עבור לתוכן

IPHONE

Featured Replies

פורסם

יצא לי לשחק בסלולרי הזה אצל 2 חברים בעבודה ואני חיב להגיד שהטלפון מאוד מאוד מושך. קראתי את ההודעות פה למעלה בפורום ואני רוצה להגיד שאף אחד שם באמת לא מבין מה הטלפון הזה מייצג.

עכשיו שהוא פרוץ וניתן לעבוד איתו (ולדבר) מישראל, האם כדאי לקנות אותו במחיר הזול של 400$ ל-8 גיגה.

הטלפון מתקין תוכנות כאילו הורדו לפני שנייה מהאינטרנט\ הגלישה מעולה (ביוחד עם 2 נקודות המגע שהוא מאפשר). הטלפון פשוט גאוני. השאלה היא האם הפיצאריםש ל N95 שווים את הקנייה שלו או שללכת על טלפון נקי, חלק בעל עיצוב מעולה ונוחות שלא הכרתם עדיין גם במכשירי נוקיה.

פורסם

אפל הודיעו שטלפונים שנפרצו יחסמו ויהפכו לגרוטאה.

שווה לך ?

פורסם

אני הייתי בוחר באייפון, למרות שלדעתי, כדאי לחכות (אלא אם אתה רוצה לקנות עכשיו) למכשיר מתחרה עם מצלמה יותר טובה, כי זה בערך החיסרון היחידי באייפון - שאר התכונות מדהימות.

אפל הודיעו שטלפונים שנפרצו יחסמו ויהפכו לגרוטאה.

שווה לך ?

איך בדיוק הם יחסמו?

ובכל מקרה, כל חסימה תיפרץ... ::)

פורסם

הטלפון מתקין תוכנות כאילו הורדו לפני שנייה מהאינטרנט\ הגלישה מעולה (ביוחד עם 2 נקודות המגע שהוא מאפשר). הטלפון פשוט גאוני.

אתה יודע שבגרסאות מעודכנות אפל לא מאפשרים יותר תוכנות צד 3 בiphone כן?

וחוץ מזה:

קראתי את ההודעות פה למעלה בפורום ואני רוצה להגיד שאף אחד שם באמת לא מבין מה הטלפון הזה מייצג.

"מייצג"? זה רק טלפון סלולארי בן אדם, כנס לפרופורציות. אני רואה שמערכת יח"צ המשומנת של אפל השפיעה עלייך קשות :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים