פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים שלוםאני מתלבט בין שני מסכי טלויזיה LCD דגמים האחד של LG דגם 32LC51http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=624והשני של SAHRP דגם LC32SA1 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=621#detailedשניהם גודל 32 אינצ'.מה דעתכם?תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר סתם כי LG נשמע יותר רציני מSHARP או כי אתה מבין ובדקת וראית את הטלויזיות הללו?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים בניגוד לידידי מלמעלה אני הייתי לוקח את הSHARP שאיכותית יותר וגם נראת טוב יותר.ואגב, האשכול בכלל קשור לפורום "אודיו וקולנוע ביתי".
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר אבל שם אפחד לא עונה לי כבר מלא זמן..ופה ישר פירסמתי וקיבלתי תגובות.עכשיו לעיניינינו ה SHARP מכיר אותה?ה.. LG מה לא טוב בה?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים לא יצא לי לראות את הדגמים הספציפים האלו, אבל מבדיקה שעשיתי הבנתי שהשארפ (הדגם הספציפי הזה) היא המומלצת.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים על הנייר ה LG יותר טובה.בכל מקרה לא הייתי פוסל את ה SHARP, נתונים לא אומרים כלום על איכות התמונה.מציע לבדוק בנוסף את ה SAMSUNG 32R81B.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר מה אתה כן יכול להגיד לי על SMASUNG / SHARP שיותר טוב ב LG?איכות.. גודל פיקסלים... מריחות בקטעי וידאו מהירים - כדורגל / סרטים..צבעים... הבדלים בצבע שחור.. (סצנות שמצולמות בחושך....)צפיה ב 16:9צפיה בשידורים רגילים.. ערוץ 2 / 10...?
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מה השימושים שלך?כבלים?מחשב?קונסולה?מה התקציב?אני לא מבין למה ממליצים על LG ה-SHARP תמיד תיהיה טובה יותר מ-LG
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר הכל מהכל..כלומר בהתחלה זה ברגיל לסרטים + כבלים..אחרכך יכנס XBOX360... אבל יקח לו זמן להגיע..מעבר לזה זה בחדרככה שלא צריך יותר גדול מ 32.אבל חשובה מאאאאאאאוד האיכות.ושלא יציג תמונה מרוחה בתזוזות מהירות.. יענטו כדורגל וסרטים... וכל מיני דברים שזזים מהר...עכשיו SHARP זאתי שציינתי יש לה אחלה ביקורות . יש הטוענים שהיא אפילו יותר טובה מLG שציינתי...לכן אני מציג את זה כשאלהאולי יש כאלה שהתנסו באחת מהטלויזיות הנ"ל או בדגמים אחרים ויכולים ליעץ קצת... ולתת מניסיונם האישי..הרי טלויזיה זה לא לחצי שנה ומחליפיםטלויזיה LCD 32 במחיר כזה זה השקעה לטווח ארררררררררוך.תודה. והמשך יום נעים.סוכות שמיייח.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים תוכל לפרט באחוזים את השימושים שאדע מה יותר חשוב לך זה יעזור מאוד B007 תשמע, ה-LCD הזאתי של שארפ מעולה - יותר מה-LG תהיה בטוח. עכשיו, אנחנו נצטרך לדעת את התקציב הכולל בשביל לעזור לך לקנות את המסך המתאים ביותר בשבילך. לפי מה שהראית לנו בזאפ יש לך תקציב מכובד מאוד ואתה יכול להוציא יותר טוב משתי הדגמים שהראית לנו. לדוגמאת ה-Hitachi LD9000 או ה-Samsung R81 או ה-Sharp GA8E.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר מה לפרט באחוזים...הרוב טלויזיה אחרכך קצת סרטים בדיוידיובסוף עוד כמה זמן חודשים יהיה גם XBOX...חשוב לי מאוד צפייה נורמלית ולא מעוותת בצפיה רגילה... ומריחות בתזוזות מהירות.. כנ"ל שבתזוזות מהירות רואים פיקסלים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.