXE .(אפילו אם דורש אישור)תודה רבה רבה!
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים לפי דעתי זה אפשרי איכשהו עם התוכנה Norton Commander לקחת קובץ תמונה ולהוסיף לו EXE בתוכו, רק אני לא יודע איך לגרום ל-EXE הזה לעבוד כשאתה מפעיל את התמונה...
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים http://www.jimmyr.com/blog/Hide_Files_Inside_JPG_138_2007.phpAssume you have two files -1. image_file.jpgand2. archive_file.rar (that contains the files you want to hide)Now use the command:Code:copy /b image_file.jpg + archive_file.rar new_file.xyzResult:1. If you rename the new_file.xyz as new_file.jpg - you would see in that what you had in image_file.jpg (and the .rar contents are hidden - view with image viewer, and check it out)2. If you rename the new_file.xyz as new_file.rar - you would see in that what you had in archive_file.rar (.jpg image is ignored, unrar it and check it out)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.