עבור לתוכן

עזרה דחופה:איך אני משחזר משהו שמחקתי מסל מיחזור?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש חברים :)ויש לי בעיה.

מחקתי קובץ גיבוי(נקרא לו X) מחקתי את X מתיקיה,ואחר כך מחקתי אותו בטיפשותי מסל מיחזור.

ואני יודע שכל מה שנמחק מסל המיחזור לא נמחק מהמחשב,כלומר הוא מוחבא ב רדיסק או NFTS משהו כזה,לא יודע והוא נשמר שם ולא נמחק לחלוטין מהמחשב,הבעיה שאי אפשר להגיע אליו.

ניסיתי עם תוכנות ולא הצלחתי כל כך לא הבנתי :(

פורסם

עם איזה תוכנות שחזור ניסית ואיפה היתה הבעיה? (לא מצאת את הקובץ בחיפוש או שלא הצלחת לשחזר את כולו וכו...).

אגב, התארד קשור לפורום תוכנה (חכה שיעבירו אותו), ותלמד להבא.

פורסם

תנסה עם התוכנות: R-studio

Ontrack Easy Recovery Pro

Restoration

פורסם

המידע אכן לא נמחק כל עוד לא כתבת מידע חדש על ההרד דיסק.אז יש סיכוי שהוא נכתב עליו.

אני שיחזרתי אם תוכנה בשם RECOVER MY FILES.

התוכנה הכי טובה לדעתי היא R STUDIO שהמליצו לך כבר.רק היא אינה חינמית.בכלל רוב התוכנות אינן כאלה אלא רק מוצאות לך אך בשביל לשחזר דורשות שתרכוש אותן.

פורסם
  • מחבר

תודה,אשמח לעוד תגובות

הקובץ הוא בכונן C נכון? ;)והשם של הקובץ משתנה?

ואשמח לעוד הצעות[br]פורסם בתאריך: 28.09.2007 בשעה 16:50:13

מצטער על ההקפצה.הורדתי תתוכנה Restoration עוד אחד מאלה שהורדתי.

ואיני מוצא שם את הקובץ(הקובץ הוא לפני 20 ימים בסיומת tar.gz ואיני מוצא)חיפשתי בכונן C מה אפשר לעשות?

אין אפשרות להכנס איכשהו לדברים שנמחקו מסל המיחזור בלבד?או מהתיקיה שמחקתי לפני?

זה חשוב ;)

פורסם
אין אפשרות להכנס איכשהו לדברים שנמחקו מסל המיחזור בלבד?

לא, מה עוד אתה רוצה? שאם תמחק בטעות קבצים מהסל מחזור, ואחרי זה מה"מקום" שמראה לך את מה שמחקת מהסל מחזור, ואחרי זה תמחק משם את הקבצים, ואחרי זה תמחק את הקבצים מה"מקום" שמחקת דברים מהסל מחזור שנמחקו מהמקום של המקום של המקום של הקבצים שנמחקו?..

קיצר, הבנת את הרעיון.

רק בעזרת תוכנת שחזור תצליח.

עצה לבינתיים, אם הקובץ ממש חשוב לך, אל תשתמש הרבה במחשב, במיוחד לא להוריד דברים או להעתיק דברים כדי שלא יכתבו לך על הקובץ שמחקת.

פורסם

עכשיו נזכרתי בתוכנה מצוינת לשחזור.File Scavenger נסה אותה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי כמה תוכנות ולא כל כך הצלחתי למצוא תקובץ שאני צריך,אתמול בתוכנה שהורדתי מצאתי קובץ בסיומת LNK

ואחר ששיחזרתי אותו מצאתי תקובץ שאני צריך TRIP.GZ אבל לצערי הוא שוקל רק 1KB ושאני פותח אותו הוא אומר לי עיון.

אולי מישהו יכול לכון אותי?או להסביר לי יותר? האם אפשר להציל אותו?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור בבקשה?

פורסם

זה תופס 1 KB בגלל שמה ששיחזרת זה לא הקובץ שאתה מחפש, אלה קיצור דרך אליו.

פורסם
  • מחבר

זה תופס 1 KB בגלל שמה ששיחזרת זה לא הקובץ שאתה מחפש, אלה קיצור דרך אליו.

אבל הוא נמחק :(איך אוכל להגיע אליו?זה אפשרי בכלל?

פורסם

שמע, אם ניסית את כל התוכנות שהציעו לך פה, ואתה לא מצליח לשחזר את הקובץ, נראה לי שהפתרון היחיד שיש לך זה לקחת את המחשב למעבדה שמשחזרת מידע מההארד דיסק ואני מניח ששם יש להם ציוד יותר מתקדם.

אבל עד כמה שאני יודע זה עולה הרבה.

פורסם
  • מחבר

שמע, אם ניסית את כל התוכנות שהציעו לך פה, ואתה לא מצליח לשחזר את הקובץ, נראה לי שהפתרון היחיד שיש לך זה לקחת את המחשב למעבדה שמשחזרת מידע מההארד דיסק ואני מניח ששם יש להם ציוד יותר מתקדם.

אבל עד כמה שאני יודע זה עולה הרבה.

למה לא הצלחתי?יש לך תוכנה אולי טובה שמוצאת הכל?

אני מחקתי תקובץ מ X ואחר כל מסל מיחזור,הוא שוקל 40 מגה,ושאני מחפש אותו בכונן C בתוכנות איני מוצא.

יש לך אולי רעיון? :)

פורסם

שמע, כנראה שמשהו נכתב על הקובץ

לא יודע.

מצטער שאני לא יכול לעזור לך יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים