עבור לתוכן

שאלה| ניקוי אבק ולכלוך מתחת למקלדת של מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שאלה קצת מפגרת אבל איך אומרים בשביל להיות בטוח לפני שאני עושה,השאלה בכותרת, אני רוצה לנקות מתחת לכפתורים של הנייד אבל אני מפחד להוציא את הכפתורים ולשבור אותם ולגלות שהם לא מתפרקים חח

בקיצור אני יכול להיות בראש שקת ולפרק בזהירות את הכפתורים של המקלדת?

זה מחשב נייד IBM T43 ...

מחשב שאני מתעסק איתו כל הזמן וחבל שהוא יהרס.. ויראה כמו זה -> :silly:

תודה..

פורסם

שלום לכה

אני לא מציע לכ בכלל לנסות את מה שרשמתה ממש חבל על המחשב

ומה שאני יכול להציע מניסיוני זה לנקות עים ספריי אוייר דחוס [בעדינות]

וגם עים מקל לנקויי אוזניים [בצדדים ]

מקווה שעזרתי

נועם

פורסם

אי אפשר לפרק מקש מקש, צריך לשלוף את כל המקלדת. בשביל זה חייבים לפרק (ברגים מזעריים) את כל ה'פלטה' שמסביב למקלדת, ולפעמים גם יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

אז זהו תארתי לעצמי שזה בעייה בעייתית...

אני ינסה לברר איפה קונים ספריי אויר דחוס....

תודה

פורסם

ספרי אוויר דחוס תמצא ברוב חנויות המחשבים

וגם באופיס דיפו (אם זה קרוב אליך)

אם יש לך גישה ללחץ אוויר - עוד יותר טוב ;)

בנוסף, מתי שתרגיש שהמחשב מתחמם יותר מידי, ואתה שומע את המאוורר לעיתים קרובות - כנראה הסינק של המחשב סתום -

ניתן לנקות אותו בעזרת הלחץ אוויר\ אוויר דחוס

פורסם

ספריי אוויר דחוס ינקה מצויין, רק שאתה צריך להיזהר לא להטות את המיכל בזמן ההתזה. אתה צריך שכל הזמן המיכל יעמוד יציב וישר ללא הטיות לצדדים, אתה מכוון את כיוון ההתזה בעזרת ה"קשית" שלו בלבד.

עוד אופציה היא מכחול עבה בעל שיערות רכות, זה אוסף אחלה את הלכלוך מהמקלדות.

פורסם

הספריי לא עושה את העבודה כמו שצריך , הכי טוב זה שתלך לפאנצ'ריה או למעבדת אלקטרוניקה\מחשבים ותבקש להשתמש בקומפרסור שלהם.

אם זה עדיין לא עוזר להוציא את המקלדת זה לא כזה מסובך , אני בטוח שיש לא מעט אתרים עם הוראות צעד אחר צעד , רק אל תפעיל כוח , אם משהו לא יוצא זה סימן שיש איזה בורג קטן שפיספסת.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה חיברתי קשית לסופית של שואב אבק עם הרבה סלוטייפ כך שיהיה אאתום היטב ואז להתחיל לשאוב בזהירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים