עבור לתוכן

KSP/ivory - מה עדיף ?(אם בכלל) לקניית ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב.

אני רוצה לקנות את העכבר MX518 ואני מתלבט איפה לקנות אותו בKSP או באייבורי.

שתי החנויות מתמחרות אותו במחיר של 220 שקלים וזה המחיר הזול ביותר שמצאתי ברשת.

אני יודע שמבחינת שירות בקניית מחשב הם על הפנים, השאלה היא איך הם מבחינת שירות ומימוש אחריות בציוד היקפי, ושלא יקרה מצב שאני אקבל עכבר משומש/מחודש.

תודה,

אופיר.

• תגובות 36
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

KSP

(גם אני קניתי משם את אותו עכבר, לא היו בעיות מיוחדות)

אל תתקרב בשום פנים ואופן לחנות אייבורי.

פורסם

אייבורי.

פורסם

מניסיון של 7 שנים

KSP = כול עוד אין בעייה הכול טוב , ברגע שצריך לממש אחריות אין ממש עם מי לדבר , וגם אם אתה קונה חלק ולא מחשב אתב מקבל רק שנה אחריות

IVORY = כול פעם שהייתי צריך שירות קיבלתי כמו שצריך וגם אחריות מלאה גם אם קונים רק חלק

לסיכום לשיקולך

כול אחד יגיד לך משהו אחר אני אומר הניסיון קובע

דרך אגב עולה שקל פחות באייבורי

פורסם

burner991 זה תלוי באיזה סניף של ksp. לי לדוגמא הלך כ. מסך והם נתנו לי כרטיס יותר טוב בלי תוספת מחיר.

פורסם

מסכים אין להכליל

אבל ברגע שאתה קונה חלק אז ברור שאייבורי נותנים יותר אחריות ובעצם יותר שירות

אתה מוזמן לבדוק את זה כתב אחריות של שני החברות

פורסם

קניתי באייבורי בסניף של ראשון לציון לפני 10 חודש DISK ON KEY 1GIGA של סאנדיסק

עבד 10 חודש ולפני שבוע התקלקל, הלכתי לסניף והם בדקו ואחרי שעה וחצי :P הביאו לי אחד חלופי שעדיף לא נתאר איך הוא היה נראה

דהוי שרוט עם מכה כאילו עבר מלחמה התווכחתי איתם ואמרתי להם ששלי במצב סופר חדש ותראו מה אתם מביאים לי

הם אומרים לי זה מה שיש .

לכן אני אומר וחוזר באייבורי יש אחריות מהסניף ועדדדדדדדדדד הדלת

פורסם

לדעתי KSP. שהיה לי בעיות הם סידרו והחליפו מה שהיה צריך ללא כל בעיות.

אייבורי לפי דעתם של כמה חברים שלי שקנו מהם ומאוד התאכזבו מהשירות לא כדאי לקנות שמה.

פורסם

אם כבר אז KSP, אני לא חושב שהיתה לי התנסות מוצלחת אחת עם אייבורי.

פורסם

ARIK100 צודק, שווה להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות מ SKYPC.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההיענות הגדולה מצידכם.

אם אנחנו מדברים על סניפים, מדובר בסניפים בב"ש. אז אם למישהו יש ניסיון/יודע משהו על הסניפים האלו אקבל בכיף את העצות שלכם.

moog מקרה מצער באמת, מה בסוף נסגר? קיבלת אחד חדש לחלוטין או שנתקעת עם אחד מקולקל? (אני הייתי ממליץ לך לשבת להם על הראש עד שתקבל את מבוקשך ואת מה שמגיע לך)

arik100 בכיף הייתי קונה שם, אך אני צריך חנות באיזור הדרום (ב"ש) ומשלוח יעלה לי את המחיר של העכבר ככה שבכלל לא משתלם לי לקנות שם. האחריות שם שנה וחצי וזה נראה בסדר גמור.

"משלוח דואר רשום - דואר ישראל עד 21 ימי עסקים" יעלה לי אומנם 0 שקלים אבל כך אני לא יוכל לשלם במזומן בגלל שהשליח לא יוכל לקבל את הכסף, אני אהיה מחוייב לשלם בכרטיס אשראי (מה שאומר שזה יעלה לי 234 שקלים). וכל זה עושה את העסק לא כדאי.

ובנוסף, במידה ואצטרך למשש את האחריות אני אצטרך לסוע עד ראשל"צ וזה טירטור אחד גדול.

פורסם

למה MX518 הענתיקה הזו?

יש G5 בערך ב 250 שקל.

פורסם

אם כבר בזיגזג הוא עולה 228 למזומן

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3193

מעניין אם הם נותנים עליו 5 שנים אחריות כמו שיש לחלק ממוצרי לוג'יטק.. חלק מהחנויות האחרות בטח לא מביאות מיבואן רישמי.

אבל מכיוון שאתה בב"ש..

באשר לפנדה - חח מצחיק שיש להם גם ב"ש עכשיו, והם עוד קוראים לקיסריה סניף "השרון/מרכז".. מה זה מרכז... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים