עבור לתוכן

עכבר חדש מבית RAZER

Featured Replies

פורסם

לפי מה שרשום באתר שלהם הוא יגיע ל 4000Dpi תיהיה עינית סריקה לייזר וגם משהו חדש יהיה בתוכו זיכרון מובנה של 32KB לקביעת פעולות כפתורים בעת משחק סך הכל זה נראה שיפור של הDEATHADDER.

שווה לחכות לו במקום לקנות את ה- DEATHADDER? הוא יהיה זמין בחנויות באוקטובר ממש בקרוב.

http://www.razerzone.com/index.php?main_page=product_info&products_id=72

פורסם
  • מחבר

שווה לחכות לו? לפי דעתי הוא יעלה קרוב ל400 שקל...

פורסם

לך תדע אם הוא יגיע לארץ בכלל

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחח גם נכון כמו הDEATHADDER הגיע כשבקרוב יוצא לו מחליף חדש

פורסם

מחיפושי ביקורות בגוגל על הDeathAdder יצא לי לקרוא כמה מילים על העכבר ולפי ההודעה הDeathAdder טוב ממנו (וגם זול ממנו).

בכל זאת אל תשכח שהוא עכבר לייזר - חיסרון.

פורסם

זה לא הכי נכון כלפי העכבר הספציפי הזה, אופיר. רייזר אומרים שהם ביצעו כל מיני שינויים בחיישן הלייזר בשביל להתאים אותו לגיימרים שלא מתים על חיישני לייזר מהדור הנוכחי. אי אפשר לדעת אם זה באמת כך אבל הייתי מחכה עד שהעכבר יצא לפני שאני מתייחס לחיישן הלייזר שלו כחסרון, סביר להניח שהוא באמת יהיה פחות טוב מחיישן אופטי/אינפרא אדום, אבל אני רק אומר שנצטרך לחכות ולראות.

מה שכן, גם Logitech אמרו אותו דבר על עכבר הלייזר החדש שלהם ( "שיפרנו את חיישן הלייזר ועכשיו הוא מתאים לגיימינג" בקיצור ), ה-G9, ומבדיקות שנערכו נראה שאין שום סיפור משמעותי והעכבר עדיין מדלג על פיקסלים, והחיישן שלו באופן כללי לא מאוד יציב.

בכל אופן אל תתעוורו מהמפרט הטכני של העכבר הזה, כמובן שהוא מאוד מרשים אבל ממבט חטוף שהעפתי על העיצוב שלו כבר לפני חודש בערך ( חדשות ישנות מה שנקרא ), נראה כי הוא לא מאוד נוח בגלל החלק הקדמי שלו שרחב בהשוואה לחלק האחורי, לא ברור לי איך אמורים להחזיק את הדבר הזה אבל מה שאני יודע זה שהרבה יותר נוח מה-DeathAdder אף עכבר לא יכול להיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים