פורסם 2008 ביוני 2917 שנים חח איזה דרך מקורית לשים את הדיסקים...כן פשוט הם לא עובדים אז מחזיר אותם לתיקון
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים EVGA-yuvalll22אחלה סביבה!יפה לגמרי...המארז שלך זה הסופרנו?כן זה מארז Thermaltake Soprano Dxשהפאנל מקדימה עשוי מברזל וזה ממש קר אפילו במזג אוויר חם עדיין קריר ונהנה ממנו עד הגג מארז שקט
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אוקיי הגיע הזמן שגם אני אפרסם פה לא? בערך חצי מהדיון אני אומר שאני אעלה מחר אעלה מחר.... עכשיו אני באמת מעלה! אוקיי- זה בעצם כל השולחן שכולל: מדפסת, מסך, מקלדת, עכבר, QCK+, שלט אלחוטי של X360, רמקולים M960 (שנראים שקופים בגלל הפלאש) ממיר של HOT מיקרופון, ועמדות הטענה(פלאפון,נגן, מצלמות, טלפון של הבית..) זו הפינת עבודה שלי מקרוב By omri643 והנשמה שלי סנדושששששששששש
פורסם 2008 ביולי 217 שנים נחמד מאוד! השולחן עצמו ממש מסודר, אך סדר בדחיפות את הכבלים . (אני גם צריך לעשות את זה מתישהו.) זה ממש מעצבן. כל חצי שנה צריך לסדר הכל מחדש עם אזיקונים והכל. אני לא יודע למה זה קורה, אבל כל הזמן החוטים מתבלגנים. נראה לי זה היעוד שלהם ד"א איך הרמקולים?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים חח נכון שזה מחרפן?הרמקולים מצויינים, עדיפים בהרבה על X530 ומאוד מתקרבים ל 540לגבי החוטים-הם מתבלגנים בגלל שבלילה באים אליהם הגנומים של הכבלים ואוכלים להם את האזיקונים(STEP 1 UNDERWEAR STEP 2 -? STEP 3-BUSINESS)(לאוהבי סאות'פארק מושבעים)(רמז- קפה הרבאקס)
פורסם 2008 ביולי 217 שנים חח תודה רבה, הם הקניה הבאה שלי (אחרי המקלדת והעכבר ) ד"א "נשמה" חמודה יש לך :]
פורסם 2008 ביולי 217 שנים וגם מאוד שמנה...לא התכוונתי שקופים, התכוונתי שהבד השחור נראה שקוף ודרכו רואים את הרשת פלסטיק, במציאות זה לא ככה, במציאות זה נראה כמו השמאלי...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים זה ממש מעצבן. כל חצי שנה צריך לסדר הכל מחדש עם אזיקונים והכל. אני לא יודע למה זה קורה, אבל כל הזמן החוטים מתבלגנים. נראה לי זה היעוד שלהם אתם רציניים? מי משתמש היום באזיקונים? בדומה ל-Braided Sleeves לכבלים הפנימיים של המחשב,יש גם בעובי גדול לכבלים בחוץ. ולא,אני לא מדבר על הספירלה,אלה בדיוק כמו של הכבלים הפנימיים. חדר נחמד,לרוב בטח אווירה טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.