עבור לתוכן

איזה מכשיר הוא מרשים! דור 3 בלי נגן ומצלמה...רצוי של נוקייה ?

Featured Replies

פורסם

די הייתי סגור על הנוקייה N95 ....שניראה מדהים!

לא בטוח כמה הוא שימושי לי - כי אני לא ממש מעוניין לקבל מיילים לסלולאר

מצלמה לא מעניינת אותי וגם לא נגן MP3

אח"כ אמרו לי ללכת על הסוני 800 שהוא מצויין ויותר זול

מה שהכי חשוב לי זה ה דור שלוש ביגלל הבלוטוס וה WIFI

(שאומרים שמאפשר לדבר בSKIPE )

מה שלא פחות חשוב לי זה הניראות של המכשיר...

פורסם

בK800 או ב W800 אין WIFI.

בנוסף הW800 הוא לא דור שלישי.

פורסם

wifi ובלוטות' ממש לא מה שעושים מכשיר לדור 3...אם כבר, ברוב המכשירי דור שלישי אין WIFI. אם אתה צריך WIFI תבדוק את הEseries של נוקיה, להם יש ויפי...אני קניתי לא מזמן E61 ומרוצה מאוד... הWIFI באמת שימושי,יש הרבה מקומות שהוא תופס רשתות ואז אפשר לבדוק מיילים,לדבר במסנגר, מה בא לך..וכן, אפשר גם סקייפ(פה זה המקום להמליץ על התוכנה FRING לסימביאן, תוכנה מעולה שמאחדת בתוכה תמיכה בMSN,ICQ,SKYPE והרבה דברים טובים, והכי חשוב, חינם!)

לך על איזה E65 לדעתי... נראה טוב, גם יש מצלמה ונגן, גם לא עולה כמו בית(כמו N95) וגם יש WIFI

פורסם

למען הסדר הטוב-

מה שנקרא "דור שלישי" זו רשת העברת הנתונים בה המכשיר משתמש.

דור 3 של סלקום ואורנג' זה UMTS, דור 3 של פלאפון זה EV-DO, ודור 3.5 של סלקום/אורנג' זה HSDPA

דור 3 זה לא שיחות וידאו או פיצ'רים מתקדמים.

שיחות וידאו הן משהו שמתאפשר כתוצאה מפעולת המכשיר ברשת הדור השלישי, ולא להפך.

פורסם
  • מחבר

wifi ובלוטות' ממש לא מה שעושים מכשיר לדור 3...אם כבר, ברוב המכשירי דור שלישי אין WIFI. אם אתה צריך WIFI תבדוק את הEseries של נוקיה, להם יש ויפי...אני קניתי לא מזמן E61 ומרוצה מאוד... הWIFI באמת שימושי,יש הרבה מקומות שהוא תופס רשתות ואז אפשר לבדוק מיילים,לדבר במסנגר, מה בא לך..וכן, אפשר גם סקייפ(פה זה המקום להמליץ על התוכנה FRING לסימביאן, תוכנה מעולה שמאחדת בתוכה תמיכה בMSN,ICQ,SKYPE והרבה דברים טובים, והכי חשוב, חינם!)

לך על איזה E65 לדעתי... נראה טוב, גם יש מצלמה ונגן, גם לא עולה כמו בית(כמו N95) וגם יש WIFI

רק עכשיו אני רואה(באתר סלקום) שלN95 אין WIFI ...האם זו טעות ? באתר או לא?

מיבחינת איכות הרשת הטכנולוגייה....ומהירות גלישה באינטרנט > ידוע לכם אולי איזו רשת עדיפה יותר?

שמעתי שלפלאפון - יש את הטכנולוגייה המהירה ביותר! ולסלקום(הרשת שלי) יש את הכי פחות טובה/חדשנית

האם זה נכון ?

פורסם

אתה צריך לשאול את עצמך האם תשתמש בכלל בשירותים של הרשת, והאם זה משנה לך בכלל באיזו רשת אתה.

האם הפיצרים של הטלפון חשובים לך? תחליט מה אתה מעוניין לעשות עם הטלפון - לשמוע שירים, לראות סרטים, לצלם סטילס, לצלם וידאו, לגלוש באינטרנט, להשתמש בGPS וכו'.

אחרי זה תבדוק האם הטלפון יכול לספק לך מה שאתה רוצה, או שאתה חייב לקבל שירותי רשת מסויימים(לדוגמא, כדי לגלוש באינטרנט מספיק לעיתים שיהייה WIFI במכשיר, ולכן אתה לא חייב להשתמש באינטרנט הסלולרי).

אם גילית שלא משנה לך באיזו רשת אתה, תיקח את זו עם מחירי השיחה הנמוכים ביותר. אם אתה צריך גלישה סלולרית בנוסף, וחשוב לך שהיא תהייה במהירות מסויימת, תצטרך להכניס שיקולים נוספים לבחירה שלך.

שים לב שברוב המקרים מספיק לשדרג את המכשיר, ולא את החבילה שאתה נמצא בה(ובוודאי לא את הרשת).

פורסם
  • מחבר

עברתי עכשיו באופן יסודי על התכונות של ה E65 ...גם השוותי ל E61

האם איכות ה WIFI שונה ביניהם ?

איך שהו זה לא ממש מפורט ב E65...

האמת -הוא מתחיל להראות לי יותר ויותר...נטו מכשיר לעבודה - גם ניראה לא רע

פורסם

לא שמתי לב להבדלים מסויימים בWIFI בינהם....בסוף הלכתי על ה E61 כי יש לו מקלדת, אבל זה לשיקולך.

ה65 באמת מכשיר טוב לדעתי, יש בו את כל מה שצריך.

אבל תחשוב טוב אם אתה באמת צריך WIFI...אם אתה נמצא רוב היום במקום שאין בו רשת, זה לא ממש יועיל לך...תעשה שיקולים.

פורסם

E65 עולה 600-300 שקל פחות מN95 תלוי באיזה רשת(100 שקל לחודש מול 109-119 לN95).

E61 טלפון זוועתי לגמרי.

פורסם

בORANGE זה:

69 ש"ח לחודש 36X חודשים = 2484 ש"ח

בכפוף להצטרפות לתוכנית פרטית בתשלום חודשי שמשכה 36 חודשים. בכפוף לתנאי המבצע ולתנאי התוכנית. פרטים בנקודות המכירה.

יוצר פחות מN95.

פורסם

בORANGE זה:

יוצר פחות מN95.

69 אחרי או לפני החזר? בסלקום זה 100 לפני, בכל מקרה דור 3/3.5 רק בסלקום, גלישה ללא הגבלה ב26 שקל לחודש, בOrange משלמים 60 על 200mb...

פורסם

E65 עולה 600-300 שקל פחות מN95 תלוי באיזה רשת(100 שקל לחודש מול 109-119 לN95).

E61 טלפון זוועתי לגמרי.

זוועתי? מה שתגיד. יש בו את כל מה שאני צריך,והוא עושה את זה בצורה הכי טובה. תגיד זוועתי אבל המוני משתמשים לא יסכימו.

והE65 כמו שאינטג'ר אמר יש בפחות מהN95, וגם למה לקנות מרשתות, אפשר לקנות מחנויות, או מחול... אפשר להשיג בזול קיצר.

אגב, דובי, יש לך מושג כמה עולה חבילת דאטה סבירה בסלקום?

פורסם

בדור 3.5 יש חבילת ללא הגבלה גם WAP וגם HTTP ב26 שקל לחודש, 100MB(מאה לWAP ומאה לHTTP) עולה 19.

פורסם

תודה, זה בטוח לא מוגבל גם בHTTP?

וזה רק גלישה או כל שימוש ברשת אחר שהוא לא גלישת WAP?

ודור 3, ולא 3וחצי?

פורסם

3/3.5 אותו דבר, רק HTTP כלומר רק גלישה דרך הדפדפן, לעשות streaming דרך פורט שהוא לא 80/8080 לא נכלל בזה עד כמה שידוע לי.

אבל אם אתה משתמש בו בתור מודם אתה יכול לגרום להכל לעבור דרך הWAP proxy ולעקוף את זה.

תתקשר לסלקלום ותשאל בדיוק את הפרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים