עבור לתוכן

תמונות של המחשב/סביבת העבודה שלכם - V3.0

Featured Replies

פורסם

שוב. Z-10 עדיפים על הכל אפילו על Z5500 של אותה חברה מכיוון שהם (EAD אהמ... ?!) 2.0 נקיים.

למה אני מדבר? כי היה לי את שאר הרמקולים ועכשיו יש את הכי טובים בעולם המחשבים - CREATIVE GIGAWORKS 7.1 THX והם ברמת ה Z10.

קבלו ביקורת. אפילו דרך הביקורת והסאונד המכווץ שלה אפשר להבחין בגדולת הסאונד ! יש להם פשוט עומק, הם בועטים לנשמה.

• תגובות 2.1k
  • צפיות 316.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עושה הרושם שיש לי את פינת העבודה הכי משעממת בפורום :-\

34ottlj.jpg

פורסם

אצלי זה בדיוק אותו דבר אם אני שם ככה דף כמו בוידיאו. אם הייתה לי מצלמה נורמאלית גם כן הייתי מצלם ומראה שזה נשמע ל רע בכלל.

ולא, שלי הרבה יותר משעממת ומבולגנת... מעודד?

פורסם

למה? יש לך פינת עבודה ממש יפה, נקיה בלי הרבה שטויות

ככה אני אוהב ;)

פורסם

יא! :D

עכשיו אני שמח!

פורסם

האור הצהוב לא לטעמי אבל אחלה סביבת עבודה :xyxthumbs:

פורסם

לבחור האחרון שפירסם תמונה, איך אתה מסתדר עם הכוננים? אם אתה רוצה להכניס דיסק אתה מזיז את כל המחשב ומחזיר אותו כל פעם?

פורסם

לבחור האחרון שפירסם תמונה, איך אתה מסתדר עם הכוננים? אם אתה רוצה להכניס דיסק אתה מזיז את כל המחשב ומחזיר אותו כל פעם?

הוא לא צמוד לקיר. יש מרחקבערך כמו גודל הכונן. מקסימום צריך להזיז אותו 2ס"מ אחורה כדי שיהיה מספיק מקום.

חוץ מזה, יש למארז רגליות יחסית רכות וממש חלקות, אז זו לא בעיה להזיז.

פורסם

טוב, ביקשו בפרטי לראות למה אני מדבר הרבה ולהוכיח שאני לא מדבר הרבה סתם אז הנה ההוכחות.

ה DESKTOP הקודם שלי מ2007.

נקי ומעוצב בדיוק כמו שאני אוהב. מינימליזם כדרך חיים.

למישהו עדיין יש ספק שאני ממציא ניסיון ?

2pLM4mO81T-ibv5CPqr_tGc-lq7e2-Ka.jpg

mydesktop22007fb3.jpg

פורסם

אחלה סביבה, חרא שולחן :P

לא הבנתי, מה ביקשו ממך?

פורסם

מישהו לא האמין שאני מדבר פה כל כך הרבה בפורום על ניסיון עם זה ועם זה ושלא היה לי כלום בעצם. בקיצור "פוצינו" אחד. :-X

*באשר לספרייה זה CUSTOM MADE בהזמנה אישית.

כמו שאתה רואה, חתכו לי מקום מיוחד למארז שיעמוד על השולחן וה DVD ROM יהיה זמין לי ליד היד ואני אראה תמיד את המארזים היפים שאני מחליף מדי שנה.

דבר שני יש מטר למקלדת ועכבר שאין בשום שולחן אחר מה שמשאיר לי המון מרחב עבודה נוח.

מארז ANTEC SOLO

מקלדת DINOVO EDGE

עכבר

MX REVOLUTION

מסך DELL 2707WFP שנמכר אח"כ ל RAZIELL פה מהפורום

אל פסק ADVICE (למטה)

רמקולים LOGITECH Z-10

כונן גיבוי חיצוני פשוט זבל שאח"כ CRASHED עם כל ה500 GB עליו WD MY BOOK ESATA EDITION ומאז אני משתמש רק ב THERMALTAKE R-DUO שזה כונן גיבוי חיצוני עם מקום לשני דיסקים כאשר הם פועלים ב RAID 1.

פורסם

אחלה סביבה!

איזה מסך יש לך עכשיו?

פורסם

סביבה מצוינת,מקלדת מעולה

פורסם

ממש יפה אלכס!

כמו שאני אוהב :)

פורסם

אלכס, יש לך אוליי שרטוט שכולל מידות של השולחן שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים