פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים שלום אז ככה כל אחד אומר אחרת העם יש לכם הוכחה איזה נגן יותר איכותי מבחינת סאונד העם זה iAudio/Cowon i7,d2 או Creative zvp או אולי iRiver Clix2 אבל רק עם יש לך הוכחות תגיבו
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים אין הוכחות. יש כאלה שאוהבים יותר את הצליל של iaudio ויש כאלה שאוהבים יותר את הצליל של iriver. מדובר בטעם אישי בלבד. נ.ב בשביל הפרוטוקול אני אוהב יותר את הצליל של iaudio.
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים אין דבר כזה הוכחהאיש לא ניסה באמת להריץ בדיקות סאונד על נגנים. בדיקות רציניות אני מתכווןזה הכל טעם אישי....
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מבחינה טכנית, ה-ZVP הכי איכותי. יש לו 97db בעוד שלאחרים יש רק 90גם מניסיון אישי שלי ושל עוד המון אנשים אחרים, ה-ZVP נשמע יותר טוב, הכי טוב לקטגורית נגני הפלאש
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים אין דבר כזה הוכחהאיש לא ניסה באמת להריץ בדיקות סאונד על נגנים. בדיקות רציניות אני מתכווןזה הכל טעם אישי....שטות...אתרי ביקורות לא עושות בדיוקו סאונד??
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים דבר ראשון ל IAUDIO ול IRIVER האלו שמוצגים יש 95DB וגם להגיד לכם משהוא אתם בקושי תשמעו הבדל וגם 50 אחוז קשור לאוזניות אז אין יותר טוב כל אחד אוהב תצליל של אחד מהם יותר לדעתי איאודיו הכי שולטים שיש
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים stolen, הכוונה היא שמשתמשים באותו סט אוזניות עם כמה נגנים.אבל כמובן שבלי להשקיע באוזניות ממש טובות זה מיותר להתווכח על iaudio\iriver\ipod\zen וכולי...
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים אההה אבל אפשר להגיד דבר אחד שהם כולם באותו ראף של רמה בכולם שומעים מצויין ושוב אני מדגיש לאודיופלים מומלץ איאודיו 7 הכי שולט
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים שטות...אתרי ביקורות לא עושות בדיוקו סאונד??לאהם עושים בדיקות שמיעה... זה לא בדיקת סאונדמיעוט האתרים שאולי עושים בדיקות סאונד נורמליותאם אתה מכיר הרבה כאלה תראה לינקים
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אני לא מומחה אבל זה נירא לי עושה בדיקות סאונד....http://reviews.cnet.com/Music/2001-6450_7-0.htmlיכול להיות שאני טועה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.