עבור לתוכן

כ. מסך? דרייבר? או מסך? איפה הבעיה?

Featured Replies

פורסם

כאשר אני גולש באינטרנט מופיע לי מעין "ליכלוך" על המסך, זה יכול להיות נקודות צבעוניות באופן אקראי במסך, וזה יכול להיות קוים צבעוניים.

כאשר אני עובר עם הסמן על וצובע את הטקסט שעליו נמצאים הנקודות הצבעוניות, הם נעלמים. אני לא יודע מה זה

כמו שאמרתי, זה קורה בעיקר כשאני גולש. שם זה ממש בולט ואי אפשר להתעלם .

תודה שקראתם ועוד יותר עם תעזרו לי

פורסם

כאשר אני גולש באינטרנט מופיע לי מעין "ליכלוך" על המסך, זה יכול להיות נקודות צבעוניות באופן אקראי במסך, וזה יכול להיות קוים צבעוניים.

כאשר אני עובר עם הסמן על וצובע את הטקסט שעליו נמצאים הנקודות הצבעוניות, הם נעלמים. אני לא יודע מה זה

כמו שאמרתי, זה קורה בעיקר כשאני גולש. שם זה ממש בולט ואי אפשר להתעלם .

תודה שקראתם ועוד יותר עם תעזרו לי

נשמע כמו בעיית דרייבר . נסה להחליף לגרסה מתקדמת יותר, ואם אין, אז לגרסה קודמת.

פורסם

נשמע יותר כמו כ.מסך שמתחמם יותר מדי או נדפק.

פורסם

כן,נשמע לי כמו שהכרטיס נדפק זה מה שקרה לי לפני שבוע בערך,אם יש לך אחריות יחליפו לך,אבל קודם כל תנסה לעדכן דרייברים.

פורסם

יש אוברקלוק במקרה לכרטיס המסך שלך ?

פורסם

זה באמת נשמע כמו כרטיס מסך דפוק, אבל, הוא אמר שברגע שהוא עולה על הנקודות/קווים הם נעלמים.

(שימו לב לפרטים!), -> שהבעייה היא לא בכרטיס עצמו.

כמו שאמרו נסה לשחק עם גירסאות דרייברים, והכי חשוב, נסה במחשב של חבר...

פורסם
  • מחבר

המחשב חדש, הוא בן 3 חודשים. לקחתי אותו למעבדה, ושם אמרו לי שהם לא רואים שיש בעיה (הוא לא התחבר לאינטרנט, אלא בדק רק ב-WORD) (הטכנאי עשה עלי רושם של אדם לא רציני, הוא התיחס ממש בזילזול, ולכן אני פונה אליכם)

אם יש בעיה בדרייבר, כ. מסך או מה שלא יהיה ,למה זה בא לידי ביטוי רק כשאני גולש,ןלא למשל בוורד?

מה זה אוברלוק לכ.מסך?

ואיך מבצעים את זה?

פורסם

המחשב חדש, הוא בן 3 חודשים. לקחתי אותו למעבדה, ושם אמרו לי שהם לא רואים שיש בעיה (הוא לא התחבר לאינטרנט, אלא בדק רק ב-WORD) (הטכנאי עשה עלי רושם של אדם לא רציני, הוא התיחס ממש בזילזול, ולכן אני פונה אליכם)

אם יש בעיה בדרייבר, כ. מסך או מה שלא יהיה ,למה זה בא לידי ביטוי רק כשאני גולש,ןלא למשל בוורד?

מה זה אוברלוק לכ.מסך?

ואיך מבצעים את זה?

איזה חיבור אינטרנט יש לך ? איזה מודם ? איך המודם מחובר למחשב ?

פורסם

לא שמתי לב לזה שאמרת שזה קורה בעיקר שאתה גולש... זה יכול להיות עוד אחת מן תעלומות של הPC שאפילו גייטס ולא טום יפתרו....

1. נסה במחשב אחר, זה יעזור מאוד בזיהוי התקלה....

2. נסה כרטיס מסך אחר... תיראה אם זה גם קורה בו.

3. אוברקלוק לכרטיס מסך, זה בדיוק כמו אוברקלוק למעבד, אתה עושה אותו יותר מהיר.

בדר"כ תרגיש בעלייה גדולה (תלוי בכרטיס ובקירור), וגם חלק מהבעיות שהזכרת מופיעות שהכרטיס מסך באוברקלוק.

אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק, בהגדרות של הדרייברים שלו תיראה מהירויות שעון, אחד של הזיכרונות ואחד של המעבד, ככל שאתה

מעלה אותם ככה ההכרטיס יעבוד יותר מהר, אבל בזהירות...

פורסם

אני חושב שקורה אצלי אותו דבר כמו אצלך.

נסה ללכת לכפתור ימני על שולחן העבודה -> מאפיינים -> הגדרות (Settings) ותעבור שם ל-16bit צבעים, תעשה Apply, ואח"כ תחזיר את זה בחזרה ל-32bit צבעים. זה מסדר את הבעייה אצלי.

פורסם
  • מחבר

היי. הורדתי דרייבר מהאתר של nvidia

כמו שזה נראה כעת זה בסדר גמור, עדיין לא היה לי מספיק זמן כדי לבדוק את זה. אבל כנראה שהבעיה הייתה בדרייבר

תודה על העייצעס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים