עבור לתוכן

עובר לאינטל צריך את העזרה שלכם

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי AMD Athlon 64 X2 3800

SUPERTALENT 512X2 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-13 @ 333 MHz)

Motherboard Name Asus M2N-E

אני רוצה להחליף למערכת אינטל ולהרחיב ל 2G זיכרון

המחשב למטרת משחקים ואני מתכוון לעשות OC אז אני צריך גם קירור

תקציב של 2000 ש"ח

תודה מראש

פורסם

מה בדיוק השאלה כאן ?

פורסם
  • מחבר

מה לקנות...

פורסם

לדעתי אתה לא ממש צריך להחליף את המחשב שלך, אלא פשוט להוסיף עוד 1GB זיכרון, ואם אתה ממש רוצה - להחליף את המעבד, ותקבל מחשב מצויין.

אם אתה ממש מתעקש על אינטל:

מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤ 672

קרור למעבד : SCYTHE NINJA PLUS REV.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤ 254

זיכרון : PQI 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 278

זיכרון : PQI 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 278

לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 582

סה"כ: ¤ 2064

המעבד הוא E4400 בשביל ה OC. הוא נותן ביצועים סבירים גם בסטוק, אבל ניתן להמהירו בקלות (אני חושב שה E4300 דווקא עובר את ה E4400 ב OC, בגלל של E4400 יש FSB wall, אבל אני לא יודע אם עדיין מוכרים את ה E4300). אם אתה רוצה, אתה יכול לרדת ל E2160, שעולה כ 200 ש"ח פחות, אבל אמור להיות מצויין ל OC. המעבד המשתלם הבא הוא ה E6750, אבל הוא כבר לא נכנס בתקציב.

הקירור - אני לא מבין גדול בקירורים (פשוט בחרתי בקירור בטווח המחירים שנראה לי סביר למטרות OC), רצוי שתשאל בפורום האוברקלוקינג וקירור פה באתר. מצד שני, כל עוד אתה משתמש במעבד "חלש", אז גם עם קירור הסטוק אתה יכול לעשות OC סביר.

הזיכרון - 2GB בתדר 800MHz, בשביל ה OC (הרעיון הוא שלא תצטרך לעשות OC לזיכרון בכלל, אלא רק ללוח ולמעבד). בעיקרון גם זיכרון בתדר 667MHz אמור להספיק, במיוחד אם אתה משתמש במעבד בעל FSB של 800MHz. זיכרון של 800MHz לא אמור להגביל אותך עד BUS של 400MHz (תמיכה רשמית).

הלוח - לוח טוב, מבוסס על ה P35, מתאים ל OC. הלוח הזה לא יגביל אותך לפחות עד BUS של 333MHz (תמיכה רשמית).

פורסם

למה אתה רוצה להחליף? יש משהו שאתה עושה שהמעבד לא מספיק בשבילו?

תקבל הרבה יותר תמורה לכסף אם תוסיף זכרון, ומקסימום, תחליף את המעבד ל4800 (גם זה נראה קצת מיותר)

פורסם
  • מחבר

למה אתה רוצה להחליף? יש משהו שאתה עושה שהמעבד לא מספיק בשבילו?

תקבל הרבה יותר תמורה לכסף אם תוסיף זכרון, ומקסימום, תחליף את המעבד ל4800 (גם זה נראה קצת מיותר)

יש כמה סיבות..

אני רוצה לקנות 8800GTS והצוואר בקבוק יגביל אותי זה 1

המעבד שלי כרגע הוא מהגירסא היותר חמה וזה מגביל אותי מאוד ב OC

עשיתי OC מ 2000 ל 2400 והמעלות במנוחה עומדות על 45~47...

פורסם

איזה מסך יש לך? מה הרזולציה המקסימלית שלו?

ברזולוציןת סבירות 3800X2 לא אמור להגביל אותך במשהוא שאתה יכול להרגיש, בטח כשהוא בOC

אם אתה עושה OC רק בשביל לעשות OC, אז כן כדאי לך להחליף לאינטל, אב אם זה פשוט בשביל לקבל יותר ביצועים באותו כסף, אז אני לא רואה סיבה- מה שיש לך הוא מספיק טוב.

פורסם
  • מחבר

המסך שלי הוא

VP930

1280 x 1024

פורסם

תחליף לכפול ליבה מבוסס 65NM עם TDP של 65W, תוסיף GTS ועוד גיגה זיכרון ותעשה OC. לדעתי אין שום צורך להחליף את המערכת, רק לשדרג.

פורסם
  • מחבר

תחליף לכפול ליבה מבוסס 65NM עם TDP של 65W, תוסיף GTS ועוד גיגה זיכרון ותעשה OC. לדעתי אין שום צורך להחליף את המערכת, רק לשדרג.

אתה להציע לי כאלה מעבדים?

פורסם

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB

מהיר יותר בסטוק מE4400 אבל אוברקלוקר פחות טוב. לא מצריך החלפת לוח אם וחוסך לך בשקט 600-700 ש"ח ממחיר השדרוג וזאת ללא לקיחה בחשבון את הכסף שיהיה נחוץ לקרור המעבד (שאפשר להשקיע בכ. מסך טוב יותר, ספק טוב או קרור טוב).

http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=41

פורסם

יש לך גם האפשרות להוסיף עוד גיגה זכרון ולקנות את ה 8800gts היום. טלקנות מעבד יותר מהיר כשיצא ה phenom (צריך לעבוד על לוחות AM2).

אבל זה אומר לחכות משהו כמו 4 חודשים... אז איך שאתה רואה לנכון.

phenom צריך להיות הרבה יותר מהיר מ-Athlon 64. הוא צריך להיות ברמה של ה core2.

פורסם
  • מחבר

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB

מהיר יותר בסטוק מE4400 אבל אוברקלוקר פחות טוב. לא מצריך החלפת לוח אם וחוסך לך בשקט 600-700 ש"ח ממחיר השדרוג וזאת ללא לקיחה בחשבון את הכסף שיהיה נחוץ לקרור המעבד (שאפשר להשקיע בכ. מסך טוב יותר, ספק טוב או קרור טוב).

http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=41

תודה אבל ניראה לי אני ילך על מה ש iib אמר.

הקנייה של 4800+ זה פתרון זמני כי במילא עוד 4 חודשים יוצאים מעבדים חדשים של אינטל וAMD והמעבד הזה כבר יחשב לעגלה.

עכשיו יש לי עוד שאלה קטנה:

האם לקנות שוב 512X2 ואז יהיה לי 4 סלוטים תפוסים או לקנות 1X2 ולהוציא את ה2 ה 512 ואז יהיו לי 2 סלוטים פנויים להרחבת 4G בעתיד. האם דרוש שימוש של 4G בעתיד הקרוב?

פורסם

בשביל 4GB אתה צריך מעבר למערכת הפעלה מבוססת 64ביט. אם אתה לא עובר לויסטה (עדיין לא מומלץ לדעתי האישית) אז אין צורך ביותר מ2GB ממש, מקסימום 3GB ללא מערכת 64ביט. אם באמת יש לך את היכולת לחכות לפנום אז גם כ. מסך חדשים ייצאו עוד לפניו וכדאי לדחות גם את זה לדעתי (אלא אם יש לך מאיץ ממש חלש ואתה רוצה לשחק).

פורסם
  • מחבר

בשביל 4GB אתה צריך מעבר למערכת הפעלה מבוססת 64ביט. אם אתה לא עובר לויסטה (עדיין לא מומלץ לדעתי האישית) אז אין צורך ביותר מ2GB ממש, מקסימום 3GB ללא מערכת 64ביט. אם באמת יש לך את היכולת לחכות לפנום אז גם כ. מסך חדשים ייצאו עוד לפניו וכדאי לדחות גם את זה לדעתי (אלא אם יש לך מאיץ ממש חלש ואתה רוצה לשחק).

טוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים