עבור לתוכן

OC שעשיתי למעבד 65 נ"מ עם קירור סטוק של AMDX2

Featured Replies

פורסם

לצערי תוצאות הOC לא כאלה מרשימות, וזה בגלל הלוח המעצבן שלי שלא מוכן לתת מתח למעבד יותר גבוה

מ1.30, לדעתי אם הלוח היה נותן יותר מתח הייתי יכול להגיע בקלות ל3 ג'יגה.

אני מקווה שמתישהוא באמצעות עדכון ביוס הלוח יוכל לתת יותר מתח למעבד, אגב עד לפני כמה ימים לא הייתי יכול לשנות

גם את המכפלה של הHT, וMSI שיחררו עדכון ביוס שנותן אפשרות לשנות את המכפלה הזאת, אז אולי יש למה לצפות בעתיד.

זה דגם לוח חדש, שמבוסס על צ'יפסט חדש (NF560) ועל פי ביקורות שקראתי הצ'יפסט הזה אמור להיות חיית אוברקלוקינג.

אני יכול להגיע גם לOC של 2.75 אבל המחשב לא יציב ב100 אחוז.

7pNMauc_noshmim-m.jpg

2h8aCF6_noshmim-m.jpg

02wFs9s_noshmim-m.jpg

ועכשיו לשאלות,

1) כמו שאתם רואים לא שניתי את המכפלה של הHT, הסיבה לכך היא שהמחשב עובד יציב מאוד גם שהHT מוגדר למהירות שכזאת,

השאלה היא אם אני מרוויח יתרון ביצועים ככה? אין לי בעייה לשים את המהירות על 1000 נגיד אם אין שום יתרון ביצועים.

2) את המהירות של הזיכרונות כמו שאתם רואים הצלחתי להעלות עד ל870, האמת גם ב900+ הם עובדים יציב.

אין סכנה כלשהיא שהזיכרונות עובדים בתדר כזה?

אלו בסה"כ זיכרונות 667 VALUE מסכנים של twinmoos. לא האמנתי שהם יצליחו לעבוד בתדר כזה בצורה יציבה.

3) מה אתם חושבים בכלליות על הOC שעשיתי, מה הייתם משפרים?

בהנחה שהמהירות המקסמילית שאני יכול להגיע עם המעבד היא 2.6.

פורסם

לצערי תוצאות הOC לא כאלה מרשימות, וזה בגלל הלוח המעצבן שלי שלא מוכן לתת מתח למעבד יותר גבוה

מ1.30, לדעתי אם הלוח היה נותן יותר מתח הייתי יכול להגיע בקלות ל3 ג'יגה.

אני מקווה שמתישהוא באמצעות עדכון ביוס הלוח יוכל לתת יותר מתח למעבד, אגב עד לפני כמה ימים לא הייתי יכול לשנות

גם את המכפלה של הHT, וMSI שיחררו עדכון ביוס שנותן אפשרות לשנות את המכפלה הזאת, אז אולי יש למה לצפות בעתיד.

זה דגם לוח חדש, שמבוסס על צ'יפסט חדש (NF560) ועל פי ביקורות שקראתי הצ'יפסט הזה אמור להיות חיית אוברקלוקינג.

אני יכול להגיע גם לOC של 2.75 אבל המחשב לא יציב ב100 אחוז.

7pNMauc_noshmim-m.jpg

2h8aCF6_noshmim-m.jpg

02wFs9s_noshmim-m.jpg

ועכשיו לשאלות,

1) כמו שאתם רואים לא שניתי את המכפלה של הHT, הסיבה לכך היא שהמחשב עובד יציב מאוד גם שהHT מוגדר למהירות שכזאת,

השאלה היא אם אני מרוויח יתרון ביצועים ככה? אין לי בעייה לשים את המהירות על 1000 נגיד אם אין שום יתרון ביצועים.

2) את המהירות של הזיכרונות כמו שאתם רואים הצלחתי להעלות עד ל870, האמת גם ב900+ הם עובדים יציב.

אין סכנה כלשהיא שהזיכרונות עובדים בתדר כזה?

אלו בסה"כ זיכרונות 667 VALUE מסכנים של twinmoos. לא האמנתי שהם יצליחו לעבוד בתדר כזה בצורה יציבה.

3) מה אתם חושבים בכלליות על הOC שעשיתי, מה הייתם משפרים?

בהנחה שהמהירות המקסמילית שאני יכול להגיע עם המעבד היא 2.6.

יפה מאוד בעיקר לזכרונות, אצלי יש KINGSTONE VALUE RAM ואני יכול לעבוד איתם בתדר של 793MAX אבל אני לא רואה שום חשיבות לזה, וגם בHT גבוה כמו שלך אבל אין הבדל ביצועים.

הנה OC שאני עשיתי ל4000+ שלי:

ocyy4.jpg

מה הדגם של הלוח שלך?

פורסם

OC יפה מאוד וזה שהזכרונות שלך והHT סוחבים גם ראוי לציון :xyxthumbs:

בדקת יציבות בעומס עם ORTHOS ?

פורסם
  • מחבר

דגם הלוח אם הוא K9N NEO V3 של MSI, יש ללוח אם קבלים מוצקים. אולי בזכות זה הHT הגבוה סוחב? (לא נראה לי, אבל אולי).

וכן בדקתי יציבות בORTHOS, ובeverest. אבל לדעתי כל התוכנות האלו שוות לתחת.

בגלל שכאשר המעבד עובד בתדר של 2.75 נגיד, לופ של חצי שעה בתוכנות האלו יעבור בשלום!

אבל יציבות של 100 אחוז בת'כלס אין, נגיד אחרי משחק בביושוק של שעתיים ייתכן מצב של קפיאת התמונה או ריסט.

בקיצור אני לא מסתמך על תוכנות :s05:.

והתמונה שפירסמתי מקודם של הטמפ' הייתה כאשר המעבד היה במאמץ של 40-50 אחוז.

הנה תמונה של המערכת במצב מנוחה:

8yrD9Fs_noshmim-m.jpg

פורסם

:lol: :lol: :lol:

גבר גבר ה-EVEREST מזייפת אצלך חופשי..אין מצב בחיים שהטמפ' תהיה 12-13 מעלות במנוחה ו-22 מעלות במאמץ.

תבדוק בתוכנה אחרת כמו:CORETEMP.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

גבר גבר ה-EVEREST מזייפת אצלך חופשי..אין מצב בחיים שהטמפ' תהיה 12-13 מעלות במנוחה ו-22 מעלות במאמץ.

תבדוק בתוכנה אחרת כמו:CORETEMP.

נשמתך תנוח בשלום, ד"א שכחתי להגיד לך שבדקתי את המעבד על 3 לוחות שונים ביניהם על NFORCE 430\560 ועל ציפ של VIA, והטמפ בכולם אותו הדבר, מכאן נובע שהמעבד קר מאוד, גם שלחתי מכתב לGIGABYTE לעדכון התוכנה והם אמרו שזה אמיתי לחלוטין.

אצלי המערכת יציבה ב10000%, אין תקיעות חס וחלילה פריזים או RESTARTS, כנראה שהAMD690V הם אחלה לOC, רק חסר הקטע של העלאת מתחים, חבל שאין לי את זה בגרוש.

פורסם
  • מחבר

וואלה בדקתי באמצעות התוכנה שאמרת:

LF28glK_noshmim-m.jpg

אומנם הטמ'פ קצת עלתה לעומת אוורסט, אבל זה בגלל שהמעבד טיפונת במאמץ.

באג או לא באג, אני מסתכל על הטמפ' הכללית של הליבה, הטמפ' של כל אחת מהליבות לא מעניינת אותי יותר מדי.

פורסם

מה אמיתי?? שטמפ' של מעבד יכולה להיות נמוכה יותר מטמפ' החדר??

כמה שהמעבד הזה יהיה קריר,קר וקפוא..אין מצב לא מבחינה לוגית ,לא פיזיולוגית ,לא מדעית,טכנולוגית, מטאפיזית..תבחר כל בחינה

שהטמפ' תהיה נמוכה יותר מטמפ' החדר ועוד עם קירור אוויר..ובנוסף לזה שזה עוד קירור סטוק.

אז אני לא יודע מה כתבו לך מ-GIGABYTE...אמיתי זה לא!

[br]פורסם בתאריך: 28.09.2007 בשעה 12:34:15

תשמע אני לא יודע מה לומר לך? זאת טמפ' לא הגיונית בעליל, חכה שמומחים גדולים ממני יענו לך

ולא כאלה שמתיימרים להיות מומחים יענו לך..אני די בטוח שהחיישן מזייף

פורסם

תחליפ גירסה לEVEREST

האחרונה זה 4.00.976

ואז תבדוק שוב

פורסם
  • מחבר

הגירסת שהצגתי בה יותר חדשה ממה שאמרת, אבל זה בגלל שזאת גירסת בטא (לא משנה :kopfpatsch:)

בכל אופן בגירסה שאמרת הטמ'פ בדיוק אותו הדבר, רק שאין חיווי לטמפ' לMCP (צ'יפסט ככל הנראה).

eol568E_noshmim-m.jpg

גם נמדד בפעילות שוטפת של המחשב.

פורסם

טוב בדקתי אצל חבר זה הגיוני מה שכן הדיסק הקשיח שלך לא במצב טוב

שים לב לזה

פורסם
  • מחבר

זאת היא מחלה של כל הדיסקים הקשיחים מהדגם הזה של WD.

טעות שלי שלא בדקתי, אין מה לעשות בנידון לצערי :(

יש על הדיסק מאורר של 120 מ"מ. והמארז סופר מקורר, אני תמיד מחזיק גיבוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים