עבור לתוכן

דעה בנוגע לקניית פלאפון מחו"ל W200I

Featured Replies

פורסם

יכולים לקנות לי sony ericsson W200i בארה"ב ב130$ (עם כל הבאנדל) שזה 520 ש"ח יחד עם

פתיחה לאורנג סביב 200 ש"ח, ס"כ יעלה לי 720 ש"ח, השימושים העיקריים שלי

רק לדבר בפלאפון לשלוח הודעות ולא יותר(אני יודע שהמצלמה לא מי יודע מה אני גם ככה לא מתכוון להשתמש בה

יותר מדי)

מה דעתכם?

פורסם

אני לא מבין יותר מדי בפלאפונים ואפילו לא טרחתי לחפש מידע על המחכשיר הזה אבל - אם אתה קונה אותו כחדש, אין סיבה שתיהיה חסימה.

ואם כל השימושים שלך הם שיחות, למה דווקא את זה? בטח יש הרבה פלאפונים אחרים שאפשר לקנות

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה, פשוט התקציב שלי הוא 700 ש"ח, בארץ אתה אני יכול לקנות איזה נוקיה 6070 או

סוני אריקסון K310I שהוא די מעפן...

חפשתי הרבה באינטרנט הבעיה הוא תקציב רציתי למשל את נוקיה 3110 אבל הוא יקר ב50$~ כלומר סביב 180-190$

וזה עוד ללא פתיחה בארץ מה שמייקר לי את התקציב, ויש כמובן את הפלאפונים שיש בארץ כמו נוקיה 3120 שעולה 100$

או V3 שעולה סביב 150$ (אם כי הוא די מכוער לטעמי) ואת הפלאפון הנ"ל מצאו לי ממש בזול יחסית 130$

פורסם

מכיוון שאני לא מבין בזה ואין לי מושג איפה לחפש כאלה פלאפונים (חוץ מאיבי) אז כנראה שזה באמת הבחירה הנכונה.

אבל שוב, למה שהוא יהיה נעול? ולמה הפתיחה כל כך יקרה?

פורסם
  • מחבר

הוא לא נעול כך לפחות אמרו לי, לא בדקתי ממש בנוגע לפתיחה, למה אתה חושב שזה יקר וכמה אתה חושב שהפתיחה תעלה?

תודה

עריכה:

ראיתי עכשיו באיביי את הפלאפון והוא יותר יקר(יחד עם המשלוח) http://search.ebay.com/W200i_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQfsooZ2QQfsopZ3QQfsprZ0QQsbrsrtZl

פורסם

אם הוא לא נעול, למה שתשלם על פתיחה?

בכל מקרה, להזמין מאיבאי זה עסק יקר (הפלאפון עצמו זול, המשלוח יקר)

פורסם
  • מחבר

אתה יודע אולי איך בודקים שהפלאפון לא נעול?

אני ממש לא מתמצא בעניין, שאלתי בכמה חנויות ואמרו שחייבים לפתוח אותו כדי שיעבוד באורנג כי הוא

מיובא מחו"ל...

פורסם

איך יודעים שהוא לא נעול? שואלים. באיבאי בדר"כ רשום אבל אם אתה קונה מחנות רגילה (כמו יורוקום בארץ, משהו שלא קשור לספק ספציפי) סביר להניח שזה יהיה פתוח אבל שוב, שואלים.

בקשר לפתיחה, לפי ההגיון הפשוט שאומר - אם המכשיר לא נעול אז הוא פתוח. כל עוד המכשיר עובד בתדרים של הארץ והוא לא נעול, אין שום סיבה שהוא לא יעבוד עם אורנג'.

ד"א, חשבתי על זה רק עכשיו, אתה מודע לזה שלא תיהיה לך עברית, כן?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה...

הבנתי אותך בנוגע לעניין הפתיחה, אבל אולי אני צריך להתקין איזה תוכה(או אזשהו עדכון) כדי

שהוא יעבוד ברשת אורנג...

בנוגע לעברית קצת חבל אבל לא נורא אני די טוב אנגלית גם ככה :cool2:

אין איזה עדכון קשוחה לארץ שיש בה תמיכה בעברית?

פורסם

אין כזה דבר עידכון או תוכנה, כל עוד המכשיר פתוח אז לא צריך כלום.

אם יש מכשיר כזה בארץ והוא נמצא ברשת שאתה רוצה להשתמש בו איתה אז שווה ללכת לאיזה מרכז שירות ולשאול אותם אם הם יכולים לצרוב גרסא שלהם

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני יזמין אותו כי הוא די שווה ועוד בכזה מחיר מצחיק של 130$

פורסם

תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים