עבור לתוכן

"מישהו לרוץ איתו", מדהים מדהים מדהים !!

Featured Replies

פורסם

שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses:

לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים !

עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות !

אין אין, משהו מיוחד 8) ...

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אישתי רואה את הסרט . נשאל אותה עוד מעט איך היה. :hat:

חחחחחחחחחחח היא אמרה סרט מעפן

פורסם

אכן סרט מומלץ..

ראיתו אותו איזה 3 פעמים...

פורסם

סרט די קיצ'י , די צפוי ובעל סוף הוליוודי , אבל פה ושם יש כמה קטעים טובים וגם נחמד שזה ישראלי ,

ותכלס קומבינה די מצחיקה חח לחשוב שכל הנגני רחוב הם דילרים של הרואין שבסיס האם שלהם הוא איזה מעון בירושלים :lol:

פורסם
  • מחבר

אישתי רואה את הסרט . נשאל אותה עוד מעט איך היה. :hat:

חחחחחחחחחחח היא אמרה סרט מעפן

DEMN... יש לך אישה ?! מה לעזאזאל אתה עושה בפורום של ילדים בני 14 ?!!?!

למי שרשם מעליי : שמע נכון, באמת הרעיון הכללי הוא מוזר אחושקשוקה, אבל תוך כדי הסרט אתה לא חושב על זה, יש בו משהו מיסתורי כזה יפה...

פורסם

פשוט תקראו ת'ספר וזהו :s07:

פורסם

כמה שהסרט טוב (והוא מעולה) הספר מכניס ותו בכיס הקטן כמו תמיד

באמת כול הכבוד יצירה ישראלית מדהימה

פורסם

DEMN... יש לך אישה ?! מה לעזאזאל אתה עושה בפורום של ילדים בני 14 ?!!?!

למי שרשם מעליי : שמע נכון, באמת הרעיון הכללי הוא מוזר אחושקשוקה, אבל תוך כדי הסרט אתה לא חושב על זה, יש בו משהו מיסתורי כזה יפה...

הגזמת . יש כאן הרבה בגילי 20 פלוס וגם 30. למרות שאני בן 23 כן :cool2: . וכולה אישה מה קרה? צריך להיות מנותק מהחיים? חח קרוע אתה.

פורסם

באמת יש כאן עוד אנשים "בוגרים" (לא להעליב או משהו) הוא לא היחיד

חוץ מזה גם ממוצע גיל האנשים פה הוא לא 14.....

פורסם

יש לו אישה - אישה זאת לא בובה מתנפחת או ידית של ג'ויסטיק , יש לו זמן גם לכתוב בפורום :D

פורסם

תראה מבצע סבתא

פורסם

חח מבצע סבתא כבר נשמע כמו איזה סרט מפגר..

בקשר למישהו לרוץ איתו, גם אני ראיתי אתמול.

באמת הסרט יפה . מומלץ! :xyxthumbs:

פורסם

איפה היה אותו? אני לא מאמין שפספסתי אותו. ראיתי אותו איזה 4 פעמים כבר, סרט פשוט ענק.

אני חייב לקרוא כבר את הספר, חייב.

פורסם

היה אותו אתמול בערוץ 2 מבערך 10:00 עד 12:10...

וזה באמת סרט יפהה! זה ממש אמיתי ועם כל הנרקומנים שם זה ממש נותן הרגשה שיש בירושלים שכבות פשע כאלה...

לפי דעתי אחד הסרטים הישראליים היפים ביותר שראיתי (וכן, מה לעשות, יש סרטים לא ישראליים יותר טובים...).

וד"א מבצע סבתא זה איזה סרט שסבתא מתה וצריך לקבור אותה, יש לה 3 נכדים: אחד זרוק כזה, אחת לא זוכר ואחד בצבא. וזה מספר על ההתארגנות שלהם וזה מזה מצחיק... הסבתא שם זאת זאתי מהפרסומת של שקע ותקע.

פורסם

סרט מעפן..שייגעצ משחק אותה גיטריסט..אבל תכלס הפתיע אותי שהיא אחותו..חשבתי בהתחלה שהיא עושה את הכל בשביל עצמה..כדי לברוח מההורים..רק בסוף מבינים שהיא ברחה מהבית כדי להציל את אח שלה מהסם..ממש פרסומת לאל-סם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים