עבור לתוכן

נהיגה מונעת - מה קורה אם לא עושים?

Featured Replies

פורסם

אז ככה חברים, לפני 10 חודשים קיבלתי את המכתב "המיוחל" שהודיע לי כי אחרי 3 שנות רישיון אני צריך לבצע השתלמות נהיגה מונעת בתוך 10 חודשים. כמובן שאני ברוב עצלנותי לא טרחתי לעשות את הקורס ופתאום לפני חודש ככה זה קפץ לי אבל אז חשבתי לעצמי שגם ככה כבר אין לי אוטו לנהוג עליו אז שאני לא ממש צריך לעשות את זה... השבוע קיבלתי מכתב נוסף שמודיע לי שלא ביצעתי את ההשתלמות ויש לי עוד חודשיים לבצע את זה וכו'. מכיוון שמצבי לא ממש התשנה וגם כנראה לא ישתנה, אני עדין לא בטוח אם לעשות את זה או לא.

בטופס כתוב שאי-ביצוע ההשתלמות יגרור עיכוב רישיון הנהיגה שלי. אבל קיבינימט, יש לי רישיון לעוד שנתיים! השאלה היא אולי אם מישהו מכם שמע על בעיות נוספות שזה גורם להן? אם לא, האם אני לא יכול פשוט בעוד שנה וחצי נגיד ללכת לעשות את הקורס ולגמור עם זה?

פורסם

תרשם עכשיו ותעשה

פשוט שיגיע מועד החידוש, לא יחדשו לך את הרשיון אם לא תעשה.

בשביל מה לדחות את הקץ בשביל מה? בשביל השטות הזאת?

הקורס הזה זה בית זונות אחד גדול.

פורסם

איזה כיף לי

בדיוק הוצאתי רישיון צבאי ובמסגרתו עשיתי קורס נהיגה מונעת שתקף גם לגבי האזרחות

אז אני פתור ;D

פורסם

גם נאי לא עשיתי את הקורס הזה במהלך ה 10 חודשיים, לא עשיתי אותו אותו במשך שנה וחצי ( הרישיון בתוקף לעוד 3 שנים).

"למזלי" קיבלתי שלילה קצרה. כשניגמרה השלילה הלכתי למשרד הרישוי לאסוף את הרישיון... ומה גיליתי, שאני לא יכל לקבל רישיון כי לא עשיתי את הקורס.

הלכתי לדבר אם המנהלת, ושיחררתי את הנעילה, ביטלתי את הדרישה לקורס וקיבלתי את הרישיון. עכשיו אני לא צריך לעשות את הקורס. :yelclap:

אבל קיצר, תעשה וזהו.

פורסם

יופי... עכשיו אתם מזכירים לי שגם אני קיבלתי אחד כזה לפני מעל לחצי שנה לפחות :kopfpatsch:

מה זה הקורס הזה ? סתם כסת"ח?

פורסם

מה זה הקורס הזה ? סתם כסת"ח?

כן, אתה מגיע, יש איזה זקן אחד שעוד שניה מתפגר מזיין את השכל על כל מני שטויות, אתה הולך לישון עם עניים פקוחות ואחרי 4 שעות הולך הביתה, סה"כ 2 מפגשים (כלומר 8 שעות).

פורסם

אצלי זה היה 3 מפגשים לא זוכר של כמה שעות.

פורסם

מה וזהו לא עושים איזה מבחן קטן בסוף לראות אם בכלל הקשבת?

פורסם

עושים "מבחנים", אבל מי שמעביר את הקורס מקריא את התשובות הנכונות, וכל אחד בודק לעצמו.

תביא ספר או לפטופ כדי לא להתפגר משעמום.

פורסם

:lol: מקריא תשובות.

למה הם טורחים בכלל לעשות קורס אני לא מבין?

פורסם

אם אין לך נקודות לא צריך לעשות בסוף מבחן, אם יש לך - אז הבוחן מקריא תשובות.

פורסם

כן, אתה מגיע, יש איזה זקן אחד שעוד שניה מתפגר מזיין את השכל על כל מני שטויות, אתה הולך לישון עם עניים פקוחות ואחרי 4 שעות הולך הביתה, סה"כ 2 מפגשים (כלומר 8 שעות).

היום זה כבר 3 מפגשים של כ-3 שעות.

כשתבואו הם יגידו משהו בסגנון "טוב שבאתם עכשיו, כי ממש עוד מעט מתחילים במתכונת חדשה של 17 מפגשים של 32 שעות שבסופם יש בחינה".

פורסם

זה 3 מפגשים של 4 שעות או 2 של 6 (סה"כ 12 שעות).

גם אני קיבלתי עכשיו את הזימון הזה :-\

פורסם

זה קורס ריענון ולא קורס נהיגה מונעת

נהיגה מונעת זה למי שקיבל 12 נקודות במשך שנתיים (או יותר מן הסתם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים