עבור לתוכן

אסונות טבע ואכזבות ומודינג וOC ובקיצור הכל מהכל

Featured Replies

פורסם

בואו נרד על הבן-אדם בגלל שיש לו טושים על המארז ! >:(

מה איתכם חבר'ה , הפכתם את זה לאשקול ירידות ... :(

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש

אבל את הלקח לא למדתה

עדיין משתמש בקירור מים

פורסם

תתחדש

אבל את הלקח לא למדתה

עדיין משתמש בקירור מים

איזה לקח?

פורסם

או להפסיק לדבר עם פבל

או לנסות מע' קירור ללא מים

פורסם

אולי תעזבו את הבן אדם בשקט למראה המארז והמערכת המים שלו ?

לא הכל חייב להיות by the book

יש כאן כמה אנשים שמתחילים להגזים ביחס שלהם

kriz , דווקא ממך לא ציפיתי לגישה כזאת .

ואני מצטער שהתגובה הזאת באה על גבי הת'ראד של עופר , אבל מצאתי את המקום הזה הכי מתאים להגיב .

חדל סדר מוך .

פורסם

אני מסכים עם פבל, מספיק עם זה..

הפרויקט גם ככה לא מוכן אז אתם לא יודעים אם הוא הולך לשנות את זה או לא, ואם לא אז לא נורא.. אם הוא אוהב את זה אז יופי, הוא עושה את זה בשבילו ולא בשביל שאנשים יגידו לו שזה מגעיל.

פורסם

לא מבין את התגובות המזלזלות שיש כאן.

שראיתי פרויקט קרור מיים מקרר מושקע ויפה מקרר מעבד מג'ייף לא צחקתי על הפרויקט למרות שכל קרור אויר נותן את אותה התוצאה....

דיי לזלזל במה שאחרים עושים, כול אחד והמערכת שלו..

פורסם

חלילה וחס

לא התכוונתי לפגוע להרגיז או לזלזל במישהו

ובטח שאני לא ממליץ לך להפסיק לדבר עם פבל היקר

מה שרציתי לאמור שמערכות קירור מים הם מסוכנות

תחשוב שיש xxx משתמשים במע' קירור מים ,ואם נביא בחשבון שאין דבר כזה 0 תקלות וכול תקלה כזו עלולה לגמור על המחשב

זה מביא אותי למחשבה שניה בקשר לכדאייות השימוש במערכות אלה. מה עוד שלא קראתי בשום מקום שקירור אוויר אינו מספק את הסחורה

ויש אלפי משתמשים שעשו אוברקלוק רצחני והשתמשו בקירור אוויר וזה עובד אחלה.

נ.ב

[ לדעתי יצאתה בזול ]

לכול מי ששואל - אז ואין לי מפעל למאוררים ואויר מסופק חינם.

פורסם

הממ.... תבינו יש תגובות אוהדות ותגובות "עויינות" , שלי "עויינת" תחיו עם זה :>

פורסם
  • מחבר

ספאם מטורף ,תודה רבה קריץ וכל השאר שהרסתם עוד דיון שהיה אמור להיות לו מטרה מסוימת,פרט לסיפור של הדליפת מים.

לא נורא ,בפעם הבאה אני לא יעשה את אותה טעות ופשוט ימחק את התגובות המפגרות שלכם .

וחוץ מזה אני עדיין לא יודע מה אתם רוצים ,המארז מסודר פיקס הכל מוצמד לדופן ויש מעבר אויר מושלם .

על המערכת מים אני בכלל לא מדבר - היא מדברת בעד עצמה (ביצועים נטו )

אז דיי מספיק .

***עריכה***

האמת שלאחר מבט נוסף פרט ל 4 הודעות שלא קשורות לעולם הזה שנמחקו הדיון ישאר פתוח

פורסם

חלילה וחס

לא התכוונתי לפגוע להרגיז או לזלזל במישהו

ובטח שאני לא ממליץ לך להפסיק לדבר עם פבל היקר

מה שרציתי לאמור שמערכות קירור מים הם מסוכנות

תחשוב שיש xxx משתמשים במע' קירור מים ,ואם נביא בחשבון שאין דבר כזה 0 תקלות וכול תקלה כזו עלולה לגמור על המחשב

זה מביא אותי למחשבה שניה בקשר לכדאייות השימוש במערכות אלה. מה עוד שלא קראתי בשום מקום שקירור אוויר אינו מספק את הסחורה

ויש אלפי משתמשים שעשו אוברקלוק רצחני והשתמשו בקירור אוויר וזה עובד אחלה.

נ.ב

[ לדעתי יצאתה בזול ]

לכול מי ששואל - אז ואין לי מפעל למאוררים ואויר מסופק חינם.

שטויות! לכל מערכת יש את הפלוסים והמיניסים שלה. מים הרבה יותר יעילה ותאמין או לא היא לרוב מאד בטוחה, בגלל שגיאה קלה של המשתמש היא התפוצצה. וקירור אווי מאידח בחיים לא יקרר כמו מים וגם איתו יש בעיות לפעמים בנוסף לרעש הנוראי שמתלווה למאוררים חזקים.

ברור שאנשים עשו OC עם קירור אוויר אבל תראה לי מישהו עם קירור אוויר שעובר מישהו אחר עם מים (ואני לא מדבר על המערכות ב200 ש"ח שלא שוות כלום, אני מדבר על מערכות עם השקעה {גם אם לא כספית}).

בקיצור עופר יצאת יחסית בזול המארז שלך נראה באמת טוב והמערכת מתפקדת היטב!

פורסם

ספאם מטורף ,תודה רבה קריץ וכל השאר שהרסתם עוד דיון שהיה אמור להיות לו מטרה מסוימת,פרט לסיפור של הדליפת מים.

לא נורא ,בפעם הבאה אני לא יעשה את אותה טעות ופשוט ימחק את התגובות המפגרות שלכם .

וחוץ מזה אני עדיין לא יודע מה אתם רוצים ,המארז מסודר פיקס הכל מוצמד לדופן ויש מעבר אויר מושלם .

על המערכת מים אני בכלל לא מדבר - היא מדברת בעד עצמה (ביצועים נטו )

אז דיי מספיק .

***עריכה***

האמת שלאחר מבט נוסף פרט ל 4 הודעות שלא קשורות לעולם הזה שנמחקו הדיון ישאר פתוח

אני בכלל לא מבין מה קורה פה, אולי הערתי הערה, הכל היה בצחוק. המארז נראה באמת יפה מאד, ומסודר.

גם כן המערכת, וההמהרה.

אם פגעתי בך בדברי, אנא קבל את התנצלותי.

פורסם

אני בכלל לא מבין מה קורה פה, אולי הערתי הערה, הכל היה בצחוק. המארז נראה באמת יפה מאד, ומסודר.

גם כן המערכת, וההמהרה.

אם פגעתי בך בדברי, אנא קבל את התנצלותי.

זה לא אתה , זה אני :>

פורסם

ואני :>

אני מיתאפק נורא - עופר...

קשה לי לא להגיב על !@# כזה.

פורסם

אל תגררו את זה לדיון כמו שהיה לאחר פרסום הכתבה על הקירור מים שלו. איש איש בדרכו יעבוד.

למשל אנשים שכותבים חומר במחברת לקראת מבחן אז יש כאלו שכותבים עם טושים, עטים, סימון כותרות, רווחים, כתב מסורטט וכו' ויש כאלה שכותבים עם עפרון לא מחודד בכתב מבולגן ולא ברור. מי אמר שזה שכותב יפה מבין בכלל מה הוא כתב? מי אמר שהצבעים האלו עושים אותו לאדם מאושר יותר והוא נהנה מזה כל כך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים