פורסם 2003 במרץ 1122 שנים טוב אז איך הכל התחיל : שיחת טלפון מפבל תוך כדי טיפול ניקיון במערכת : מדברים ואני מרכיב הכל בחזרה וגם מנקה את המארז וכו - טעות ראשונה : מערכת המים לא נותקה מהחשמל !!! תזוזה לא נכונה ופיצוץ בצינור שמגיע מהמשאבה לתוך הבלוק והכל מתפוצץ בזרם מים חזק (2000 ליטר שעה) פבל נדבר אח"כ אני אומר . יומיים של יבוש כללי בעזרת מיבש שיער לכל חלקי המערכת . תוצאות - לוח אם אביט KD7 -תקין כרטיס מסך (TI4400) הם -DEAD כרטיס רשת -תקין GTXP - תקין מעבד AXP1700B - תקין טוב לאחר דיכאון גדול ונקיון וקצת מודינג יש תמונות הכרטיס מסך הוחלף ל 9500 פרו (שנקנה בתראה של 20 דקות וסופק לאחר קניה של שוארמה עם הרבה אמבה) כי יש אותם במלאי בחנויות המובחרות ונמעס לי שכולם אומרים שהם מחכים 3 שבועות לכרטיס. וזהו -עדכונים על מהירויות הבמשך וני צופה שבירה של 1 גיגה אובר קלוק כי יש לי עד כמעט 2.5 VCORE לתת ויש בלוח הזה מכפלה עד 22.5 (טרוף). מבחר תמונות -שימו לב שגם על הגשר הדרומי לא דלגתי: **הערה קטנה -הכרטיס מסך פה זה עדיין ה 4400 זה צולם השלב שחשבתי שלא נהרס כלום**
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים הכרטיס מסך הוחלף ל 9500 פרו (שנקנה בתראה של 20 דקות וסופק לאחר קניה של שוארמה עם הרבה אמבה)כי יש אותם במלאי בחנויות המובחרות ונמעס לי שכולם אומרים שהם מחכים 3 שבועות לכרטיס.אז אני מבין שה"פרוטה" מצוייה בכיסך ... ;Dתתחדש , ויהי רצון שה 4400 ישכב על משכבו בשלום :-\
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים חבל על הכרטיס אבל לא נורא....ושאלה, למה כל כך הרבה מאוררים אם יש לך קירור מים? סתם יוצר רעש לא?
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים ושאלה, למה כל כך הרבה מאוררים אם יש לך קירור מים? עדיין... בעע... טוף, תתחדש ( אויי פבל ), ויהי זיכרם ברוך. ( מזל שזה לא היה לידטק! ) תמשיך לעדכן אותנו... אחד ג'יגה אתה תגיע בלי ביות :-)
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים הטוש יצא מדהים מה עם האקונומיקה ?? (אם אין לך מה להראות עדיף שלא תראה) L L באמת... היית יכול לעשות משהו יותר טוב מהטוש הזה ( וזה מאד עקום ) בכל מקרה... שוב... אחלה
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים מחבר הטוש יצא מדהים מה עם האקונומיקה ?? (אם אין לך מה להראות עדיף שלא תראה) יש לך בעיות קשות . והוחלף מיכל המים למשהו קטן בהרבה ואטום באופן יותר טוב.
פורסם 2003 במרץ 1122 שנים מחבר הפכתי את האמצעי הוא היה בטעות מוציאעכשיו כולם מכניסים ,ומאחורה כולם מוציאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.