פורסם 2008 ביולי 217 שנים איתי אתה מדבר?האמת השולחן הזה אצלי כבר משהו כמו 3-4 שנים...אם אתה מאיזור ב"ש קניתי אותו מחנות שם שנקראת "סליפ-אין"האמת אני קונה עכשיו משהו חדש אז אולי אוכל למחור לך אותו במחיר די זול...(אם בא לך)אין לי מה לעשות איתו חוץ מלזרוק אותו איפשהו בגינה...דבר איתי לגבי זה בפרטי, אם אתה רוצה אני אראה לך עוד תמונות שלו(מה שרואים בתמונה זה לא הכל
פורסם 2008 ביולי 217 שנים איתי אתה מדבר? האמת השולחן הזה אצלי כבר משהו כמו 3-4 שנים... אם אתה מאיזור ב"ש קניתי אותו מחנות שם שנקראת "סליפ-אין" האמת אני קונה עכשיו משהו חדש אז אולי אוכל למחור לך אותו במחיר די זול...(אם בא לך) אין לי מה לעשות איתו חוץ מלזרוק אותו איפשהו בגינה... דבר איתי לגבי זה בפרטי, אם אתה רוצה אני אראה לך עוד תמונות שלו(מה שרואים בתמונה זה לא הכל אני במקומו מברר איפה אתה גר ובא לגנוב לך אותו מהגינה
פורסם 2008 ביולי 217 שנים חח אהבתי...לכל המתעניינים מהפרטי:הנה אלבום עם תמונות של החדר, הכוורת למעלה, יש עוד אחת כזו בחדר של ההורים...סה"כ כל הרהיטים שאתם רואים שם אתם מקבלים...יש גם ארון מתאים אם אתם רוצים, אבל אין לי תמונות, אם צריך תבקשוhttp://picasaweb.google.com/omri643/Room
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אחלה שולחן, שמתי עין על בדיוק כזה לפני כמה ימים, אני אחפש לינק טוב זה לא כזה לא משנה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים הגיע הזמן לפרסם גם את הסביבה שלי, לא? תהנו. ^ הlcd מחובר לסגיטה, והcrt לשאטל, זה לא dual view.. , והמסכים לא באמת עקומים, זאת רק זווית הצילום ^ מלמטה למעלה : הסגיטה החדשה שלי, שלט של ps, השאטל שלי ומעליו הps2. השאטל במקור היה של biodome מהפורום, לפני כשנתיים קניתי אותו ממנו ומאז שהוא אצלי הוא עבר כמה מודים רציניים.. תקריב על השאטל: וכן, אני יודע שאני צריך לסדר את הכבלים (כמו כולם פה ). התמונות לא יצאו משהו כי צילמתי עם הפלאפון, אם יהיה ביקוש אז נצלם עם מצלמה נורמלית.. אז מה אתם אומרים?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים תחפש תחפש תלינק, אין לי בעיה...זה לא שאני ממש מנסה למכור אותו, פשוט אין לי מה לעשות איתו אז נרוויח כמה ג'ובות...
פורסם 2008 ביולי 517 שנים הינה החדר שלי .. התמונות יצאו קצת מעפנות כי זה לילה .. ושיפצתי לא מיזמן .. קבלו : שולחן עבודה והמחשב עליו : הפלטה הסקסים , חלקים למחשב שאני בונה עליו, וכדורים לכלי סטרייק בול ספריה+מזגן חושך והאולטה השקסית שלי
פורסם 2008 ביולי 817 שנים פינת העבודה שלי...כן אני יודע צריך מסך חדש..ו..כן אני ממש אוהב את logitech יש לי עכבר,מקלדת,אוזניות ורמקולים שלהם ואולי אני קונה מצלמת אינטרנט... מבט כללי מבט יותר מקרוב על סביבת המחשב
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אחי כמה עלו לך המקלדת והרמקולים? ואיך הם? ד"א.. הגיע הזמן לפרסם גם את הסביבה שלי, לא? למה אין תגובות?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים הגיע הזמן לפרסם גם את הסביבה שלי, לא? אחלה של חדר, אהבתי את המארז, איזה מארז זה? פינת העבודה שלי...כן אני יודע צריך מסך חדש..ו..כן אני ממש אוהב את logitech יש לי עכבר,מקלדת,אוזניות ורמקולים שלהם ואולי אני קונה מצלמת אינטרנט... אחלה פינה, תוריד את הסאב לרצפה
פורסם 2008 ביולי 817 שנים Slax, איפה אתה גר? לפי המסך של WDE אני מנחש שזה לא בארץ...השאטל חביב, למרות שאני לא רואה את היתרון של זה למחשב שולחני (מעבר לעיצוב).
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אחי כמה עלו לך המקלדת והרמקולים? ואיך הם?המקלדת עלתה לי 100 ש"ח היא אולי יחסית פשוטה אבל נוחה ושקטההרמקולים עלו לי 210 ויחסית למחיר שלהם האיכות מצוינת והחוטים דיי ארוכים. סה"כ ממליץ על שניהם..אולי על המקלדת טיפה פחות
פורסם 2008 ביולי 817 שנים Slax, איפה אתה גר? לפי המסך של WDE אני מנחש שזה לא בארץ... השאטל חביב, למרות שאני לא רואה את היתרון של זה למחשב שולחני (מעבר לעיצוב). היי, יש לו westi גם אני רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.