עבור לתוכן

active desktop ועוד 2 בעיות נורא מעצבנות

Featured Replies

פורסם

קודם כל קיימת לי הבעיה הבאה במחשב

השולחן עבודה שלי הפך לדבר הבא:

active.jpg

וגם לאחר שאני לוחץ על הכפתור שחזור זה לא עוזר ואכן מותקן לי activex על המחשב... אז אין לי מושג מה הסיבה להופעת הדבר הזה...

בעיה שנייה:

הדפדפן שלי לא טוען לי אתרים במלואם הוא לפעמים לא טוען תמונות או חלקים מהאתר. בעיה זו נובעת בכל האתרים ולא באתר ספציפי. אשמח להכוונה כיצד לפתור את הבעיות

בעיה שלישית:

המסן שלי שולח כל הזמן לאנשים קובץ של תמונה המכילה וירוס ובכך הוא גם תוקע לי את המחשב, אשמח לפתרון בנושא.

תודה מראש! עד היום לא אכזבתם אותי.

פורסם

1. רשום לך שם בדיוק את השלבים לביטול האקטיב דסקטופ (תתיחס לעיגול הכחול האחרון).

2. ניסית לאפס הגדרות באקספלורר? ניסית להריץ CCLEANER? ניסית לבדוק אם זה קורה גם בפיירפוקס?

3. אתה מודע לעובדה שאם נשלחים ממך וירוסים זאת אומרת שאתה נגוע בוירוס, כה? אז אממ... תריץ סריקה באנטיוירוס ?!....

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos - תודה רבה על התגובה...

אני לא ילד בן 8 שלא מבין במחשבים יש לי רקע נורא מעמיק בתחום של התוכנה והחומרה, אבל יש בעיות שמסיבה לא ברורה מושפעות מגורם חיצוני שגורם לתקלה מסוג זה או אחר.

בנוגע לשולחן עבודה ביצעתי מה שכתוב שמה, ומעבר לכך, ולא הצלחתי לטפל בבעיה, כשעולה המחשב הרקע מופיע וכאשר הווינדוס מסיים להיטען זה חוזר למסך כזה, כנראה שזה מושפע מתהליך מסויים,

הרצתי סריקה עם תוכנת CCLEANER,xsoft,norton anti virus,spy sweeper ואיפסתי הגדרות בדפדפן,

כמו כן כבר התקנתי פירפוקס והבעיה מופיעה גם שם אבל בתדירות יותר נמוכה, ככה שלא מדובר בדפדפן אלא בתהליך מסויים.

אשמח להכוונה יותר מדוייקת.

תודה.

פורסם

תכבה את האקטיב דסקטופ וישר תכבה את המחשב (דרך התחל - כיבוי)

תנסה להשתמש באופרה, גם לי יש בעיה דומה בFF ובאופרה זה עובד. כמו כן, תבדוק אם זה מופיע בזמן מסויים ואז כנראה שהמחשב שלך עמוס (אתה מוריד הרבה דברים\מעלה הרבה) או שהספקית עושה הגבלות

יש לך וירוס. תנסה לעשות סריקה מקוונת ולא להתקין במחשב שלך את האנטי וירוס. תעשה גם סריקת טרויאנים או הכי פשוט, תפרמט

פורסם
  • מחבר

איך אני מבטל את ההאקטיב דסקטופ ?

פורסם

1. רשום לך שם בדיוק את השלבים לביטול האקטיב דסקטופ (תתיחס לעיגול הכחול האחרון).

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב,

הוא לא פותח לי את החלון propties...

יש לי עם זה בעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים