פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אני מעוניין להתקין XP על הנייד שלי בתור DUAL BOOT עם הויסטה שכבר מותקנת. לפי המדריכים שקראתי יש צורך להשתמשבאפשרות FIX MY COMPUTER (לאחר התקנת XP) שנמצאת באפשרויות הBOOT של הויסטה. הבעיה היא שעם הניידים של לנובולא בא דיסק התקנה של ויסטה אלא מחיצת גיבוי נפרדת שממנה ניתן לשחזר את המחשב למצבו המקורי (ללא תהליך התקנת הויסטה).שאלתי היא: כיצד ניתן להוסיף את מערכת ההפעלה WINDOWS XP לנייד שכבר נמצאת עליו ויסטה כאשר דיסק התקנת ויסטה לאנמצא בידי?
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר מישהו יכול לעזור? אני תקוע כרגע עם מחשב נייד שעובד כגרוטאה תחת ויסטה.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר הקפצה אחרונה ומיואשת... :-\ האם אני יכול להשתמש בגירסת ויסטה אחרת ש"הושגה" ע"מ להפעיל רק את הSTARTUP REPAIRשמאפשר לי את הDUAL BOOT? כמובן שהויסטה המותקנת חוקית.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אפשר גם בלי דיסק,התהליך כרוך בשימוש תוכנות צד שלישי לשחזור הBOOTLOADER של ויסטה,יש את EASYBCD ואת VISTA BOOT PRO שאתה יכול לנסות.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר ממה שהבנתי EASYBCD רק מנהלת את האפשרויות של הBOOT ולא משחזרת את הBOOT LOADER של ויסטה.בקשר לתוכנה השניה - אני אבדוק.ד"א לא היית מנהלת פורום מעבדים,לוחות אם וזכרונות לפני 10 שניות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.