עבור לתוכן

משהו הזוי קירקושים מהמסך! cmv22

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך cmv 221d ויוצאים מהמסך רעשים של קירקושים,רעשים מוזרים כאלה "תיק תיק תיק" כאילו פלסטיק זז.

זה לא קורה הרבה אבל זה מוזר בחיים לא נתקלתי בזה lcd לא אמור לצייץ .

זה קרה למישהוו איי פעם???

פורסם

יש לי מסך cmv 221d ויוצאים מהמסך רעשים של קירקושים,רעשים מוזרים כאלה "תיק תיק תיק" כאילו פלסטיק זז.

זה לא קורה הרבה אבל זה מוזר בחיים לא נתקלתי בזה lcd לא אמור לצייץ .

זה קרה למישהוו איי פעם???

קרה למישהו שאני מכיר (ודווקא עם מסך EIZO !..) . הוא תיאר באזני תופעה דומה מאד למה שאתה מתאר. זה הפלסטיק שמתחמם,ומתרחב כתוצאה מזה.

פורסם
  • מחבר

בדיוק ככה זה נשמע!!!

יש משהו לעשות עם זה? או פשוט להסתמך על אחריות שיש לי לעוד כמעט 3 שנים למקרה שהמסך יתחיל להתפרק?

פורסם

בדיוק ככה זה נשמע!!!

יש משהו לעשות עם זה? או פשוט להסתמך על אחריות שיש לי לעוד כמעט 3 שנים למקרה שהמסך יתחיל להתפרק?

אני הייתי מממש את האחריות. רק שלא יקרה לך שדווקא כשאתה בא לחנות המסך יהיה "שקט".... אם קנית ב-KSP , אז אני לא בטוח שיהיה להם בכלל זמן לחכות עד שהמסך יתחמם. בכל מקרה כדאי לנסות לממש את האחריות-זה לא משהו שצריך לקרות.

פורסם
  • מחבר

קניתי מksp ,חשבתי לממש את האחריות אבל ממשתי אותה פעם אחת(5פקסלים שרופים הוחלף מסך) ולא נראה לי שמישהו ישים עליי שם עכשיו....

פורסם

זה מה שקורה כשקונים מיצרן לא מוכר.

פורסם

כנראה איכות בניה על הפנים.

פורסם
  • מחבר

כן כנראה איכות הבניה לא משהו.

למרות שעל התצוגה אין לי טענות רואים מצויין טיפה צהבהב אבל מצויין.

יש למישהו המלצות מה לעשות? אולי לחזק את הברגים מאחורה?

פורסם

CMV חברה גדולה יחסית.

פורסם

CMV חברה גדולה יחסית.

זה שהיא גדולה לא מראה על איכות מוצריה.

פורסם
  • מחבר

כנראה בשביל להוזיל את היצור הם משתמשים בפלסטיק זול....

פורסם

קיצר הנה משפט חכם:

קונים בזול,ומשלמים ביוקר.

בעתיד הקרוב הפלסטיק שלך יסדק מההתרחבות והתכווצות ובסוף הוא ישבר.

פעם הבאה שאל אותנו לפני שאתה קונה מסך ואנחנו נמליץ לך איזה מסך לקנות לפי הקריטריונים שלך.

פורסם
  • מחבר

מיום שקניתי את המסך רק בעיות,אני מקווה מאוד שמה שכתבת באמת יקרה אז אני אדרוש את כל כספי בחזרה ואקנה משהו אחר....

פורסם

מיום שקניתי את המסך רק בעיות,אני מקווה מאוד שמה שכתבת באמת יקרה אז אני אדרוש את כל כספי בחזרה ואקנה משהו אחר....

תדרוש, אבל בחיים לא תקבל כסף בחזרה. בטח לא אחרי שהמסך היה בשימוש זמן רב. סביר להניח שיחליפו תחת אחריות, לאותו מסך.
פורסם
  • מחבר

המסך המדובר חדש לגמרי החליפו לי על פקסלים שרופים לפני שבועיים בדיוק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים