עבור לתוכן

E4400 מול 2180

Featured Replies

פורסם

נדחף-

שאלה.

המעבד של אינטל E2180, יכול להגיע באוברקלוק למעבד E6875 לפי מה שהבנתי (מ1.8 GHZ ל 3.2GHZ)

לאיזה מעבד הוא משתווה בסטוק, ולאחר אוברקלוק - של AMD?

פורסם

כרגע לAMD אין משהו חזק יותר מה E6600 לדעתי, אולי יש להם משהו שמשתווה לו (6000X2)........... אז E6750 זה כבר מעל ומעבר בשבילם.

פורסם

קח E6550 או E6750 אתה לא תצטער.

פורסם

חחח , 1600 שקל... מציאה ממש... העיקר שצבעו את האריזה בשחור וקראו לה Black Edition

פורסם

פותח הת'רד: מה התקציב שלך למעבד?

פורסם
  • מחבר

ורטיגו X

נגיד שיש לי תקציב למעבד עד 1000 (גג!!!) שח.

עדיף שאני אקח את ה6750? ועוד שאלה, הוא יצטרך קירור בנוסף?

תודה...

פורסם

לדעתי עדיף ה-E6750, ואם אתה רוצה שקט, אז כדאי לך גם לקחת ArcticCooling FREEZER 7 PRO, שקט משמעותית מקירור הסטוק החלש והמרעיש של אינטל.

פורסם

E6750 זו הבחירה הנכונה ביותר אם אתה לא עושה OC . אתה לא צריך קרור נוסף, הקרור של אינטל מספק בהחלט (תדאג למארז נורמאלי ומאורר היטב ולא איזה משהו מנצנץ ב150 שקל)...הקרור של אינטל לא רועש כמו בימי הפרסקוט...זה עוד מיתוס שנגרר מימים עברו (תודה לאל).

אם יש לך את היכולת לקנות Q6600 - לשימושים שלך מאוד מומלץ. אם לא אז ה6750 יספק אותך מאוד!

פורסם

כשהפריזר נדפק, קירור הסטוק של אינטל הוא הקירור היחיד שנשאר לי, מצטער לומר, אבל הוא כן רועש.

פורסם

אולי ההתקנה לא מוצלחת? משחה טרמית?

אני התקנתי מאות כאלה לC2D והם שקטים, באמת...אני לא מגריל לך תשובה משום מקום.

ברור לי שהפריזר שקט יותר אבל הסטוק לא רועש.

פורסם

בעצם אתה צודק, זה תלוי באיזה מתודת קירור אתה משתמש, מכיוון שחשבתי שהסטוק חלש, העברתי אותו למצב שבו הוא בלי מתודות קירור: יענו, מקסימום כל הזמן... ובמצב כזה הוא באמת מאוד רועש.

פורסם

גם במקסימום הוא לא מתקרב לימי הפרסקוט העליזים אבל בהחלט שומעים אותו....אבל נדירות הפעמים שהוא מגיע למקסימום גם כשהוא מלא אבק הודות לEIST .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים