עבור לתוכן

מחפש פד נוח לעכבר עד 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש פד נוח,יש לי כאבים ביד בגלל שאני עובד בצורה ממש לא נוחה ובנוסף אני גם צריך פד שהעכבר יעבוד איתו כמו שצריך,איזה פדים מומלצים?אני מעדיף לשלם פחות מ-200 ש"ח ,אבל הבריאות חשובה לי ואם משהו ב-200 יהיה הרבה יותר נוח ואיכותי מהפדים במחירים יותר זולים אז אני ילך עליו.

פורסם

אני לא חושב שפאד קשור לכאבים ביד...

אלא אם אתה מדבר על פאדים עם ג'לי כזה מקדימה.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1847&products_id=11422

לא מכיר, תחכה שמישהו יגיד אם זה באמת נוח

שהעכבר יעבוד כמו שצריך? הכל עובד על הכל

אם אתה רוצה פאד שיהיה וחלק ו"נוח" לעכבר יש את זה:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13828

פורסם

לי יש פד עם ג'ל מקדימה וזה מאוד נוח לי, עד כדי כך שאני כבר לא מסוגלת לעבוד עם פד רגיל.

קניתי אותו באופיס דיפו ב-40 ש"ח אם אני לא טועה. זה הפד הכחול, לדעתי הוא הכי מוצלח מבין הדגמים עם הג'לי.

פורסם
  • מחבר

האם כפפה לגיימר מיועדת בשביל למנוע כאבים במפרקים?

הנה הכפפה.

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13842

שילוב של פאד טוב +כפפה = בזבוז כסף או שזה יהיה אחלה אופציה בשביל נוחות למפרקים ובשביל חווית משחק טובה?

פורסם

הכפפה לגיימרים לא מיועד למניעת כאבים או לריכוך כף היד. הכפפה הזאת מיועדת לשחקנים מקצועיים אשר מחפשים מינימום חיכוך בין תנועות הידיים שלהם לבין הפאד וגם מינימום זיעה אשר משפיעה על האחיזה של העכבר. הכפפה כן תעלה את חוויית המשחק משמעותית, במיוחד במשחקי יריות אונליין כמו סיאס, אבל היא לא תפתור לך את הכאבים במפרק.

הפאדים הכי טובים כיום הם ה-steelpad s&s ומשטחי ה-func למינהם. מניסיון אישי (בעל steelpad s&s)

פורסם

הייתי ממליץ לך על SteelSeries QCK, טווח המחיר שלהם לא גדול במיוחד והם מאוד איכותיים ( בין 40 ל-90 שקל לפי גדלים, כאשר גם הקטן מכולם מספק מספיק מקום בשביל המשתמש הממוצע ).

יכול מאוד להיות שגם הפאד הארגונומי שהציעו לך לפני יתאים, אם אתה לא גיימר והשיקול היחידי שלך הוא הפחתת הכאבים בפרק היד אז אני חושב שזה יהיה מספיק, אם כי אני חייב לציין שמעולם לא היו לי כאבים בפרק היד ואני כבר בסביבות שנתיים וחצי משתמש ב-QCK הרגיל ( 35 על 20 סנטימטר גודלו, אם אני זוכר נכון ).

מה שכן אי אפשר להשוות את הפאד הארגונומי ל-QCK בכל מה שקשור לביצועים של העכבר עליו. העכבר פשוט טס על ה-QCK וגם עוקב בצורה מושלמת. המשטח עצמו עשוי מבד מאוד נוח ונעים לעור ואני יכול להעיד על עצמי שמעולם לא נתקלתי באילו שהם כאבים בפרק היד ואני משתמש בפאד הזה כבר שנתיים וחצי ( לא שזכור לי שהיו לי בעיות כאלה לפני כן ).

הכפפות מיועדות לגיימרים ואם לומר את האמת אני חושב שנוח הרבה יותר להחזיק עכבר עם יד חשופה מאשר עם איזה כפפה מטופשת.

בכל אופן אתה יכול להשיג גם QCK רגיל וגם פאד ארגונומי באותו מחיר ( 60 שקל ), כאשר קיימת גם גרסה QCK-mini שעולה 40 שקל ( ושלא תטעה, גם היא גדולה בהרבה מהפאד הארגונומי ). אני חושב שאלמלא אתה מחפש ספציפית פאד עם כרית ג'ל בשביל למנוע כאבים בפרק היד כדאי שתילך על ה-QCK כי ביחס מחיר/איכות הוא אולי הפאד הכי משתלם היום, ובטח ובטח שאחד הפופולריים ביותר, ולא בכדי.

דיעה אישית שלי - כאבים בפרק היד בד"כ נובעים מעכבר לא נוח ולאו דווקא מפאד, אלא אם כן הפאד הנוכחי שלך עשוי מחוט תיל או משהו בסגנון. :)

פורסם
  • מחבר

אין טעם להשקיע יותר מ-90 ש"ח על פאד נכון?לבן אדם שהוא לא גיימר מקצועי אלא סתם חובבן שיושב 60 דקות ביום לשחק אין טעם לקחת יותר מ-qck נכון?

פורסם

שלא תטעה QCK הוא פד מצויין (במיוחד למשחקים) הוא מספק את רוב הגימרים אבל לא אותך כי הוא לא קשור לבעיית הכאבים במפרק.אני מכיר אישית את התופעה.פתרתי אותה בעזרת פד גלי שהמליצו לך פה.אם אתה רוצה להנות מ2 העולמות אז תקנה את שניהם.תקח QCK דק ותחתוך במימדי הפד אם הגלי ושים מעליו.אני מציע שקודם תקנה את הזה אם הגלי ותראה אם הוא מספק אותך במשחקים.

פורסם
  • מחבר

כמה אמור לעלות פד ג'ל?יש באופיס דיפו ב-40 שקל הוא סבבה?

פורסם

כן,היום ראיתי אותו שם במבצע.29 שקלים.הוא סבבה מבחינה אוגרונומית.הכף היד לא כואבת מאז שהתחלתי להשתמש בפד אם כרית.לצערי הפדים הרציניים שמיוצרים מחומרים טובים לא מיוצרים אם כרית.כנראה בגלל שהיא מפריע לגימרים להזיז את כף היד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים