עבור לתוכן

מחפש עכבר עד 250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש עכבר בחיבור חוטי למשחקים, חשוב לי שהוא יהיה קל מאוד ונוח,יש לי עבר אלחוטי ובגלל שהוא די כבד יש לי כאבים בפרקים ביד ימיו,מה יהיה הכי טוב בשבילי?

פורסם

MX518/G5

מבחינת ביצועים הMX518 טוב מהG5.

פורסם
  • מחבר

בעכברים האלו יש קימור מאוד גבוה וזה גורם לי לכאבים בפרק כף היד ,יש עכברים יותר שטוחים?איך העבר habu של Microsoft מבחינת נוחות קלות ושימוש למשחקים,אני רוצה לקנות משהו סופר נוח.

פורסם

לMX510/MX518/G5 אכן יש קימור גבוה.

עם איזה עכבר אתה נמצא כרגע? ככה שאוכל לקבל תמונה למה אתה רגיל.

הHabu עולה 300 שקלים והוא חורג מתקציבך, הוא דומה במבנהו לאינטלי 3.0 מה שאומר שהוא אמור להיות מאוד נוח. אבל מינוס שלו הוא שהוא לא משהו לגיימניג.

תנסה לחפש את האינטלי 3.0 של מיקרוסופט (עכבר בן 6 שנים או משהו כזה, אבל נוח יותר מ99% מהעכברים הקיימים בשוק)

אם לא יש את הA4Tech X710 שמחירו כ140 שקלים ואת התאום שלו (עכבר זהה לחלוטין מחברה אחרת) והוא הOCZ Equalizer [שלטעמי, יפה יותר מהX710] אך יקר ממנו - כ160 שקלים מחירו. - אך קח בחשבון שעכברים אלו מותאמים לבעלי כף יד קטנה.

פורסם
  • מחבר

איזה עכברים בלי קימור גבוה שהם גם קלים ונוחים יש?אני צריך שהעכבר יהיה טוב באופן כללי בהכל(עבודה רגילה\גלישה באינטרנט\מחשחקים)

אני יכול למתוח את התקציב בועד 100 ש"ח למעלה,העיקר שלא יהיו לי את הכאבי פרקים מהעכבר האלחוטי המעיק שלי.

זה הסט של המקלדת והעכבר.

פורסם

ההמלצה שאני קיבלתי היא לרכוש את הDeathAdder וזה מה שיש לי להמליץ לך עליו.

אתה מוזמן לקרוא את האשכול : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291608.0

ולגבי הסט של המקלדת והעכבר, אני לא רואה שום קישור / תמונה.

פורסם

Habu - לא מומלץ בכלל. מבחינת עיצוב הוא מעולה אבל יש בו כל כך הרבה בעיות טכניות והסיכוי שהוא פשוט לא יעבוד כל כך גבוה וזה הופך את העכבר למוצר שלא קרוב ללהצדיק את ה-300 שהוצאת עליו.

סתם שתדע שלא כל עכבר עם קימור עושה כאבים בפרק היד. אני כרגע משתמש ב-DeathAdder שיש לו קימור בערך כמו ל-MX518/G5 אך הוא שטוח יותר בחלקים אחרים שלו וכמו כן הוא פחות מגושם, פחות רחב, והרבה יותר ארגונומי, אם אתה מחפש עכבר לגיימינג ויש לך 300 שקל להוציא, לך על זה.

אם 300 זה יותר מדי בשבילך אז קיימים גם עכברים שטוחים טובים מאוד היום שעולים פחות -

Razer DiamondBack - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=11657

עכבר קטן, קל ומעולה לגיימינג. הוא לא ארגונומי כמו ה-MX518/G5/DeathAdder, אבל אין זה אומר שהוא נוח פחות, לפחות מהשניים הראשונים ( MX518, G5 ). מנסיון שלי איתו הוא נוח מאוד למשחקים ומחוות דעת של גיימרים אחרים, רובם מאוד מרוצים ממנו ועד היום הוא נחשב למוצר המצליח ביותר של Razer למרות שהוא דיי ישן. בכל מקרה הוא עולה 250 שקל ככה שהייתי חושב עליו טוב טוב.

Razer ProClick 1.6 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=18956

זהה ל-Diamondback אבל עם כמה שיפורים אסתטיים ושיפורים קלים בחיישן. עולה בסה"כ 10 שקל יותר מה-Diamondback.

חוץ משני אלה יש את ה-Razer Copperhead שגם הוא זהה בעיצוב שלו ל-DB, אבל בעל חיישן לייזר ( כלומר טוב פחות מהחיישן של DB ), וגם עולה הרבה יותר.

יש גם את ה-OCZ/A4Tech שאופיר דיבר עליהם אבל אני לא יודע עליהם יותר מדי, מבחינת עיצוב אני חושב שהם עונים לדרישות שלך שכן שניהם קטנים מאוד, מבחינת ביצועים אני יודע שה-A4Tech דווקא לא רע בכלל. אבל לא ניסיתי אף אחד מהם במו-ידיי כך שאני לא יכול לדבר על הנוחות שלהם.

ללוג'יטק יש את ה-G3 שב-noacomp.co.il עולה 330 שקל, גם הוא שטוח וקטן יחסית אבל מכיוון שיש לו חיישן לייזר הוא טוב פחות מה-Razer DB/ProClick אז לא הייתי הולך עליו.

Last but not least -

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8349

IntelliMouse Optical 1.1 - עכבר מאוד ישן, אבל מאוד מאוד מאוד נוח וזול גם כן. לטעמי - העכבר הזה והגרסה ה"חדשה" שלו ( גם כן חדשה... גם היא בת לפחות 6 שנים ) מהווים לטעמי את העכברים הנוחים ביותר שיש. הייתי ממליץ לך על גרסה 3.0 אבל לא ניתן להשיג אותה בארץ ובהזמנה מח"ול היא יוצאת דיי יקרה, כפי שאתה רואה הגרסה הזאת זמינה גם בארץ במחיר מצחיק של 90 שקל. העכבר עצמו מעט גדול יותר מה-Razer DB אבל הוא ארגונומי יותר ומותאם לימניים, העכבר הזה הוא בחירה של הרבה מאוד גיימרים מקצועיים גם היום אז לא הייתי מזלזל בו למרות שהוא בא בימים. =]

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת יש לי כמה שאלות.

א.בהנחה שהתקציב שלי הוא עד 350 ש"ח ואני מחפש עכבר שלא יהיה בעל קימור גבוה ושלא ישקול הרבה כי בעכבר הנוכחי יש לי את שתי התכונות האלו ואני ממש סובל ושבנוסף יחשב לעכבר נוח מאוד וישתאים באופן כללי למשחקים ועבודה עם האינטרנט,איזה עכבר הכי יתאים.

ב.הדיימונד בק נחשב לעכבר נוח?

ג.האם ניתן למצוא עכברים פתוחים בתצוגה?עד עכשיו בכל החנויות שהייתי הכל סגור באריזה ואין אפשרות להרגיש איך זה מרגיש ביד,אם כן באיזה חנות???

פורסם

א. ה-Razer DB/ProClick 1.6 שניהם עכברים שטוחים וקטנים מאוד, הם בטח ובטח ששוקלים הרבה פחות מעכבר אלחוטי ככה שלא יהיו לך בעיות איתם. שמתי לך גם שב-noacomp.co.il מוכרים את גרסאות ה-3G של ה-Razer DB, לגרסה הזאת חיישן טוב בהרבה והיא עולה 285 שקל.

גם ה-DeathAdder הוא עכבר דיי קל, קצת כבד יותר מה-DB אך גם קל הרבה יותר מהעכבר שיש לך כרגע או מה-MX518/G5 להשוואה. יש לו קימור קטן על הגב אבל אני לא רואה זאת בתור חסרון כי העכבר נוח מאוד ומתאים בצורה מעולה לגיימינג.

ב. מהנסיון שלי איתו - כן. הוא לא נוח בצורה ארגונומית כלומר היד שלך לא נחה עליו כמו עם ה-MX518 לדוגמה, הנוחות שלו נובעת מהקומפקטיות שלו והקלות שבה אתה מזיז אותו, לא יהיו לך כאבים ביד או משהו כזה גם אם תשחק בו 10 שעות רצוף אם זה מה שמדאיג אותך.

ג. אני כמעט בטוח שאם תבקש להרגיש עכבר מסויים, כל חנות יתנו לך. השאלה היא איפה אתה מוצא היום בארץ עכברים של Razer? אתה יכול לשכוח מאופיס דיפו.

פורסם
  • מחבר

בקיצור מבחינת נוחות לטווח הארוך והמנעות מפציעות בפרקים,עכברים קלים ולא בעלי קימור גבוה ושטח ענק טובים יותר למטרה הזאת?

אם כן אז

dimondback ו-deathadder יהיו הכי טובים?יש עוד אופציות?

פורסם

כמובן שיש עכברים גדולים וגבוהים שהם יוצאי דופן ( לדוגמה ה-MX518 ) אבל כעקרון לדעתי האישית עכברים קלים וקטנים יותר עדיפי הן לגיימר והן מבחינת נוחות.

וכן יש עוד אופציות, יש את ה-Logitech G1 שהוא פשוט מעולה אבל אני לא מכיר אף חנות שמוכרת אותו בארץ. ה-G3 כפי שכבר אמרתי הוא בעל חיישן לייזר לכן פחות טוב מה-DA/DB.

פציעות בפרקים? קצת נסחפת לא? אני לא חושב שקיים עכבר אחד שבאמת יגרום לך לפציעות בפרקים, יש עכברים נוחים יותר ויש נוחים פחות אבל אל תשכח שהעדיפות העיקרית של יצרניות העכברים כיום היא שהעכבר שלהם יהיה ארגונומי ונוח. אני נתתי לך את העכברים הנוחים ביותר לדעתי..

פורסם
  • מחבר

א.אין לי דרך לבדוק אף עכבר כי הם סגורים בשקית שצריך לפתוח אותה עם מספריים ואז אי אשרפ למכור את זה.

אני הולך או על Mx518 או על diamondback 3g,הדיימוד בק יצא יותר יקר ב-80 ש"ח ללכת על הדיימונדבק?

ב.השיפור בין הדיימונד בק לדיימונד בק 3g הוא רציני ושווה תוספת של 50 ש"ח?

פורסם

שני העכברים דיי זהים מבחינת החיישן שלהם, הביצועים שלהם במשחקים הם ללא דופי, על אחת כמה וכמה אם יש לך פאד נורמלי ( שהאמת הוא דיי חובה אם אתה רוצה ללכת על חיישן 3G ).

השיקול שלך צריך להיות בין אם אתה מעדיף עכבר שטוח וקטן או עכבר גבוה ומגושם יותר ( כמו שאמרתי, אין זה אומר בכלל שהוא אינו נוח ומעולה למשחקים, אני השתמשתי בו שנתיים, אני יודע :) ), מכאן זה כבר העדפה אישית ואני לא יכול להחליט בשבילך.

בקשר לשאלות שלך.. אני דיי בטוח שאם תמצא חנות שבה מוכרים את שני העכברים ותבקש להרגיש את שניהם בשביל להחליט מה לקנות, הם כן יתנו לך להרגיש ( מה גם שלא ידוע לי שה-MX518/DB מגיעים בשקית בכלל ), בסה"כ האינטרס שלהם זה למכור אל תשכח, אם תראה להם שאתה באמת מתכוון לקנות עכבר ולא סתם בא לשגע אותו ( תפתח במשפט.. יש לי פה 300 שקל ואני מתלבט בין שני עכברים ;) ).

אם השיפור בין הדיימונדבק הרגיל ל-3G הוא גדול? סביר להניח שלא תרגיש אותו. בתכלס הביצועים של חיישן 3G infrared מתקדמים יותר משמעותית אבל החיישן של ה-DB הרגיל הוא הרבה יותר ממספיק בשביל כל גיימר היום. תחשוב על זה שכאילו יש לך מכונית שיכולה לסוע על 300 קמ"ש ומכונית שיכולה לסוע על 200 קמ"ש ואתה צריך לבחור באיזו אתה רוצה לסוע בכביש שהמקסימום האפשרי בו הוא 120 קמ"ש.

אם זה שווה 50 שקל... אני לא יודע, אם יש לך 50 שקל לזרוק אז למה לא, השיפור ד"א הוא לא רק בחיישן אלא שגם העכבר עצמו עשוי ממן חומר דמוי-גומי מאוד נעים למגע שממנו עשוי גם ה-DeathAdder, אבל יש כאלה שיעדיפו את החומר הרגיל.

בכל אופן אם אתה הולך על ה-DB לך על גרסת ה-Pro|Click 1.6 שעולה 10 שקל יותר אבל יפה בהרבה וגם נחשבת טובה יותר במקצת מה-DB הרגיל. אם כי הצבע הלבן יכול להתבלות עם הזמן כיאה לכל מוצר לבן אז אם אתה לא נקי במיוחד, עדיף שתקח את הגרסה הרגילה וזהו. =)

הנה השוואה של כמה מהגרסאות -

IMG_1042.JPG

עוד משהו - ה-MX518 אמין יותר מה-DB, בוא נגיד את זה ככה - להרבה פחות אנשים היו בעיות עם הMX518 מאשר עם ה-DB. ושאני אומר בעיות אני מתכוון מבחינת התקנת דרייברים, פירמוור וכ"ו. לא משהו רציני אבל סביר להניח שלעולם לא תתקל בבעיות מהסוג הזה עם ה-MX518, גם ה-DB נחשב אמין ביחס לעכברים אחרים ד"א.

פורסם
  • מחבר

1)יאלה אני הולך על ה-mx518,ה- razerים למיניהם קשים להשגה (רק בנועה ניתן להשיג את ה-3g) והם גם יוצאים יקרים בהרבה ובנוסף אני מקבל רק שנה אחריות ואם תיהיה תקלה אני צריך לרוץ לנועה וזה חתיכת סיפור,אני ילך על ה-mx518 שעולה 225 ועל מקלדת LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE שנמכר ב-127 ש"ח שניהם באים עם 3 שנים אחריות והם באים מהחנות gibornet,האם החנות נחשבת אמינה וטובה?

2)איפה אני יכול להשיג פאד טוב לעכבר באיזור המרכז?ה-steelpad qck יהיה מספיק?

פורסם

אין לי מושג לגבי חנויות חומרה באזור המרכז אבל ה-steelpad qck הפכו לדיי פופולארים בארץ אז לא תהיה לך בעיה למצוא במיוחד אם אתה מהמרכז, מקסימום תזמין מהאינטרנט. לגבי הפאד, הוא הרבה יותר ממספיק. פאד מעולה ששווה הרבה יותר מהמחיר שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים