פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים לא הבנתי משהו.. הקירור הזה כבר בא עם מאוורר והוא בעצם עולה 331???או שצריך להרכיס לו מאוורר ואז בעצם הוא עולה 400+ ???http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים זה לא הקרור שעקף קצת את הטוניק טאוור בביצועים? לא ידעתי שיש אותו בארץ!!!
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים אז חובה ליקנות מאורר נכון?אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרקה אבל כן, בלי מאוורר הקירור הזה לא שווה כלוםוכמה מאווררים אני יכול לשים בו?2
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אם יש לך זרימת אוויר טובה במארז אתה יכול להשאיר אותו פאסיבי, אבל הוא יתפקד בצורה הרבה פחות טובה מאשר כשיהיו עליו מאווררים.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אם יש לך זרימת אוויר טובה במארז אתה יכול להשאיר אותו פאסיבי, אבל הוא יתפקד בצורה פחות טובה מאשר כשיהיו עליו מאווררים.הוא לא בנוי להיות פסיבי.... יש הבדל משמעותי בבניה בין סינק שאמור להיות פסיבי לכזה שלאאם יש זרימה חזקה זה אולי יספיק אבל עדיין מאוורר זה המטרה פהבמיוחד שלא קונים סינק כזה בשביל שהוא יהיה פסיבי
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אני יכול לשים 4 מואררים...זאות אומרת שניהם בכול צד, ואחד לי השני. כמובן שהסירקולציה תהיה בסדר ובכיוון הנכון?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.