עבור לתוכן

סורק מהיר עם משטח סריקה ועם מזין נייר

Featured Replies

פורסם

אני מחפש סורק שייועד בייחוד לסריקת מסמכים, ושיהיה מהיר (שאוכל לסרוק על גבי המשטח לפחות 5 עמודים של טקסט (נניח רזולוציה של 300x200 grayscale) בדקה ורצוי מאוד קצב אף גבוה יותר (10-15 עמודים לדקה יהיה הרבה יותר טוב. אין לי צורך באיכות סריקה גבוהה במיוחד.

הסורק צריך להיות מסוגל לסרוק ספרים, ללא משטח עליון (להאצת הסריקה).

ככלל התנאים שצויינו הם דרישה שאני חייב גם עם העלות גבוהה. יחד עם זאת אין לי עניין לשלם הרבה מאוד כסף עבור משהו מקצועי לעבודות משרדיות אינטנסיביות. באם תוספת של 300-500 ש"ח ישפרו משמעותית את הנתונים המדוברים אל מעבר למינימום הנדרש או את האמינות, יהיה שווה לי לשלם את זה. אבל לא ישתלם לי לשלם נניח עוד 2000 ש"ח עבור שיפור של 2 שניות בזמן סריקה.

ממה שראיתי, בלי שום קשר לאיכות הסורק, הסורקים הכי זולים שלכאורה עומדים בתנאים שלי הם דווקא אלו שמגיעים עם מדפסות משולבות. זה נראה לי מוזר.

אין לי צורך במדפסת, אבל אם זה מה שמוזיל....

תודה. עוזי.

פורסם

המזין במדפסות המשולבות לא נועד לסורק.

תן תקציב, סורק עם מזין עולה יקר,תריץ חיפוש היה פה דיון על אותו דבר לא מזמן.

פורסם
  • מחבר

המזין במדפסות המשולבות לא נועד לסורק.

דווקא מכיר משולבות יחסית זולות (כדוגמת ה- HP 5610 שעולה פחות מ- 600 ש"ח) שמכילות סורק עם מזין שבהחלט מיועד לסורק.

למעשה לא ראיתי במחירים כאלו סורקים לבד עם מזין.

תן תקציב, סורק עם מזין עולה יקר,תריץ חיפוש היה פה דיון על אותו דבר לא מזמן.

כמו שכתבתי, מבחינתי, קודם כל ארצה לדעת מה הסורק הכי זול שעומד בקריטריונים שציינתי, ואם יש משהו שעולה כמה מאות ש"ח יותר ושיש בו שיפור משמעותי במהירות הסריקה או באמינות, אז זה יעניין אותי. קצת קשה לי לנקוב מחיר כשאין לי שמץ של מושג מה העלות של דבר כזה. ראיתי ב- ZAP סורקים שעולים בסביבות ה- 1000 ושיש להם מזין, אך באתר היצרן אין פירוט של קצב סריקה. ראיתי דברים דומים ואף יותר זולים ב- ZAP על מדפסות משולבות (אבל גם לגביהן התקשתי למצוא נתונים על קצב סריקה). גם חיפוש בגוגל לא האיר לי פנים. קצת קשה לי להבין כאשר מישהו כותב "הסורק מהיר" האם הסטנדרט שלו ל-"מהיר" עומד בנתונים שרשמתי בשאלה או לא.

חיפוש בפורום, כהמלצתך, לא הניב דבר שענה על שאלתי. יש אמנם דיונים על סורקים, ויש שאלות (ללא תשובה) שמתייחסות למהירות. כמובן שלא חיפשתי על דיונים שהיו לפני שנים.

תודה בכל אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים