עבור לתוכן

האם קיבלתי סטפינג טוב?

Featured Replies

פורסם

נשרף לי המעבד AXP1700 palomino שלי, וקיבלתי במקומו AXP 2100. מה שכתוב על המעבד זה כך:

AXD2100DUT3C

AIUHB0302MPMW

האם זה טוב? איזו ליבה יש למעבד הזה?

פורסם

לא סתם טוב, מצויין! :o

פורסם

סטפינג מצויין, הAIUHB (מה שקיבלת) הוא אחד הטובים, אם לא הכי טוב

פורסם

סטפינג פיצוץ ותסביר לי איך קיבלתה במקום 1700 פלמינו 2100 זה נשמע מעניין אולי אני גם ישרוף את שלי :D :D :D

תתחדש.

פורסם

נשרף לי המעבד AXP1700 palomino שלי, וקיבלתי במקומו AXP 2100. מה שכתוב על המעבד זה כך:

איך הוא בדיוק נשרף ?

פורסם
  • מחבר

כתבתי בת'רד קודם בשם "תאונה מצערת/לקח חשוב" איך הוא נשרף....

בכל מקרה, אמרתי ש"המעבד עשה עשן בזמן שעבדתי על המחשב", ומכיוון שלא היה להם 1700XP חלופי, הציעו לי להוסיף 200 שקל ולקבל 2100.... חסכתי בסביבות ה-100 שקל, לפי המחירים שראיתי ברשת.

פורסם

תגיד NIVSTER המעבד 1700 פלמינו אצל מי הייתה האחריות שלו(אני מתכוון ליבואן לא לחנות מקומית אלה אם החנות שקניתה בה זה גם יבואן).

תודה.

פורסם
  • מחבר

אזטק

פורסם

מגניב נראה לי אני הולך לשרוף כמה מעבדים השבוע ;D ;D ;D

ועוד שאלה המעבד שנשרף היו אליו הרבה סימנים שחורים או שאם מסתכלים אליו אי אפשר להבחין שהוא נשרף???

העניין הוא שאזטק שינו את הגישה שלהם לגבי החלפות והם לא מחליפים מעבדים שיש אליהם סימנים שחורים של שרוף ו פינים עקומים וכו'.

פורסם
  • מחבר

היה לו כתם שחור במרכז, מהצד התחתון (של הפינים), אבל לא משהו שרואים בקלות, אלא צריך להתאמץ כדי לשים לב להבדלי הצבעים... אני מניח שזה בגלל שמשכתי את הכבל של הספק מייד כשקלטתי שיש עשן מהמעבד, אז הוא יצא מדיום-רייר ולא וול-דאן.... ::)

פורסם

L :lol:L

אהבתי, תודה אל המידע.

פורסם

העניין הוא שאזטק שינו את הגישה שלהם לגבי החלפות והם לא מחליפים מעבדים שיש אליהם סימנים שחורים של שרוף ו פינים עקומים וכו'.

לא יפה :nono:

AMD מוכרת לנו מעבדים כל כך טובים לאוברקלוק במחירים כאלה נמוכים וכך את מחזיר לה? לא איכותי מצדך.

פורסם

מי שלא ראה את התר'ד הקודם שניבסטר פתח... הוא הפעיל AXP 1700 בלי היטסינק....

ניבסטר זה לא שאני יורד עליך זה פשוט אני עדיין צוחק... מה חשבת?

נ.ב

הורדת את הסירטון שהיה בלינק בתרד?

פורסם

לא יפה :nono:

AMD מוכרת לנו מעבדים כל כך טובים לאוברקלוק במחירים כאלה נמוכים וכך את מחזיר לה? לא איכותי מצדך.

נו באמת ARE YOU FOR REALL?

פורסם
  • מחבר

לא יודע על מה חשבתי... ניקיתי אותו מהמשחה הכסופה שהיתה עליו, וזה נמרח לי, אז רציתי רק לראות אם המחשב עולה... לא חשבתי שזה יישרף כ"כ מהר... אבל יצאתי מאד בזול, לשמחתי.... היתה לי ליבת פלומינו, וגם ככה רציתי להחליף מעבד.

הורדתי את הסרט... משעשע למדי, ומפליא אותי ש-AMD לא חשבו על הפטנט הפשוט של אינטל למנוע כאלה שריפות מעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים