פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים עכשיו בנוסף ל - Mem ול - Core אפשר לעשות OC גם ל Shaders ללא תלות. הורדה
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים תודה על הידיעה. עכשיו סוף סוף אפשר לעשות OC, לשיידר בלי תלות במהירת הליבה.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים יש תוספת קטנה לביצועים כאשר מעלים את המהירות לשיידר.העניין נבדק כבר...http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=124872
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים היה צריך לשנות כמה דברים בשביל להוסיף את האפשרויות החדשות אבל זה שווה את זה
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מדוע הוא לא נותן לי את האפשרות להגדיל את השיידרים באוברקלוק?רק שאני נכנס דרך Hardware Monitoring אני רואה את מהירות השיידרים שם 1188.8600GT
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים New user interface is provided by default under ForceWare 163.67 and newer drivers under Windows Vista, however Windows XP owners can also force Vista specific overclocking interfaces usage by setting NVAPIUsageBehaviour to 1. If needed, shader clock control can be forcibly disabled and old traditional overclocking module UI appearance can be forced by setting NVAPIShaderClockControl to 0. או בקיצור תשנה את NVAPIShaderClockControl ואת NVAPIUsageBehaviour ל 1. AMIT_R אקרא ב FAQ של הפורום המתאים (כרטיסי מסך).
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים נכנסתי לשם תחת לטאב riva tuner/systemועדיין סימנתי את שניהם ב 1 ולא נותן לי :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.