פורסם 2003 במרץ 1222 שנים שלום כולם !!! הזמנתי לוח איפוקס 8RDA+ מעבד אט'לון 2100 ועוד כמה אבזרים חביבים עכשיו במקור הזמנתי סינק SK-7 אבל התברר שאין אותו במלאי... עכשיו אין לי כל כך תקציב והייתירוצה בתקציב דומה סינק שיתן ביצועים דומי או אם יש טובים יותר יש המלצות !?! תודה מראש lir@n
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים AX-7 הוא נותן ביצועים טובים אבל קצת יותר יקר.למרות שלפי דעתי עדיף שתלך אל VANTEC שיש לו סינק טוב ומאוורר נורא שקט בסה"כ ביצועים טובים מאוד הכי חשוב שאין רעש.
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים אני לא חושב שרעש יהיה פקטור אצלו ( יהיו לו בערך 9~ מאווררים בתוך המארז ).וכל מקרה, אפשר "להסתפק" בוונטק...
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים מה בקשר לחדשים של אירוקולר!?איך הביצועים שלהם לעומת הSLK?יש לך ביקורת באתר אליהם תקרא ותראה אם צתאים לך אישית לא אהבתי אפילו אחד מהם כי הם לא משלבים ביצועים פלוס שק ומחיר וזה מה שאני מחפש בHSF.
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים מחבר כן אבל צריך הכל במסגרת התקציב....!!!הSLK יקרים מידיצריך משהו עם ביצועים טובים...עד 180 ש'ח מה ההכי טוב שאני יכול לקנות?
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים מחבר כן אבל צריך הכל במסגרת התקציב....!!!הSLK יקרים מידיצריך משהו עם ביצועים טובים...עד 180 ש'ח מה ההכי טוב שאני יכול לקנות?
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים אז הAX7 הוא מצויין ויש לי אותו (בקופסה לאחר שימוש) והוא מציג ביצועים מעולים אפילו עם המאוורר הג'נרי של המארז...
פורסם 2003 במרץ 1222 שנים מחבר הוא מתאים לאוברקלוקינג רצחני!?לא רצחני אש אלה רצחני ברמה שלהמיר את ה אט'לון שלי למהירות2.2-2.3 ג'יגה הארץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.