עבור לתוכן

מה יתנו עוד 256 של זיכרון?????????.

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד AMD 200,לוח אם של ג'יגבייט(KT400 VAX) וזיכרון 256 של ווידבונד.

אם אני מוסיף עוד סטיק של 256 עד כמה יהיה שיפור לעומת עכשיו?

פורסם

יהיה לך שיפור במשחקים ועבודה בWINDOWS ,קידודים,טעינות וכו...

פורסם

יהיה לו שיפור, אבל זה לא בדיוק מה שהזיכרון יעשה. בעצם כרגע יש לך עומס על המערכת מהסיבה שכל הזיכרון מנוצל בשביל אפליקציות אשר פועלות ברקע. מה שהזיכרון יעשה הוא שינתנו יותר MB שבעצם ישחררו את העומס ע"י הרחבת כמות הזיכרון שבמקור. כך המחשב יצא מהעומס ויציג ביצועים מהירים וטובים יותר. זה יהיה מורגש יותר לכאלו שפועלות להן המון תוכנות ברקע.

פורסם

הוונדוס שלך לא ישתמש בזיכרון וירטואלי בתדירות גבוהה כל כך ובעקבות זה הכונן הקשיח שלך לא יתכון עבודה.

וגם זיכרון זה חלק מהיר הרבה יותר מ כונן קשיח אז עדיף שכל בעיבודים יעשו בזיכרון ככה המחשב יעבדו מהר יותר.

פורסם

זה לא הכרחי. זה רק במקרה וכל הזיכרון שלך מנוצל, אז ורק אז תוספת הזיכרון תמנע שימור בV-RAM.

פורסם

נכון שזה לא הכרחי התיאוריה אבל מבחינה מה שקורה בשטח זה בהחלט כך כי ווינדוס XP פשוט אוכל זיכרון(בלי מלח) ואפילו 512 שיש לי והורדתי מלא SERVICES שלא צריכים בכל זאת הוא משתמש בזיכרון הוירטואלי הרבה פעמים אבל כמובן לא כמו שהיה ב 256.

פורסם

אנא ממך. אל תמציא שטויות לגיבוי. אתה יודע שטעית וזהו.

1) הוא לא ציין שום מערכת הפעלה. מן הסתם שהכוונה היא לא לXp.

2) הוא שאל בעיקרון מה זה ישפר לו, ולא במקרה ויש לו קצת או הרבה זיכרון.

נ.ב.- זו לא תאוריה שלי. זהו דבר עקרוני לחלוטין.

פורסם

לא המצתי שטויות לגיבוי ושום דבר ממה שאמרתי הוא שטות ותיאוריה!

ואפילו אם יש לו מערכת הפעלה 98 בכל מקרה הווינדוס לוקח המון זיכרון.

פורסם

אני שמתי שאים יש שני סטיקים של DDR זה יוצר DUALDDR ואין לי מוסג מה זה אז... מה זה???? ???

ומה אדיף: 1)סטיק אחד של 256

2) שתי סטיקים של 128

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

פורסם

עבור מערכת למשחקים עם חלונות XP, לא מספיק זיכרון של 256 מ"ב.

פורסם

לי יש 256 ו XP והכל רצ פיצוץ

פורסם

ספר לנו איזה פיצוץ זה אנריל 2

פורסם

LOL

אכן המשחק פשוט אוכל זיכרון זמני טעינה שלו ארוכים מאוד עם 256.

פורסם

אתה עוד ממציא שטויות, Souless. ידוע שגם מערכת ההפעלה מנצלת זיכרון, אבל לא בצורה שתשפיע כ"כ הרבה.

שוב, הוא שאל בעיקרון מה זה ישפר לו ואתה לא צריך לרדת לפרטים למקרה ויש לו 32MB SD-RAM.

פורסם

נכון UNREAL 2 עבד אצלי מהר רק אחרי שהורדתי ל 800X600 ופרטים אל NORMAL אבל זה היה AXP1900+ אני רוצה ליבדוק איך הוא יעבוד אצלי אכשו.

מי יודע אולי אדיף OC ל167X12.5 AXP2600 במקום 133X12 AXP1900 מאשר עוד סטיק, זה הרבע יותר זול!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים