פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים תקשיבו אני רוצה לעשות כבר הרבה זמן OC למעבד שלי ואין לי בעיה לקנות קירור נחמד ב150 שקל בערך .יש לי כאמור מעבד E2140 ולוח אם ממש חרא של P5VD2-MX של אסוס ..בקיצור אני מפעיל את המחשב ולא מוצא את האופציה של ההמהרה בביוס ..יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות אולי יש תוכנה שהיא דרך המערכת העפלה ולא הביוס כי אני חושב שהמחשב שלי לא תומך בOC דרך הביוס .אבל גם אם אתם יודעים דרך לסדר את זה שאני יוכל לעשות דרך הביוס זה גם טוב ואם בכלל אני יסתדר בלי קירור טוב .תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים צריכה להיות האפשרות להעביר למצב ידני (MANUAL) אופציות מסוימות בביוס (של המעבד/זיכרון)..ואז תוכל לראות את את האופציה לשינוי הבאס וכו...חפש את זה..
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים תכנס ל ADVANCED SETTINGS \OPTIONS שם אמורים להיות כל השטויות =מהירות מעבד -FSB ,BUS זיכרון וכו ....
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר של הזיכרון יש ..של המעבד אין לי .יש איזה תוכנה שאפשר להשתמש בה בשביל המהרת מעבד ?
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים יש לך את CLOCKGEN ..תבדוק אם היא מתאימה ללוח שלך (אני בספק רב)..בכל אופן תעיין בספר שקבלת עם הלוח..תראה איפה האופציה הנ"ל "מתחבאת"..
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים חוץ ממנה יש עוד משהו כי פעם שעברה היא גרמה לי לפירמוט . חחח לפירמוט אולי זה היה וירוס אוו שאתה עשית פירמוט בלי סיבה
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים מחבר כי שיחקיתי בקלוק גן הזאתי בלי לדעת הרבה זה י בהתחלה שנכנסתי לפורום וזה וקיצור לא עלה לי המחשב בכלל אז פירמטתי והוצאתי את הבטריה של הביוס והכל ורק אז הסתדר לי .
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים תחפש ב הדבנס - jumper free אם אתה לא מתמצא תעלה מסטנדרט לקפיצות של 5% הלוח בסדר וגם המעבד תקנה קירור אלומיניום cooler master
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר אין אני אומר לך אחי בביוס אין אופציה שלא נגעתי בה הכל העליתי הורדתי וכל זה כלום לא הלך לי .ותגיד אם אני לוקח את המחשב שלי כמו שהוא ככה לסקאיפיסי וקונה מהם איזה קירור טוב יש מצב הם עושים לי OC ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.