פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים שלום לכולםאני כבר כמה שעות שובר את הראש כאשר אני מחבר את כניסת ה VGA למסך מחשב שליואת כניסת ה DVI לטלויזיית הLCD שלי בחיבור של DVI to HDMI המצבים היחידים אליהם הצלחתי להגיע הם1. Clone mode - מאפשר לי אמנם לראות את תצוגת המסך ב2 המסכים אך הרזולוציה לא מתאימה לשניהם אלא רק לאחד מהם בגלל שזה נחשב מסך אחד 2.Extanded mode - תצוגה של אותו מסך ב2 המסכיםלא הצלחתי בשום צורה להגיע למצב של Dual שאמור לאפשר לי לשלוט על הרזולוציה של כל מסך בנפרדושובמדובר בכרטיס המקולל תוצרת ATI Sapphire x600 pro 256 למישהו יש פיתרון יציריתי לפני שאני מפרק את הכרטיס ל1000חתיכות ונותן לאחיין שלי לבנות פאזל ?וכמובן משקיע עוד כסף על Geforce ?בן
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים במצב EXTENDED יש לך שליטה על הרזולוציות של כל מסך בנפרד. לפחות כך היה אצלי ב9500PRO הישן, אני בספק אם יש הבדל מהבחינה הזאת עם הX600.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר במצב EXTENDED יש לך שליטה על הרזולוציות של כל מסך בנפרד. לפחות כך היה אצלי ב9500PRO הישן, אני בספק אם יש הבדל מהבחינה הזאת עם הX600.תאמין לי ניסיתי מה שאתה לא רוצהאני לא מצליח להגיע למצב שאותו אתה מתאר....יש לך הצעה?
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים אתה בוחר את המסך שעליו אתה רוצה לשלוט ואז משנה את הרזולוציה. (עכשיו אני עם X800).[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מחבר אתה בוחר את המסך שעליו אתה רוצה לשלוט ואז משנה את הרזולוציה. (עכשיו אני עם X800).זהו , שאצלי זה עובד טוב עד הרגע שמתקינים את את הדרייבר של הכרטיס מסךואז קורה הדבר הבא 1.המסך הראשי שלי הוא הטלויזיה2.ואחרי שהמחשב עולה לוינדוס ואני מנסה לעשות את מה שאמרת, זה לא הולך כי זה אוטומטי נכנס למצב של extanded וכלום לא עוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.