עבור לתוכן

3d max רוצה לקנות אבל לא יודע מה...

Featured Replies

פורסם

אבא שלי מתחיל ללמוד את התוכנה 3D MAX אבל הוא צריך מחשב חדש הבעיה שהוא לא יודע אילו דרישות יש למחשב

כרטיס מסך מעבד חמירים וכו'

(מקינטוש לא נראה לי בא בחשבון כי אין לו נסיון עם המחשבים הללו)

אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד וזה יעזור מאוד לאבא שלי

תודה מראש

איתי.

פורסם

אני לא מבין, אתה רוצה לקנות מחשב שיתאים לתוכנה?

פורסם

מתאים להעביר את הדיון למפרטי מחשב, אבל אני מאמין שהכוונה היתה שאבא שלו קודם צריך לדעת קצת על החומרה ואיך היא משחקת תפקיד, לפני שהוא יכול לקבוע תקציב.

בכל מקרה, idg83, יעזור לנו לדעת אם אבא שלך נתקל כבר במחשבים או תחנות עבודה בהן עובדים על תוכנות CAD, כדי לדעת האם יש לו נקודת התייחסות כלשהי שתתן מושג למה לצפות כתמורה עבור כל תג מחיר שייקבע. כלומר, הוא צריך לדעת האם הוא רוצה מחשב ברמה של תחנת עבודה רצינית, ואז לקבוע תקציב בהתאם, או מחשב לשימוש ביתי יותר ולצרכי למידה בלבד.

בעקרון, הבסיס לעבודה בתלת מימד הוא כוח עיבוד וכמות גדולה של זכרון, כשבעדיפות משנית היא מסך חד (רצוי גדול) ללא עיוותים גיאומטריים (כל LCD יעשה את העבודה במקרה הזה), ונפח אחסון גבוה.

את כוח העיבוד העיקרי מספק כמובן המעבד, אבל מעבר לכך לתהליך העריכה עצמו קיימים כרטיסי מסך "מיוחדים" שמשפרים משמעותית את הביצועים, אבל המחיר שלהם בשמיים. (ואני אישית חושב שלשימוש ביתי וללמידה הם ממש ממש לא נחוצים)

עריכה: בכרטיסי המסך שהזכרתי אין ממש שום דבר מיוחד יחסית לכרטיסי גיימינג, מלבד הדרייברים שלהם. היצרנים מוכרים אותם במחיר מופקע פשוט כי הם יכולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים