עבור לתוכן

תאונה מצערת/לקח חשוב...

Featured Replies

פורסם

היום אנו נפרדים מהמעבד AXP1700 palomino שלי, בצער רב...

איך זה קרה, אתם שואלים?

פשוט. קניתי היום משחה תרמית ו-Volcano 9. הורדתי את ההיטסינק הקיים, ופצחתי במלאכת הניקוי של המשחה הישנה.

כשסיימתי, מסיבה לא ברורה, רציתי לראות אם המעבד עדיין חי (כי קצת מרחתי את המשחה הכסופה שהיתה שם). אז שמתי את המעבד בחזרה, ללא היטסינק, והדלקתי........ :-\.

לאחר 3 שניות לערך, התחיל לעלות לו סילון עשן מאחת הפינות של הליבה... מייד משכתי את הכבל של החשמל מהספק, והתקשרתי לספק החומרה הקרוב לביתי....

הדבר היחיד שלא ברור לי זה האם המעבד נשרף בגלל שהמשחה קצת נמרחה לי, או בגלל שהפעלתי ללא היטסינק? האם ה-AXP מתחמם עד כדי כך מהר???

פורסם

מעבדי AMD נשרפים כמעט מיידית ללא היטסינק, זה לא קשור לשום דבר אחר פרט להפעלה ללא היטסינק.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

איש, אל תעשה מה שאתה לא יודע

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :l

AMD בלי היטסינק זה כמו מעבורת קולומביה בלי אריחי ציפוי... וראית מה קרה לה

נ.ב

שמישהו יביא לבחור קישור מהאתר של טום, שהוא שרף את המעבדים... אולי הוא ילמד משהו...

פורסם

קרה לי משהו דומה

עם מעבד AMD T-Bird 1400Mhz

רק שאצלי זה די היה בכוונה

סתם רציתי מעבד חדש אז החלטתי לראות איך הו נשרף

קיבלתי במקומו AMD XP 1800+ אחרי שחיכיתי חודש ב-100 שקל

שווה לדעתי :)

פורסם

:-\ :bash::s07: :s05: :kopfpatsch::kopfpatsch:

למעבדי AMD אין מנגנון הגנה נגד התחממות יתר ... לכן הוא נשרף לך תוך שניות ! :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים